- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.401
diyorum ki pıhtılaşma, hamile kalmana değil, hamileliğinin sürmesine engel yanlış mı diyorum?
eğer öyleyse hamile kalmadan önce niye kullancaksın ki bebe aspirinini, ama yine de bilmiyorum senin anlattığın kadarını biliyorum bu durum hakkında
ben kullan kullanma demem ama doktoru dinlemekte de fayda var.
biz ilk taşınınca maltepedeydik şimdi pendikten ev aldık evinizde hayırlı olsun allah güle güle oturmayı nasip etsin içi dolu çocuk olsun
amin sağol canım aynı dilekleri sanada nasip etsin rabbim
sağol canım hayırlısı inşallah allah isteyen herkeze nasip etsin
selam kızlar,karanfilce soğan kürüyle aran nasıl,ya sanırım ben kullanamıyacam,bir yerde okudum bu kür aynı zamnda zayıflatıyormuş,zaten zayıfım kilo alamıyorum,kilo verirsem hiç iyi olmaz
canım bende içtim soğan suyunu ama ben içeli 7 ay falan oluyor bende çok zayıftım korktum zayıflıycam iyice diye ama tam tersine kilo aldım hatta ben içine az bişey limon sıkıp içtim ilk içtiğimde bişey olmadı 10 gün kadar içtim bıraktıktan bir hafta falan geçince kasıklarım çok ağrıdı
selam kızlar,karanfilce soğan kürüyle aran nasıl,ya sanırım ben kullanamıyacam,bir yerde okudum bu kür aynı zamnda zayıflatıyormuş,zaten zayıfım kilo alamıyorum,kilo verirsem hiç iyi olmaz
Canım bilmiyorumki kafam karıştı,içeyimmi diyorsun.?Peki onun dışında yararını gördünmü soğan suyunun.?Bende kist var ve adetlerim düzensiz onun için içmek istiyorum.
ayyyyyyyy bende bugün incir kürüne baslıyorum.ama incir kürü adeti erken getiriyomuş ayoll
Canım bilmiyorumki kafam karıştı,içeyimmi diyorsun.?Peki onun dışında yararını gördünmü soğan suyunun.?Bende kist var ve adetlerim düzensiz onun için içmek istiyorum.
daha belli değil benimki..ümitlendirmeyin üzülmek istemiyorum
hoşgeldin deryaa
ebru ateşin kaç çıktı kız bak senden önce geldim meraktan.
İnşallah yüksek çıkmıştır.
evettt ebruşka bende merak ediyorum,inşallah düşmemiştir ateşinnn
slm kızlar bugün ateşim yine 36.5 çıktı...hep aynı devam ediyor ne düşüyr ne yükseliyor bu ne demek acaba ????? düşmediği içinde çok mutluyum ayrıca gögüslerim acıyo uclarıda kahverengi oldu:26:
ama hamile kalırsan da 9 ay getirtmez akıllım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?