- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.261
ebru bir dur dinle beni.kağıdınca 10 dk sonrasını dikkate almayın diyo ilk 5 dk tek çizgiydi sonra çift çizgi olmuş ben kahvaltı hazırlayana kadar.atmadım sakladım hala çift duruyor.değişirmi??
mesela tek çizgi olsa sonra çift olurmu saatler geçince..kafam karştı bugünü de beklicem gece falan olmazsam pazartesi kanda baktrcam allah ümitleri gerçekleştrr inş..
geçen seferki umarım kimyasal olmaz üzülmek ümitlenmek istemiyorum 32.gün bugün 29 günde oluyordum
zaten tek çizgi hemen çıkıyor 2.çizgide 5 dakika sonra çıkmaya baslıyor baya bellimi koyumu çizgi nasıl net gözüküyormu ben oğluma gebeymişim 7 yıl önce test yapmıstım 10 dakika sonra 2.çizgiyi görmüştüm hemde silik pembe rengi halada durur o test testini siteye eklermisin
diğer çizgi gibi değil ama belirgin dur ekliyim
3 haziran kan testinde çıkarebruuu bana da bak bakim sana zahmet ne zaman test yapim.en son 10 mayısta oldum nisan mayıs arası 28 gün de olmuşum bu ay kaç olur bilmiyorum amaaaa
3 haziran kan testinde çıkar
7 haziran idrarda çıkar canım
hemen kan tahlili yaptır
gitmeyin bir yere ayrılmayın azzzzzzzzzzzzzzzzzz sonra
yoook ben yaptırmıycam canım bekliycem çünkü içimde öle bir his yok adet olacağımı düşünüyorum.ama olmazsam 10 haziranda tabi sabredebilirsem idrar testi yapıcam.
hocamm benimkini de hesaplarmsn sat 5 mayıs 29 günde bir yumurtlama 15-22
16-21 arası yumurtlama gününmüş
16 mayıs tutarsa kız
17 mayıs tutarsa kız
20 mayıs tam yumurtlama günümüş tutarsa erkek
21 mayıs erkek
26 mayıs yerleşme günü
30 mayıs kanda çıkar mıs canım
3 haziranda idrarda çıkarmıs
saygılarımla
ekle yorum yapalımdiğer çizgi gibi değil ama belirgin dur ekliyim
ben senin yerinde olsam yaptırmıştım bileeeeeeeeeeetabi sen bilirsin canım bekle bakalım biraz daha
evet canım ben de kendimi zor tutuyorum ama benim adet düzenim değişik bu ay 28 günde geldi ama önceden hep 30 32 34 günde falan gelirdi o yüzden erken diye düşünüyorum.ve sivilcem de çıktı adet öncesi sinyal verdi onun için içim de hiç umut yooookkkk
haziranın 8 ile 13 arası yumurtlama günün
8 haziranda tutarsa kız
9 haziranda tutarsa kız
12 haziran tam yumurtlama günün tutarsa erkek
13 haziran tutarsa erkek
18 haziran bebişinin yerleşme günü
22 haziran kan testinde gebelik öğrenebilirsin
26 haziran idrarda gebelik öğrenebilirsin bol sans
nolur banada dua edin bende bu ay pozitifi görim hayırlısı ile:82:thank you kuşummm
hadi hayırlısı başladınızmı çalışmalara biz dün başladık inş hayırlısıyla bu ay bebişlerimiz bizimle olur:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?