Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

offfff ya kafam çok karısık.doktorum bana bebek aspirini vermedii.ama arastırdıgım kadarıyla benim gibi olan herkes kullnıyo.şimdi ben neyapcam:44:

offfff ya kafam çok karısık.doktorum bana bebek aspirini vermedii.ama arastırdıgım kadarıyla benim gibi olan herkes kullnıyo.şimdi ben neyapcam:44:

canım kafan karışmasın nasılsa senin bebeğin rahme yerleşiyor ama bi süre sonra düşüyorsa demek ki hamile kalmana engel değil. ee hamile kaldığını öğrenince de doktoruna gitcen ilaç yapmıycak mı sen canını sıkma

eğer hamileysem 4 hafta 3 günlük teyzoşlarııı.ümitlendirmeyin diyorum size kendimin hesaplarına bakın yaa biri beni durdursun lütfen..aklım yerinde değil

yani sence kullanayımmı kullnamayayımmı.:26:

her yaz giderim ama bu yaz henüz gidemedim ama düşünüyorum ben merkezliyim kümbet şirinevler istasyon cad.mekanlarım

ya benim ailem kümbette oturuyorlar eşimin aileside mevlanada bizde bu sene daha gitmedik allah izin verirse ramazanda yada kurban bayramında gitmeyi düşünüyoruz bakalım istanbulun neresindesin ben pendikteyim

ya benim ailem kümbette oturuyorlar eşimin aileside mevlanada bizde bu sene daha gitmedik allah izin verirse ramazanda yada kurban bayramında gitmeyi düşünüyoruz bakalım istanbulun neresindesin ben pendikteyim

şimdi kavacıkta oturuyorum ama ev aldık sancaktepeye gelicem yakınlaşıcaz yani

yani sence kullanayımmı kullnamayayımmı.:26:
diyorum ki pıhtılaşma, hamile kalmana değil, hamileliğinin sürmesine engel yanlış mı diyorum?
eğer öyleyse hamile kalmadan önce niye kullancaksın ki bebe aspirinini, ama yine de bilmiyorum senin anlattığın kadarını biliyorum bu durum hakkında
ben kullan kullanma demem ama doktoru dinlemekte de fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…