- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.701
beklerr canim beklerr sen dedigimi yapp
evet 1 gün önce 1 gün sonra çok daha iyiiii
kuzum sen gene 2 hamilelik geçirdin yani hamile kalabiliyosun ama ben daha onu da bilmiyorum kii
ben 1 gün önce o gün ve 1 gün sonra denicem bakalım
hoşgeldin canım..
ama öyle olumsuz düşünme, olur elbet zamanı gelince..
bak aramızsa 2 sene 3 sene hatta 6 sene bekleyen arkadaşlarımız var ama hiç umudumuzu yitirmiyoruz..
Hoş geldin cicimm, bu ay ki politikamız ve strateji planımız, yumurtlamadan 1 gün önce ilişkiye girmek olsun, bu sefer olcak kanımca
sen kalcan pempee emin ol.ben boşa konusmam. ama dersenki nezaman onuda söylemem
Bak yaparımmmmmmmmmm bu ay da olmazsa senden bilirimmmmmmmmmm
dene canimiçiii.bwen nasıl hamile kalıyom saniyonuzz
şimdi adet dönemindeyim ondan muhtemelen bi umutsuzluk var bende. insan en fazla 3 ayda olur sanıyor hani biri tutmazsa öbürü tutarmış gibi.bu ay reglim geldi sandım kahverengi lekelenme oldu hamileyim sandım çok sevindim bi baktım kanamaya döndü bugünde 3. günüm ve reglim normal seyrinde devam ediyor bitsin bi dr. görünücem sanırım enfeksiyon var hamilelik şansımda bu ay gitti yine
ne diyeyimki rabbim isteyen bakabilecek gücü olan herkese versin inşallah
hoşbulduk tatlım ben bu ay ovulasyon kullanmıcam yumurtlama gününden bir gün öncesini tayin edebilmem için ateş ölçme kullanmam gerekir öyle yapim en iyisi. ya bende ne akıntı nede batma oluyor yumurtlama günlerinde anlamıyorum yani. birde her ay değişiyor günüm ondan eminim önceki aylardan deneyimlerimle
özlemişmişşşşya çok yoğundum giremedim bayadır bende özledim kuzumm
kızlar bu arada sitede okuduğuma göre ilişki sonrası sağa yada sola yatmakta işe yarıyormuş. kalçanın altına bi yastk ve sağ yada sola yatmak gerekiyormuş
sen yap.olmassada benden bil.ama şartım varrrrrr.rahat olcan birazz.sal kendini sal yaa.bu AYDa olmassa olmasın de.ama bunu içinde dee.
kızlar bu arada sitede okuduğuma göre ilişki sonrası sağa yada sola yatmakta işe yarıyormuş. kalçanın altına bi yastk ve sağ yada sola yatmak gerekiyormuş
bu ay daha rahat olmaya kararlıyım zatennkocişe ne yedirsem ki ben sperm hareketlendirici bilgin varmı kıııı:26:
canım inşallah biz sorun yoktur, sen de tez zamanda alırsın bebeğinin müjdesini
kahve diye biliyorum bol bol kahve içir kocişe :))bu ay daha rahat olmaya kararlıyım zatennkocişe ne yedirsem ki ben sperm hareketlendirici bilgin varmı kıııı:26:
ahhh ahhh bizim burda kaç aydır denemediğimiz yöntem kalmadıgerçi yarımıza yakını hamile kaldı ama bakalım biz nolucaz
onu deniyodunda niye sölemiyon cadıııııııııııııııııı
nasıll gidiyo sende calışmalarr dadlumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?