Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

evet tehşisin dogruu canimm.az önce doktorumu aradim.dediki kullansanda olur kullnamasanda yani hamileligine engel degil.sadece kaldıktan sonra igne olcaksın.bebe aspirini fazla kullanırsam ALLAH korusun ilerde bebişim kalp hastasi olabiliyomuşş:26:

selam kızlar,karanfilce soğan kürüyle aran nasıl,ya sanırım ben kullanamıyacam,bir yerde okudum bu kür aynı zamnda zayıflatıyormuş,zaten zayıfım kilo alamıyorum,kilo verirsem hiç iyi olmaz

selam kızlar,karanfilce soğan kürüyle aran nasıl,ya sanırım ben kullanamıyacam,bir yerde okudum bu kür aynı zamnda zayıflatıyormuş,zaten zayıfım kilo alamıyorum,kilo verirsem hiç iyi olmaz

canım bende içtim soğan suyunu ama ben içeli 7 ay falan oluyor bende çok zayıftım korktum zayıflıycam iyice diye ama tam tersine kilo aldım hatta ben içine az bişey limon sıkıp içtim ilk içtiğimde bişey olmadı 10 gün kadar içtim bıraktıktan bir hafta falan geçince kasıklarım çok ağrıdı

Canım bilmiyorumki kafam karıştı,içeyimmi diyorsun.?Peki onun dışında yararını gördünmü soğan suyunun.?Bende kist var ve adetlerim düzensiz onun için içmek istiyorum.

ayyyyyyyy bende bugün incir kürüne baslıyorum.ama incir kürü adeti erken getiriyomuş ayoll

canım benim 9 gün oldu hiçte zayıflamadım bile. aynıyım. biliyorsun ben de zayıfım tartılmadım ama aynı olduğumu hissediyorum. hatta iştahım da gayet açık maşallah
sadece çok tuvalete çıkıyorum ee tabi günde 2 bardak 2 bardak olcak o kadar

Canım bilmiyorumki kafam karıştı,içeyimmi diyorsun.?Peki onun dışında yararını gördünmü soğan suyunun.?Bende kist var ve adetlerim düzensiz onun için içmek istiyorum.

canım kistin ve adet düzensizliğin için gittin mi doktora hiç benim bir arkadaşımda öyleydi doktor bi ilaç vermiş kisti için sonrada bi bakmış hamile

benim hiç iltihap dökülmedi ama kullandıktan 2-3 gün sonra müthiş kasıkları ağrıdı. ve 10-11. gün yumurtladım sanırsam

ben soğan kürünün faydasını gördüm.adetlerim son bir yıldır 6 gün gecikiyordu.kürden sonra tam gününde oldum hemde sancısız.bayağı iltihabım varmış oda gitti....inşallah bu ay hamile kalırım.

ebru ateşin kaç çıktı kız bak senden önce geldim meraktan.
İnşallah yüksek çıkmıştır.

evettt ebruşka bende merak ediyorum,inşallah düşmemiştir ateşinnn

slm kızlar bugün ateşim yine 36.5 çıktı...hep aynı devam ediyor ne düşüyr ne yükseliyor bu ne demek acaba ????? düşmediği içinde çok mutluyum ayrıca gögüslerim acıyo uclarıda kahverengi oldu:26:

kız deli ebruu
azıcık sakin olgözünü seveyim
biz sana evet hamilesin desek ya çıkmazsa
hayır hamile değilsin desek da ya hamileysennn

o yüzden sen azıcık daha sık dişi,niii
bırak belirtileriiii

kızlar yarın sabahta ateşimi ölüçek eğer ateşim düşmemişse pazartesi oğlumu okula götürürken dönüştede test alcam salı sabahıda yapıcam ayyyy ehycandan çişim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…