Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Amin amin inşallahhhhhh,ama dileğim benden önce hiç anne olmayanlara versin Rabbimmm
Sonrada ben peşinizden geleyimm

ne diyim tatlımm kimin sırası gelmişse ona gönderiyo işte rabbim.. çok beklemeyelim de

bu arada ben bu ay ilk defa yumurtlama dönemimi çok belirgin hissettim.. akıntım oldu, kasık ve bel ağrım oldu, mide bulantım oldu, başağrım oldu.. bütün bunlar o şüphelendiğim 2 gün içinde oldu ve yavaş yavaş geçiyor

aferin sana,çok iyi tanımaya başlamışsın bedenini,inşallah tutmuştur canım,dokuz ay sonra minnoş ikizleirini alırsın kucağına ben bu topige gelmeden hiç bişey bilmiyordum,sadece nasıl yapıldığını biliyordum ama şimdi sayenizde çok şey öğrendim bu yaşta,eee öğrenmenin yaşı yok diye boşuna dememiş büyüklerimiz

aynen canım yaa meğer bu konuda ne kadar cahilmişim.. allah izin verirse ben kızıma evlendiği gün anlatıcam hepsini

yalnız şöyle bişey var canım ben hep 32-34 günde adet oluyodum son aylarda ona bakılırsa bu ay erken yumurtlamış oluyorum.. acaba diyorum yanılıyormuyum belki daha çatlamadı yumurtam:44:

takip etmişsin işte ,belirtide vermiş ya,kullandığın kürün etkisinden erken çatlamış olabilir...

kızlaaaaaaaaarrr ben çıkıyorum eşim hazır kendine gelmişken pazara götüreyim onu
akşama görüşürüzzz

sivaslımısın yoksaaaaaaaaaa

iyi işte zorlu bir bekleyişteyim sen nasılsın?
geçmişte yazdıklarımı okudun mu test sonucumu eklemiştim

evet baktım yazdıklarına canım ben çöpte gördüm aradan 2 gün geçmişti hala tek çizgiydi. ömrümde hiç pozitif görmedim. benim bi ara kanda pozitif çıktı onda bile silik de olsa çift çizgi görmedim. yani senin durumunda olsam umutlanırdım. ama sen öncelerde idrarda pozitif kanda negatif gördüysen beklemekten başka çaren yok.

Ayy kızlar iyiki bugün temizlik yapmamışım konyada bugün resmen afet oluyor:18:
Nasıl yağıyor yağmur. Rabbim afetinden korusun

önceden hiç çift görmedim bitanem hep tekti.kimyasalda kan baktrmştm 11.49 du sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…