Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hayalcim ben de talihsizlik olmuştu kist ameliyatına laparoskopi ile başlanılmış ,başarılı olmayınca açık ameliyata döndürmüşlerdi ..ehh zor oluyo tabi ama , sonuç önemliii

Geçmiş olsun..Bende işte tamda bu yüzden pkoya takılı kalmak istemiyorum.İçim rahat eder

aynen canım ben de erkek doktorlarınn daha ilgili ve dikkatli olduklarını düşünüyorumm
Evet canım klome+ovıttle

ovitlee iğne mi cnaım

bak ben de aksine hep erkek doktorlara gittim ama hiç memnun kalmadım
şimdiki doktorum bayan ve tavsiye üzerine gittim, çok da memnunum, artık değiştirmem de yanii

yok tatlım ben bır hafta ıctım hıcde hoslanmadımdevamı olmadı bazen ara sıra olsada ıcıyım dıyorum kaynatıyorum ıkı saat bardaga bakıyorum.ıcemıyorum keske ıcmek yerıne 5 saat bakınca ıse yarasa

yani herşey geçiyoda bi tembel spermlermi geçemiyo ordan teşekkürler tatlım araştırman için

evet evet benim doktorum erkek ve benden çok daha hasas
aynen öylee hele pufff hiç gelmiyorrr
puff bugün girdi kaç haftalık oldun dedim 11 dedi şaştım bende 11 im ama benden çok önce hamileydiii , sonrada bişi demeden gittii :26::26:

kızçeler ben çıkıyorumm
eşim çağırıyorrr
hepinizi tek teeek öpüyorummm
iyi bakın kendinizee

Ruhummm bebişe iyi bakk
bize dua etmeyi unutmaa

nolduuu neye abaaaaa

Abla yani cnım

Süpermiş.Benim doktorumda hep umutsuz konuşuyor.Sanki umutsuz vakaymışım gibi.Bir dediğide bir dediğini tutmuyor.Aslında iyi bir kadın ama kesin konuşamıyor beni strese sokuyor.MESELA.yumurtam için ''Burda birtane vardı çatlamış galiba '' dedi ÇATLADIMI ÇATLAMADIMI?adete kadar ilişki önerdi.Çatlamayan yumurtalar var dedi vs vs.Ağız ucuyla..Bazı doktorlar hastanın tahlil sonuclarına göre 2 çatlatma iğnesi vuruyormus.Zamanlamayı tutturamadıgı için bir yumuratm fazla büyüdü.Bilgili ve ilgili işini piri bir doktor lazım.Onuda bulmak MESELA..

hayalcim ben de talihsizlik olmuştu kist ameliyatına laparoskopi ile başlanılmış ,başarılı olmayınca açık ameliyata döndürmüşlerdi ..ehh zor oluyo tabi ama , sonuç önemliii

benımkı de acık olucak canım kıstım cok uzun suredır orada oldugu ıcın kazınması lazımmıs.senınkı sonradanmı olustu hep varmıydı

heee şimdi anladımm

valla doktor önemli tabii sen d en kısa zamanda sağlam bir doktor bul kendıne canım
hadi hepinizi öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…