Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hoşgeldin canım..
ama öyle olumsuz düşünme, olur elbet zamanı gelince..
bak aramızsa 2 sene 3 sene hatta 6 sene bekleyen arkadaşlarımız var ama hiç umudumuzu yitirmiyoruz..

şimdi adet dönemindeyim ondan muhtemelen bi umutsuzluk var bende. insan en fazla 3 ayda olur sanıyor hani biri tutmazsa öbürü tutarmış gibi.bu ay reglim geldi sandım kahverengi lekelenme oldu hamileyim sandım çok sevindim bi baktım kanamaya döndü bugünde 3. günüm ve reglim normal seyrinde devam ediyor bitsin bi dr. görünücem sanırım enfeksiyon var hamilelik şansımda bu ay gitti yine
ne diyeyimki rabbim isteyen bakabilecek gücü olan herkese versin inşallah

Hoş geldin cicimm, bu ay ki politikamız ve strateji planımız, yumurtlamadan 1 gün önce ilişkiye girmek olsun, bu sefer olcak kanımca

hoşbulduk tatlım ben bu ay ovulasyon kullanmıcam yumurtlama gününden bir gün öncesini tayin edebilmem için ateş ölçme kullanmam gerekir öyle yapim en iyisi. ya bende ne akıntı nede batma oluyor yumurtlama günlerinde anlamıyorum yani. birde her ay değişiyor günüm ondan eminim önceki aylardan deneyimlerimle

canım inşallah biz sorun yoktur, sen de tez zamanda alırsın bebeğinin müjdesini

kızlar bu arada sitede okuduğuma göre ilişki sonrası sağa yada sola yatmakta işe yarıyormuş. kalçanın altına bi yastk ve sağ yada sola yatmak gerekiyormuş

kızlar bu arada sitede okuduğuma göre ilişki sonrası sağa yada sola yatmakta işe yarıyormuş. kalçanın altına bi yastk ve sağ yada sola yatmak gerekiyormuş

ahhh ahhh bizim burda kaç aydır denemediğimiz yöntem kalmadı gerçi yarımıza yakını hamile kaldı ama bakalım biz nolucaz

ahhhhh ahhhhh canim.biz o işlerin profosörü oldukk.okumadıgımz sey yapamadıgımız sey kALMADII

canım inşallah biz sorun yoktur, sen de tez zamanda alırsın bebeğinin müjdesini

inşallah hepimizin olur tez zamanda
kısmet işi tamamen. bir arkadasıma dedimki yazın gebe kalmak istiyordu bak düşünüyorsan korunmayı bırak hemen olduğu yok zaten ilk ayında gebe kaldı şunatta :)))

bu ay daha rahat olmaya kararlıyım zatenn kocişe ne yedirsem ki ben sperm hareketlendirici bilgin varmı kıııı:26:
kahve diye biliyorum bol bol kahve içir kocişe :))

ahhh ahhh bizim burda kaç aydır denemediğimiz yöntem kalmadı gerçi yarımıza yakını hamile kaldı ama bakalım biz nolucaz

vallahamı ya denedinmi hiç ??? bende bu ay denicem

onu deniyodunda niye sölemiyon cadıııııııııııııııııı

AMA tabi bunun yaninda kafayı boş bıraktıgım aylarda kaldım hepp.birincisinde taşındım hamileymişim.ikincisnde ablaamın dügünü vardı koşturuyodum yine hamileymişim.3.de öyle olcak sanirim.yeni bi ev yaptırıyoruzz bugun onu görmneye gittim aklım ora gitti.demekii bu ayda hamileyimm

nasıll gidiyo sende calışmalarr dadlumm

aynen devam canım yaaa...bugün 12.günüm önceki aylarda 12.günde yumurtlama çıkıyodu ve kasık ağrım olurdu bugün hiç ağrım yok acaba yumurtlamıyo muyum ya...ebrunun verdiği alman testinde yarın yumurtlama diyo anlamadım poffffffffff

hoşbulduk tatlım ben bu ay ovulasyon kullanmıcam yumurtlama gününden bir gün öncesini tayin edebilmem için ateş ölçme kullanmam gerekir öyle yapim en iyisi. ya bende ne akıntı nede batma oluyor yumurtlama günlerinde anlamıyorum yani. birde her ay değişiyor günüm ondan eminim önceki aylardan deneyimlerimle[/QUOTE]

ateş ölçmek mantıklı gibi hiç belirti yoksa adete kadar gün aşırı çalış gitsin yani becerebilsem onuda yapcam ama mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…