Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

iyi geceler tatlımmmm

yok canım yaa sen dee daha 9 gün varama göğüslerim yanlardan ağrıyo yani koltualtından itibaren bastırınca ağrıyo uçlarında bi nane yok

hımm evet daha varmişş.haakketen sanki bana az kaldı gibi geldiidee.seni heycanla bekliyo olcam.19 hazirandan itibaren aranızda oluycam ama arada girip bakcamm.hepiniz çokk merak ediyorumm

yaaaaaaaaaa ne xaman döncen bidaha aramızaaaa

ramazanda sanirim artıkk.haziran sonu ve temmuz bitimine kadarr mühim işlerim varr.ama üzülmee ara ara şirketten gircemm.hiç birinizi utuntamam.seninde bana çok yardımın oldu saol varoll

ramazanda sanirim artıkk.haziran sonu ve temmuz bitimine kadarr mühim işlerim varr.ama üzülmee ara ara şirketten gircemm.hiç birinizi utuntamam.seninde bana çok yardımın oldu saol varoll

of yaaa çok uzunmuş ama
napalım geçer artık zaman bişekilde kuşuuummm

kız ben seviorum senin tatlı heyecanını
sakin haline alışamam şmdii sen nasılsan öyle olmaya devam et
doktorda kağıtta o koskocaman negatif yazısını okuyunca ben ben olmaktan çıktım
mülayim bir ev hanımı oldum bu böyle adetim bitip yıkanıp ilk çalısmaya baslayana kadar devam eder bu süre zarfında biraz topik nefes alsın

bana bunları söyleyene bakk
hahahahhahahahahhele bi temizlenimde fikirlerim değişebilir

kızlar ya merhaba bu ay benim için tam bir fiyaskoydu,adetten sonra fitil kullandım geçen hafta şehirdışındaydık daha sonra misafir geldi off woman calendar a göre yumurtlama günü dahil sadece 4 gün çalışabildik olmamıştır demi üffff yaaa şimdide canım isremiyooo zaten 16 haz bat bundan sonra da tutmaz gariii

yaaaahhh kızlar bi teseli bi umut bişi deyin yaaaa

ayy çok çok özür dilerim adet sandimm vur bana vurr gitmee insalah tatilee ay insalah bende gitmem hAMİLEYİMDİR İNSALAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

ay evet yaa ne işimiz var tatildee

canım yaa o takvime göre yumurtlama günü hadi yumurtlamamışsam o gün ne bilim 4 güncük halbuki bu ay umutluydum

canım peki sen hiçbir belirtiden anlamadın mı yumurtlama gününü yani akıntı kasık yada göğüs ağrısı falan

walla kızlar ben istabuldayım burda piknik alanı benim tam karsımdaayrıca denizde bana 30-40 dkk uzaklıkta belki biz sabah gidip gece döneriz yada ord bir otelde kalırız gider gider geliriz yaz bitene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…