Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canim herhangi bir rahatsizligin varmi neden bu kadar yorulmus bir msj yazdin

ahhh canımm sorma sorma.biliyorum çoğu insan 3 yıldır uğraşıyor,5 yıldır uğraşıyor biliyorum ama benimde hesapladımda 10 ay olmuş.görünürde bir rahatsızlığım yok.sadece rahim filmi çektirmedim.onuda yaptırcam bu adet bitimi inşallah.onda da bir problem çıkmazsa herşey eşime kalıyor.ama oda bir türlü yanaşmıyor test yaptırmaya.utanıyormu,korkuyormu bilmiyorum.öyle canım yani.ilgilendiğin için teşekkürelr canım.işte böyle

erkeklerin çoğu gurur meselesi yapıyo kendine... aslında kendileri yapmasa bile etreftaki tepkiden çekinip istemiyolar.... rabbim yardımcınız olsun

kızlar bişey sorcam yaa.liste biraz karışık sanki.adet tarihlerine göre sıralansa.sırasıyla bizde takip etsek dimi

merhaba benımde umudum nısana kaldı yenı adetım bıttı bat tarıhım 4 nisan bakalım hakkımıza hayırlısı 4 ay oldu korunmayı bırakalı bakalım kısmet

iyiyim canım saol, yazılanları ancak takip edebildim, listemiz de git gide büyüyor maşallah, ilk şanslımız kim olacak acaba???

mart topiğindeki listede kabarıktı ama herkese kısmat olmadı.inş.bu ay listedeki herkes bebiş haberleri alırızda yüzümüz güler yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…