Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Amannn korktum vallaa,hasta oldun sandım pembiqcim bizim çalışmalarda başladı bu sabah
ben şuanda erik aş eriyorum kızz yoksa hamilemiyimmmm,evet evett hamileyimmmm

hadi tek seferde hamile kalanı duydum da senin kadar hızlısını hiç duymadım maşallah
sen şimdi haftaya doğurursun da

bu arada çalışmalar hayırlı olsunn

hadi tek seferde hamile kalanı duydum da senin kadar hızlısını hiç duymadım maşallah
sen şimdi haftaya doğurursun da

bu arada çalışmalar hayırlı olsunn

teşekkür ederimmm heheehh yetti gari 14 yıldır çocuk yapmamışıznapalım bizdee gaza bastık artıkkk

bence şimdilik bekle canım bebiş olmaz da adetin gelirse ona göre hareket edersin bakalım onda sorun olacak mı.. zaten adet olmadan şimdi prolaktinine baktıramazsın

canım benim ya çok sağol.. ya bu arada enteresan bişey daha var ben hayıt tohumu içiyordum yumurtlayayım diye göğüslerimde küçüktü şu ara ağrı çok ama şiştilerde.. bende şansa burada bi topik gördüm, bu topikteki arkadaşlar hayıt tohumunu göğüsleri büyütüyor diye içiyorlarmış. benim yumurtlamama faydası olsun diye içerken göğüs etkisi gerçekleşmiş olmasın

ben de içmiştim
yoksa benim göğüslerimde ondan mı büyüdü

yaa ben pko için içmiştim ama cidden baya oluyo içeli ve kaç aydır da maşallah göğüslerim 1 beden büyüdü yani çamaşırlarımı hep değiştirdim

Hmmm,,Soğan suyuna başlıyorum yarın,ondan sonrada hayıt tohumu,mideyi iflas ettirmesem barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…