Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Eki Görüntüle 204689

bir tane daha eklicem çekim güzel olmadı

canım benim ikinci çizgi silik çıkmış hamilesin bence ...

hayırlı olsun allah allah inşallah tamamını erdirir ...

bende kızımda adetim on gün geçmişti test yaptım ikinci çizgi seninkinden az daha belirgindi....

belkide çekimden öyle görünüyo da olabiilir canım hakkında hayırlısı...

kızlar alman takvimi bu üste son adet tarihinizi yazın altada kaç günde bir adet olduğunuzu altta çıkan kırmızı noktalar yumurtlama günü

kızlar alman takvimi bu üste son adet tarihinizi yazın altada kaç günde bir adet olduğunuzu altta çıkan kırmızı noktalar yumurtlama günü

ebrucum çok teşekkür ederim....

benim ki

18

22

28
günleri arasında eğer bu günleri eşimin geliş tarihlerine tutturursak bebiş olur inşallah...

ebruşkaa ikimiz kaldık,bende çıksam iyi olacak,çokk uykum var,iyi geceler kuşumm,öpüyorum seni topiğimizin neşesiii

Tatlım inşallah meleğin seninledir,ama tam emin olmayana kadar bence fazla kaptırma kendini,sonra hayal kırıklığı yaşıyor insan

evet hemde nasıl yaşadım zaten

şşşşşşş sakin ol farzetki test yapmadın kana gidene kadar sakin ol gebeliğe zarar verirsin relax

tamam ama önc kanda olmaz mı

Sen Türkiyede değilmisin,nerden bulacan bu saatte testii:26:

yaşasın nöbetçi eczane

ebru ateşin kaç çıktı kız bak senden önce geldim meraktan.
İnşallah yüksek çıkmıştır.

gece test alamadım tekrar bişi yapmadım haftasonunu da atlatıyım.diğer topiklerde 10 bile gecikip kırmızıları gören var korkuyorum hayırlısı allahtan ama bekleyisteyim hiranurum.

evet canım en güzeli acele etmemek ben gece test aldığını sanmıştım ondan sordum,inşallah bebişin seninledirr..

selam kızlar nasılsınız hamişlerimiz varmış allahım hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin kızlar geçen gün doktoru aradım dedimya telde bana gel yumurtalık takibi yapalım dedi gittim rahim filmi çekelim dedi dış gebelik bu yüzden oluyor dedi ben 1 bucuk sene önce de çakinmiştim başka bi yerde ve çok zor olmuştu doktora da dedim oda genel yada lokal anesteziyle yapabiliriz dedi sen karar ver dedi ve ayın 9 da çekinecem lokal anesteziyle olayı düşünüyorum ve korkuyorum şimdiden uykularım kaçıyor ya ne kadar zor bişeymiş bu hamile kalmak dış gebelikten beri daha tam tedaviye başlamadan 2 bin lira harcadık parayı insanın gözü görmüyoda eli boş kalınca üzülüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…