- 22 Kasım 2010
- 1.025
- 20
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
erkeklerin çoğu gurur meselesi yapıyo kendine... aslında kendileri yapmasa bile etreftaki tepkiden çekinip istemiyolar.... rabbim yardımcınız olsun
ooo çook güzel olmuş ellerine sağlık..
umarımm forum sahibi arkadaş kızmaz işine karıştım diye.... listayi aydettim eğer forum sahibemiz izin verirse daha da ekleme yapabilirim....
bunda kızacak bişey yok tuğçe.sen ona yardımcı olmuşsunyani herkes farklıdır ama ben olsam kızmam.kızacak bişey görmedim ben
hepinize hayırlı geceler kızlar
ya birşey sorucam bilginiz varsa dinlemek isterim.
ben şuanda diş çektirdim 4. günüm olcak yarın ve antibiyotik kullanıyorum yani amoklavin 1000 bıd çarşamba günü akşam 7 de en antibiyotigimi alacağım.şimdi perşembe gecesine kadar bu antibiyotik vücuttan atılır mı ?atılmazsa etkisi olur mu diye araştırdım ama gebelerin dahi kullandığını ögrendim.içerisindede okudum herhangi bir risk oluşmamış ama yinede ben antibiyotiğin erkek spermine geçtiğini ve doğacak bebekte anomalilikler olacağı konusunuda biliyorum acaba diyorum ben bıraktından sonra 48 saatte atılır mı bir de ayın 18 inde birliktelik olsa adetime 8 gün kala ben hamile kalabilir miyim hiç bilmiyorum kalsamda adet görürmüyüm acaba?
ne garip şeyler sordum dei
ben şuanda diş çektirdim 4. günüm olcak yarın ve antibiyotik kullanıyorum yani amoklavin 1000 bıd çarşamba günü akşam 7 de en antibiyotigimi alacağım.şimdi perşembe gecesine kadar bu antibiyotik vücuttan atılır mı ?atılmazsa etkisi olur mu diye araştırdım ama gebelerin dahi kullandığını ögrendim.içerisindede okudum herhangi bir risk oluşmamış ama yinede ben antibiyotiğin erkek spermine geçtiğini ve doğacak bebekte anomalilikler olacağı konusunuda biliyorum acaba diyorum ben bıraktından sonra 48 saatte atılır mı bir de ayın 18 inde birliktelik olsa adetime 8 gün kala ben hamile kalabilir miyim hiç bilmiyorum kalsamda adet görürmüyüm acaba?
anladım canım sağol cevabın içinilacın etkisini bilemem ama adetin son haftası bile gebelik oluşabiliyomuş.doktorum öyle söylemişti.
kızla riyi geceler hepinize... yarın okul var ben yatayım... allah hepimizin hakkında hayırlısını versin... kulun kendine duasından çok başka bi kula duası makbul olurmuş... yatmadan evvel birbirimiz için dua edelim.... tek tek isim söylicem bugün.. rabbim kabul eder inşallah.... (tabi rumuz geçiyosa)
kızla riyi geceler hepinize... yarın okul var ben yatayım... allah hepimizin hakkında hayırlısını versin... kulun kendine duasından çok başka bi kula duası makbul olurmuş... yatmadan evvel birbirimiz için dua edelim.... tek tek isim söylicem bugün.. rabbim kabul eder inşallah.... (tabi rumuz geçiyosa)
tuğçecim ben 2 erkek,1 kız doğurdum.farklı farklı oluyo.erkekte adetine yakın uykularım kaçardı,iştahım kesilir,yemek kokusu tutardı.bide sabahları kalkdığımda bulatılarım çok olurdu.kızımda adetime 1 haft.kala anladım.temizkil falan yaparken,karnıma kramp girerdi.uykuya doyamıyodum.iştahımda çok açılmıştı.
canım benimde ilk gebeliğim ve kilo 70 .eksik bilgi vermişimeklersen sevinirim sağol tatlım.hadi bize uğur getir
kızlar benide ekleyiverin listeye bakim.bu kaçıncı listem olcak bende unuttumacaba bir totem yapıp listeye ekletmesemmi kendimi.belki yazılmazsam tutar:)neyse yazın gitsin.tek hevesim birgün bende listenin birinde yanımda hamile simgesi ile görünmek hayırlısı bakalım.kızlar yaşım 27 ,kilom 78,bat 13 nisan.ilk çocuğum olcak inşallah olursa.herkeze slmlar...
kızlar tanışalım ya facede veya msnde ne dersiniz.özelden isimleri yazalım ekliyelim brbirimizi
kızlar bişey sorcam yaa.liste biraz karışık sanki.adet tarihlerine göre sıralansa.sırasıyla bizde takip etsek dimi
ablacım sıralıymış liste... excelE atalım bi bakayım ben....
merhaba benımde umudum nısana kaldı yenı adetım bıttı bat tarıhım 4 nisan bakalım hakkımıza hayırlısı 4 ay oldu korunmayı bırakalı bakalım kısmet
bunda kızacak bişey yok tuğçe.sen ona yardımcı olmuşsunyani herkes farklıdır ama ben olsam kızmam.kızacak bişey görmedim ben
sana da iyi geceler canım, evet bence de birbirimiz için dua etmeliyiz..dualrımız kabul olur inş.
iyi geceler canım inşallah tüm bebek isteyenlerin kucakları bebiş dolar nisanda güzel haberler alırız.
mart topiğindeki arkadaşların çoğu burada.ümitler nisana kaldı...ay ay dolaştırma bizi allahım
ben bu nisan ayından çok ümitliyim..bu bahar bizimde baharımız olsun kızlar
iyi geceler kızlar kusura bakmayın ben anca bu saatlerde gire biliyorum genelde imporatogrly canım ben kilomu yazmamısım tabloyu düzenlersen yazarsın canım 80 2. bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?