- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.381
sivaslımısın yoksaaaaaaaaaa
ayy hadi bkalım inşallah desene bu aralar topiğimizin yönetici grubu anne olacak önce merve şimdi sen.
yönetici nasıl olunuyorr[/QUOT
hayırlsı yaaa ne bileyim sevinemiyormsn kalp atışını duymadan her an içinde korku
evet canım ama iş nedeniyle istanbula taşındık 1 sene oldu taşınalı sen nerelisin bakim
sorma valla sabah alarm çalıyo hemen peşine benim derece ötüyo
tamam canım bekliyoruzz
derya nerelerdesin
3 tane hamişimiz var.
sevinç
merve01...
cardelens
offfff ya kafam çok karısık.doktorum bana bebek aspirini vermedii.ama arastırdıgım kadarıyla benim gibi olan herkes kullnıyo.şimdi ben neyapcam:44:
canım kafan karışmasın nasılsa senin bebeğin rahme yerleşiyor ama bi süre sonra düşüyorsa demek ki hamile kalmana engel değil. ee hamile kaldığını öğrenince de doktoruna gitcen ilaç yapmıycak mı sen canını sıkma
kan pıhtılaşması varmış ya tülayda o yüzdenbebe asprini neden kullanıyorrrr
karanfilcim ben çıkıyorummm
kızlar gelirse selammm söyleeee
öpüyorum siziiiiiiiiiiiiiii
derya nerelerdesin
3 tane hamişimiz var.
sevinç
merve01...
cardelens
tatlım meraba geçmişe bakıyordummm
caerdelnede mı hamileeee ayy çok sevindimmmmmmm
canım kafan karışmasın nasılsa senin bebeğin rahme yerleşiyor ama bi süre sonra düşüyorsa demek ki hamile kalmana engel değil. ee hamile kaldığını öğrenince de doktoruna gitcen ilaç yapmıycak mı sen canını sıkma
tabi ki sivaslıyım çok şükür ama istanbuldayım doğma büyüme ama orası toprağım..artvinlilere gelin geldim karışık
sevindim gittinmi hiç neresindensin sivasın
her yaz giderim ama bu yaz henüz gidemedim ama düşünüyorum ben merkezliyim kümbet şirinevler istasyon cad.mekanlarım
ya benim ailem kümbette oturuyorlar eşimin aileside mevlanada bizde bu sene daha gitmedik allah izin verirse ramazanda yada kurban bayramında gitmeyi düşünüyoruz bakalım istanbulun neresindesin ben pendikteyim
şimdi kavacıkta oturuyorum ama ev aldık sancaktepeye gelicem yakınlaşıcaz yani
diyorum ki pıhtılaşma, hamile kalmana değil, hamileliğinin sürmesine engel yanlış mı diyorum?yani sence kullanayımmı kullnamayayımmı.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?