Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

erkeklerin çoğu gurur meselesi yapıyo kendine... aslında kendileri yapmasa bile etreftaki tepkiden çekinip istemiyolar.... rabbim yardımcınız olsun

canım ben söylüyorum,kim bilecekki diyorum seninle benim aramda diyorum.ama ısrarla gitmiyor.dediğin gibi allah yardımcım olsun ....

umarımm forum sahibi arkadaş kızmaz işine karıştım diye.... listayi aydettim eğer forum sahibemiz izin verirse daha da ekleme yapabilirim....

bunda kızacak bişey yok tuğçe.sen ona yardımcı olmuşsunyani herkes farklıdır ama ben olsam kızmam.kızacak bişey görmedim ben

hepinize hayırlı geceler kızlar
ya birşey sorucam bilginiz varsa dinlemek isterim.
ben şuanda diş çektirdim 4. günüm olcak yarın ve antibiyotik kullanıyorum yani amoklavin 1000 bıd çarşamba günü akşam 7 de en antibiyotigimi alacağım.şimdi perşembe gecesine kadar bu antibiyotik vücuttan atılır mı ?atılmazsa etkisi olur mu diye araştırdım ama gebelerin dahi kullandığını ögrendim.içerisindede okudum herhangi bir risk oluşmamış ama yinede ben antibiyotiğin erkek spermine geçtiğini ve doğacak bebekte anomalilikler olacağı konusunuda biliyorum acaba diyorum ben bıraktından sonra 48 saatte atılır mı bir de ayın 18 inde birliktelik olsa adetime 8 gün kala ben hamile kalabilir miyim hiç bilmiyorum kalsamda adet görürmüyüm acaba?
ne garip şeyler sordum dei

hiç bi bilgim olmayan bi konu üzgünüm ben yardımcı olamıcam.....

benim de bir bilgim yok..

ilacın etkisini bilemem ama adetin son haftası bile gebelik oluşabiliyomuş.doktorum öyle söylemişti.

kızla riyi geceler hepinize... yarın okul var ben yatayım... allah hepimizin hakkında hayırlısını versin... kulun kendine duasından çok başka bi kula duası makbul olurmuş... yatmadan evvel birbirimiz için dua edelim.... tek tek isim söylicem bugün.. rabbim kabul eder inşallah.... (tabi rumuz geçiyosa)

ben de çıkıyom yarına görüşürüz inş.kızımm yatırmama lazım.allah hepimiz duasını kabul etsin kızlar.iyi geceler:95::95:

sana da iyi geceler canım, evet bence de birbirimiz için dua etmeliyiz..dualrımız kabul olur inş.

iyi geceler canım inşallah tüm bebek isteyenlerin kucakları bebiş dolar nisanda güzel haberler alırız.

mart topiğindeki arkadaşların çoğu burada.ümitler nisana kaldı...ay ay dolaştırma bizi allahım
ben bu nisan ayından çok ümitliyim..bu bahar bizimde baharımız olsun kızlar

aaa tatlım benimde kızımda aynı belirtiler vardı kızlarda aynı oluyo heralde bide dedilerki bana senin belin kalçan genişliyo kız bu bak gör dediler komşular dedikleri çıktı ...

canım benimde ilk gebeliğim ve kilo 70 .eksik bilgi vermişim eklersen sevinirim sağol tatlım.hadi bize uğur getir

ekledim canım inşallah uğur getiririm canım dualarım sizlerle tüm kalbimle...

slm canım hoş geldin aramıza tabiki eklerim canım ama sakın morelini bozma inan bundada var bi hayır sen morelini yüksek tut bol bol dua et tatlım ve en önce herşeyin hayırlısını dile allahtan o herşeyin en doğrusunu bilir o yüzden sen kafana takma...

kızlar tanışalım ya facede veya msnde ne dersiniz.özelden isimleri yazalım ekliyelim brbirimizi

tabiki canım ne güzel olur özelden yazalım faceleri tanışalım....

kızlar bişey sorcam yaa.liste biraz karışık sanki.adet tarihlerine göre sıralansa.sırasıyla bizde takip etsek dimi

sıraladım canım haklısın karışıktı ....

ablacım sıralıymış liste... excelE atalım bi bakayım ben....

ok canım banada fikir oldu bende word de düzenledim saol...

merhaba benımde umudum nısana kaldı yenı adetım bıttı bat tarıhım 4 nisan bakalım hakkımıza hayırlısı 4 ay oldu korunmayı bırakalı bakalım kısmet

ekledim canım senide umudunu yitirme inşallah bebişlerin meleklerin seni bulur ve sıkısıkı tutunur anneciklerine yola devam...

bunda kızacak bişey yok tuğçe.sen ona yardımcı olmuşsunyani herkes farklıdır ama ben olsam kızmam.kızacak bişey görmedim ben

tuğçecim niye kızıyım iyi yapmışsın canım çok saol...

sana da iyi geceler canım, evet bence de birbirimiz için dua etmeliyiz..dualrımız kabul olur inş.

inşallah canım benimde dualrım sizinle ...

iyi geceler canım inşallah tüm bebek isteyenlerin kucakları bebiş dolar nisanda güzel haberler alırız.

aminnnnn inşallah gelsin bebişler ve kocaman göbişlerrrr

mart topiğindeki arkadaşların çoğu burada.ümitler nisana kaldı...ay ay dolaştırma bizi allahım
ben bu nisan ayından çok ümitliyim..bu bahar bizimde baharımız olsun kızlar

bu güzel baharda bu nisan ayında şaka gibi gelir bebişler inşallah anniş adaylarınında yüzü güler inşallah allahımmm...

iyi geceler kızlar kusura bakmayın ben anca bu saatlerde gire biliyorum genelde imporatogrly canım ben kilomu yazmamısım tabloyu düzenlersen yazarsın canım 80 2. bebek

iyi geceler kızlar kusura bakmayın ben anca bu saatlerde gire biliyorum genelde imporatogrly canım ben kilomu yazmamısım tabloyu düzenlersen yazarsın canım 80 2. bebek

ok canım yazarım ne kusuru canım ne zaman zamanın olursa o zman girersin bende bu saatlerde giriiyorum kızım uyunca senin fıstık napıyo...

saol canım aynen bende kızımı uyutuyorum evi toparlayıp biraz kk bakıyorum çok zor uyutuyorum cadıyı hiç uyumak istemiyor azı dişlerini çıkartıyor çok huysuz bugünlerde senin kız nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…