Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

öylesine gezerken gördüm testinizin fotoğrafını.eğer bu ikinci silik dediğiniz çizgi ilk 5 dakika içinde çıkmışsa siz kesinlikle hamilesiniz.tebrik ederim:94:

kızlar 1 hafta önce yasini şerifi okudum ardında dilek duası var onu okudum ve dedimki rabbim internettte girdiğim benimde meleğim olsun topiğindeki tüm bebek isteyenlerin dualarını kabul et kucaklarını boş bırakma dedim o günden beri inanılmaz derecede herkes sırayla hamile kalıyor rabbime şükürler olsun dualarımı kabul etti

öylesine gezerken gördüm testinizin fotoğrafını.eğer bu ikinci silik dediğiniz çizgi ilk 5 dakika içinde çıkmışsa siz kesinlikle hamilesiniz.tebrik ederim:94:

15-20 dk içinde olduğun kesinde..ben erknden gidip bakmadım ama ilk 2-3 dk içinde tek çizgiydi bıraktım negatf diye atmaya geldim bu şekildeydi hatta daha belirgindi ikilemde kaldım umarım öledir hamileyimdir

ikinci çizgi gayet belirgin amaaaa
öperim seniiiii

allah sana en kısa zamanda nasip etsin içi temiz arkadaşım

kimse olmazdı bu saatlerde

nasılsınız bakalım fıstıklar ???

ebrucum benim yumurtlama günümüde hesaplayabilirmisin canım ya ???

15-20 dk içinde olduğun kesinde..ben erknden gidip bakmadım ama ilk 2-3 dk içinde tek çizgiydi bıraktım negatf diye atmaya geldim bu şekildeydi hatta daha belirgindi ikilemde kaldım umarım öledir hamileyimdir
inşallah hamilesinizdir.fakat kimseye eşinize bile haber vermeden önce mutlka ikinci bir test yapmalısız.çünkü 10. dk dan sonra çıkan çizgiler yanıltıcı olabiliyor.bu kadar belirgin olmazdı ama demeyin olabiliyorlar.inşallah herşey istediğiniz gibi gelişir ve içimden bir his hamile olduğunuzu söylüyor ama bu testleri sürekli yapan biri olarak mutlaka ikinci testi yapıın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…