- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.761
iyi geceler tatlımmmm
yok canım yaa sen dee daha 9 gün varama göğüslerim yanlardan ağrıyo yani koltualtından itibaren bastırınca ağrıyo uçlarında bi nane yok
hımm evet daha varmişş.haakketen sanki bana az kaldı gibi geldiidee.seni heycanla bekliyo olcam.19 hazirandan itibaren aranızda oluycam ama arada girip bakcamm.hepiniz çokk merak ediyorumm
yaaaaaaaaaa ne xaman döncen bidaha aramızaaaa
yaaaaaaaaaa ne xaman döncen bidaha aramızaaaa
ramazanda sanirim artıkk.haziran sonu ve temmuz bitimine kadarr mühim işlerim varr.ama üzülmee ara ara şirketten gircemm.hiç birinizi utuntamam.seninde bana çok yardımın oldu saol varoll
doktorda kağıtta o koskocaman negatif yazısını okuyunca ben ben olmaktan çıktımkız ben seviorum senin tatlı heyecanını
sakin haline alışamam şmdii sen nasılsan öyle olmaya devam et
hahahahhahahahahbana bunları söyleyene bakk
zaten herkesa tatilde olur oz<amana kadsarr.hem sennile çeşmede görüsecez yaa
of yaaa çok uzunmuş ama
napalım geçer artık zaman bişekilde kuşuuummm
ayyy evet yaaa
ben haziran sonu temmuz başı yokum sonra gene buradyım
ayy çok istiyomm su önümzdeki 2 ay hamile kalmayııı çokkkkk.ama umudum var benim olcakk allahın izniylee hepimiz hrepmizz
olcaz tabiii kuşummm
ama şayet benimki bu ay gelirse ben haziran sonu temmuz başı da buradyım
nerde tatiiiiiillllllll
evet hamile olna kadar burdan gitmekkk yokk.insalah gelmez gelmiycekte
kızlar ya merhaba bu ay benim için tam bir fiyaskoydu,adetten sonra fitil kullandım geçen hafta şehirdışındaydık daha sonra misafir geldi off woman calendar a göre yumurtlama günü dahil sadece 4 gün çalışabildik olmamıştır demi üffff yaaa şimdide canım isremiyooo zaten 16 haz bat bundan sonra da tutmaz gariii
yaaaahhh kızlar bi teseli bi umut bişi deyin yaaaa
kız benimki dediğim bebeğimmm
hamileysem nasıl gitcem tatileee
ayy canım görmedim ben yazdığını:26:
tatlım yumurtlama gününde de çalışmışsın neden umutsuzsun ki
ayy çok çok özür dilerim adet sandimm vur bana vurrgitmee insalah tatilee ay insalah bende gitmem hAMİLEYİMDİR İNSALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
canım yaa o takvime göre yumurtlama günü hadi yumurtlamamışsam o gün ne bilim 4 güncük halbuki bu ay umutluydum
walla kızlar ben istabuldayım burda piknik alanı benim tam karsımdaayrıca denizde bana 30-40 dkk uzaklıkta belki biz sabah gidip gece döneriz yada ord bir otelde kalırız gider gider geliriz yaz bitene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?