- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.501
bak bir arkadaş ne yazmış:
selam arkadaşlar bu konuda en tecrübeli benim zannedersem.Benim tüplerim 16 yıldır tıkalı ve tabiki çocuğum olmuyor.Adetlerim çok düzenli,yumurlama sorunumda yok 3 kez tüp bebek denedik sonuç negatif .Kısacası tüplerin tıkalı olması yumurta ve spermin buluşamamasıdır yani adet görme veya yumurtlamamayı etkilemiyor umarım sizlere bir faydam olmuştur:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
-alıntı-
aynen canım ben de erkek doktorlarınn daha ilgili ve dikkatli olduklarını düşünüyorummvalla kızlar 3 yıldır bayan doktorlara gıdıyordum hepsı cok dıkkatsız cıktı.bana sankı erkek doktor ısınde daha tıtız gıbı gelıyor.kadın doktorlar ben hamıle kalamayınca benımle beraber uzuldu kımının gozlerı bıle doldu.ama ıcımı kararttılar sımdıkı doktorumun agazından olumsuz hıc bırsey bıle duymadım oyleyse bıle yuzu guluyor umut verıyor.bosver takma unut sen yumurtalarını o benım gorevım sen ıstanbul 7 tepe gez dıyor.
Evet canım klome+ovıttle
valla kızlar 3 yıldır bayan doktorlara gıdıyordum hepsı cok dıkkatsız cıktı.bana sankı erkek doktor ısınde daha tıtız gıbı gelıyor.kadın doktorlar ben hamıle kalamayınca benımle beraber uzuldu kımının gozlerı bıle doldu.ama ıcımı kararttılar sımdıkı doktorumun agazından olumsuz hıc bırsey bıle duymadım oyleyse bıle yuzu guluyor umut verıyor.bosver takma unut sen yumurtalarını o benım gorevım sen ıstanbul 7 tepe gez dıyor.
abaaaa
Benimde kaldırmamıştı ilkgün kusmuştum hatta ama yılmadım.2-3gün sonra alıştım son günlerde çok hoşlaşmaya başlamıştım.Yılmaz yani
İnşallah.ağzın bal yesin.İNŞALLAHHHHHH.
bak bir arkadaş ne yazmış:
selam arkadaşlar bu konuda en tecrübeli benim zannedersem.Benim tüplerim 16 yıldır tıkalı ve tabiki çocuğum olmuyor.Adetlerim çok düzenli,yumurlama sorunumda yok 3 kez tüp bebek denedik sonuç negatif .Kısacası tüplerin tıkalı olması yumurta ve spermin buluşamamasıdır yani adet görme veya yumurtlamamayı etkilemiyor umarım sizlere bir faydam olmuştur:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
-alıntı-
valla kızlar 3 yıldır bayan doktorlara gıdıyordum hepsı cok dıkkatsız cıktı.bana sankı erkek doktor ısınde daha tıtız gıbı gelıyor.kadın doktorlar ben hamıle kalamayınca benımle beraber uzuldu kımının gozlerı bıle doldu.ama ıcımı kararttılar sımdıkı doktorumun agazından olumsuz hıc bırsey bıle duymadım oyleyse bıle yuzu guluyor umut verıyor.bosver takma unut sen yumurtalarını o benım gorevım sen ıstanbul 7 tepe gez dıyor.
puff bugün girdi kaç haftalık oldun dedim 11 dedi şaştım bende 11 im ama benden çok önce hamileydiii , sonrada bişi demeden gittii :26::26:aynen öylee hele pufff hiç gelmiyorrr
bak ben de aksine hep erkek doktorlara gittim ama hiç memnun kalmadım
şimdiki doktorum bayan ve tavsiye üzerine gittim, çok da memnunum, artık değiştirmem de yanii
nolduuu neye abaaaaa
kızçeler ben çıkıyorumm
eşim çağırıyorrr
hepinizi tek teeek öpüyorummm
iyi bakın kendinizee
Ruhummm bebişe iyi bakk
bize dua etmeyi unutmaa
hayalcim ben de talihsizlik olmuştu kist ameliyatına laparoskopi ile başlanılmış ,başarılı olmayınca açık ameliyata döndürmüşlerdi ..ehh zor oluyo tabi ama , sonuç önemliii
kızçeler ben çıkıyorumm
eşim çağırıyorrr
iyi bakın kendinizee
Ruhummm bebişe iyi bakk
bize dua etmeyi unutmaa
Abla yani cnım
Süpermiş.Benim doktorumda hep umutsuz konuşuyor.Sanki umutsuz vakaymışım gibi.Bir dediğide bir dediğini tutmuyor.Aslında iyi bir kadın ama kesin konuşamıyor beni strese sokuyor.MESELA.yumurtam için ''Burda birtane vardı çatlamış galiba '' dedi ÇATLADIMI ÇATLAMADIMI?adete kadar ilişki önerdi.Çatlamayan yumurtalar var dedi vs vs.Ağız ucuyla..Bazı doktorlar hastanın tahlil sonuclarına göre 2 çatlatma iğnesi vuruyormus.Zamanlamayı tutturamadıgı için bir yumuratm fazla büyüdü.Bilgili ve ilgili işini piri bir doktor lazım.Onuda bulmak MESELA..
elektrik meselesi yaniiibende erkekten aldım o elektriği :78::78:
ediyorummm kandil günü tek tek isimlerinizle ettim canlarımmm
kızçeler ben çıkıyorumm
eşim çağırıyorrr
iyi bakın kendinizee
Ruhummm bebişe iyi bakk
bize dua etmeyi unutmaa
benımkı de acık olucak canım kıstım cok uzun suredır orada oldugu ıcın kazınması lazımmıs.senınkı sonradanmı olustu hep varmıydı
mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?