- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.281
nolur banada dua edin bende bu ay pozitifi görim hayırlısı ile:82:
ayyyyy uafcık çıkmıs biraz daha yakından çek canım ama ben orda bşiler görüyorum sanki bide yakından çek canım
mb yüksek diye eklenmiyor mail atıyımmı
ayyyyy uafcık çıkmıs biraz daha yakından çek canım ama ben orda bşiler görüyorum sanki bide yakından çek canım
öylesine gezerken gördüm testinizin fotoğrafını.eğer bu ikinci silik dediğiniz çizgi ilk 5 dakika içinde çıkmışsa siz kesinlikle hamilesiniz.tebrik ederim:94:
büyük ihtimalle bebişin göbişindeeeeeeeeeeeeeeeekaç saat bekledi sabah 11 de yaptım yakından çektm ama yüklenmiyor megabayt yüksek olduğundan
öperim seniiiiiikinci çizgi gayet belirgin amaaaa
kızlar 1 hafta önce yasini şerifi okudum ardında dilek duası var onu okudum ve dedimki rabbim internettte girdiğim benimde meleğim olsun topiğindeki tüm bebek isteyenlerin dualarını kabul et kucaklarını boş bırakma dedim o günden beri inanılmaz derecede herkes sırayla hamile kalıyor rabbime şükürler olsun dualarımı kabul etti
son adet tarihini ve kaç günde bir adet olduğunu yazarsan olur canımkimse olmazdı bu saatlerde
nasılsınız bakalım fıstıklar ???
ebrucum benim yumurtlama günümüde hesaplayabilirmisin canım ya ???
inşallah hamilesinizdir.fakat kimseye eşinize bile haber vermeden önce mutlka ikinci bir test yapmalısız.çünkü 10. dk dan sonra çıkan çizgiler yanıltıcı olabiliyor.bu kadar belirgin olmazdı ama demeyin olabiliyorlar.inşallah herşey istediğiniz gibi gelişir ve içimden bir his hamile olduğunuzu söylüyor ama bu testleri sürekli yapan biri olarak mutlaka ikinci testi yapıın derim15-20 dk içinde olduğun kesinde..ben erknden gidip bakmadım ama ilk 2-3 dk içinde tek çizgiydi bıraktım negatf diye atmaya geldim bu şekildeydi hatta daha belirgindi ikilemde kaldım umarım öledir hamileyimdir
heyecanlanmak istemiyorum korkuyorum kızlar içimde garip bir duygu var
şşşşşşş sakin ol farzetki test yapmadın kana gidene kadar sakin ol gebeliğe zarar verirsin relaxheyecanlanmak istemiyorum korkuyorum kızlar içimde garip bir duygu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?