Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canım ben geçen hafta genel anestezi ile çektirdim inan hiç korkacak bişey yok yatmamla kalkmam yarım saati bile bulmadı ve hiçbişey hissetmedim.. hiç korkma

hoşgeldin canım..

mavusbebek canım geçen ezgi de çektirdi çok kolay geçti.
Rabbim inşallah daha fazla aratmadan verir bebeği kucağına.
sen dış gebelik yaşadığında tüplerin zarar gördü mü bir de değerlerin kaç çıkmıştı beta hcg?

hoşbuldum canım.. nasılsın?

benim ateşim 36.5 çıktı bu sabah, yarında böyle çıkarsa demek ki 14. gün çatlamışıımmmmm

hoşbuldum canım.. nasılsın?

benim ateşim 36.5 çıktı bu sabah, yarında böyle çıkarsa demek ki 14. gün çatlamışıımmmmm

İyiyim şükür. Kahvaltıyı geç yaptık malum pazar. ben de azcık oturayım bi bakim ne var ne yok dedim. Canım sen şu ateşlerini kaydeddiyorsun nasılsa dimi hepsi bitsin o eklediğin kız gibi yaz da biz de faydalanalım. bu ay ölçmediğime çok pişmanım. ben de bu sabah ölçtüm bugünden başlıyım da azcık ölçmeyi öğreneyim 36.7 çıktı iki gün önce de öyle çıkmıştı.(biliyorum öyle ara ara ölçmekle olmaz)
canım erken gebelik belirtilerinde idrar koyuluğu varmış ya.. benimki su gibi yani normal bile değil o yüzden biraz üzüldüm bi de şu soğan Allahım sanki 1 aydır kullanıyor gibiyim ebrunun neden bıraktığını anladım. midem bulanmıyorr ama günler geçmiyo. 1 hafta sonra bitcek. ondan bi hafta sonra da test yapcam ne kadar çok zaman değil mi
Ay eskiden aylar ne çabuk geçerdi..

tatlım belirtilere asla aldanma bak
inşallah soğan yarayacak sana bu ay, ebrunun midesine dokundu çok ağrıdı midesi onun için mecburen bıraktı ama sen bırakma madem sana dokunmadı 15 günü tamamla..

ateş listesini tutuyorum ben canım eklerim tabi burayada

ay kızlar ben geçen sefer sivasda üniversitede çektirdim ve hiç bişey yapmadan çektiler anestezi falan yok iğne falanda yok çok kötüydü zaten insan utanıyor bende lokal anesteziyle olmayı düşünüyom o zaman da bişey hissedilmiyo demi benim dış gebeliği kan değerlerimden anladı doktor iki günde iki katı artması gerekiyormuş benimki sadece bir kat artıyodu ordan anladı dış gebelik olduğunu

sen değerleri hiç hatırlamıyor musun?

ezgicim senin anestezi aslında genel anestezi değilmiş uyutma deniyor ona lokalle genel arası bişey deniyormuş. genel anestezide narkoz veriliyormuş ve uyanmak da baya uzun sürüyormuş(sanki çok biliyom hee eşim de böbrek taşı kırıyo ya uyutmayla ondan öğrendim burda satıyom)

mavusbebek psikolojik olarak etkilenmiyorsan sesden işlemden filan lokal anestezi en iyisi

ya tabii canım sen genel anestezi dediğime bakma en düşük seviyede veriliyo ilaç bunda işlem bitince hadi uyan diyolar uyanıyosun:)))

canım hatırlıyorum adet günüm de yaptırmıştım ilk kan testini o zaman 205 çıktı ertesi gün 257 çıktı 2 gün sonra 311 çıktı 2 gün sonrada 371 çıktı doktor bu değerlerden sonra muane etti sonra bi de rengli ultrasyona gönderdi o doktorda ben hiç bişey göremedim dedi sonra kürtaj oldum genel aneteziyle yumurtalıklarında hiç bir zarar yok çok güzel dedi doktor 3 ay korunun sonra gel dedi biz korunmadık ama yinede bişey olmadı benim ikinci ayım bir ay daha beklemek istemedim

benim eşimdede böbrek taşı var oda kırdırdı genel anestziyle oldu ve zor uyandı ben kürtajda normal uyandım gibi bişey hissetmedim uyanırken çok sayıklamışım ama ben çoçuk istemiyom diye

benim eşimdede böbrek taşı var oda kırdırdı genel anestziyle oldu ve zor uyandı ben kürtajda normal uyandım gibi bişey hissetmedim uyanırken çok sayıklamışım ama ben çoçuk istemiyom diye

evet eşim de anlatıyor neler söylemiyolarmış ki uyanırken

7.gün….36.3….(27.05.2011)
8.gün………..
9.gün….36.2*
10.gün..36.3
11.gün..36.3*
12.gün..36.4
13.gün..36.2….akıntı(yumurtaakı kıvamlı)
14.gün..36.2….yoğun akıntı(yumurtaakı kıvamlı)*
15.gün..36.4….akıntı(ıslaklık şeklinde)
16.gün..36.5….akıntı(ıslaklık şeklinde)*

çatlayın yumoşlaaarrrr çatlayııınnnn

ya kızlar bende bir problem var sanırım.. yaklaşık 10 gündür göğüslerimde çok ağrı var.. bayağı çok ama adetime de var 16 haziran yani belirti falan değil bu ağrılar ikisindede var öyle ki eşime sarılamaz hala geldim acıyorlar hemen.. hani şu süt hormonu varmış ya o mu yükseldi acaba bikaç ay önce test yaptırmıştım bişey yoktu ama acaba diyorum ?

evet canım muhtemelen prolaktinin yükselmiştir

Selamm benimde meleğin olsun diyen anne adaylarııı,herkese güzel bir pazar diliyorumm,,,lililililili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…