- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.341
yok kız yanlış ikon kullandım
ee ne yapmam lazım acaba doktora mı gitmeliyim beklemeli miyim acep
kızlar ben çıkıyorum eşimle filim izliycez yarın görüşürüz baybay
Amannn korktum vallaa,hasta oldun sandımpembiqcim bizim çalışmalarda başladı bu sabah
ben şuanda erik aş eriyorum kızz yoksa hamilemiyimmmm,evet evett hamileyimmmm
hadi tek seferde hamile kalanı duydum da senin kadar hızlısını hiç duymadım maşallah
sen şimdi haftaya doğurursun da
bu arada çalışmalar hayırlı olsunn
teşekkür ederimmmheheehh yetti gari 14 yıldır çocuk yapmamışız napalım bizdee gaza bastık artıkkk
bence şimdilik bekle canım bebiş olmaz da adetin gelirse ona göre hareket edersin bakalım onda sorun olacak mı.. zaten adet olmadan şimdi prolaktinine baktıramazsın
canım benim ya çok sağol.. ya bu arada enteresan bişey daha var ben hayıt tohumu içiyordum yumurtlayayım diye göğüslerimde küçüktü şu ara ağrı çok ama şiştilerde.. bende şansa burada bi topik gördüm, bu topikteki arkadaşlar hayıt tohumunu göğüsleri büyütüyor diye içiyorlarmış. benim yumurtlamama faydası olsun diye içerken göğüs etkisi gerçekleşmiş olmasın
ayy evet baya acelen var belli oluyor
bu arada arkadaşım doğum için hastaneye gitmiş.. belki bugün doğum olursa hastaneye gidip minnak bir bebek görürüm
ben de içmiştim
yoksa benim göğüslerimde ondan mı büyüdü
oyyy kurban olurum asma suratınııııböyle bir günde sende gideceksin doğumaaa
Kalıcı olarakmı büyütüyooo,ayyy öyleyse bende içemmm şunuuuu
inşallah canımm..
ayy bu sabah eşim bana sen bu ay hamile kalacaksın bak gör dedi bana yaaaaaaa:116::116:
kalamazsam sorarım ona
ayyy hadi inşallahhhhhhhhh haklı çıkarr....Adamın içene doğmuş demkkii....
ben de içmiştim
yoksa benim göğüslerimde ondan mı büyüdü
ayyy umarım yumurtalarımızı da büyütmüştür bakalım bakalım adet olursaaamm hayıt göğüslerme fayda etmş demektir olmazsam ya hamileyim ya pkoyum
yaa ben pko için içmiştim ama cidden baya oluyo içeli ve kaç aydır da maşallah göğüslerim 1 beden büyüdü yani çamaşırlarımı hep değiştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?