- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #32.781
walla kızlar ben istabuldayım burda piknik alanı benim tam karsımdaayrıca denizde bana 30-40 dkk uzaklıkta belki biz sabah gidip gece döneriz yada ord bir otelde kalırız gider gider geliriz yaz bitene kadar [/QUO
ona bakarsan benim yüzme havuzum var istedigim an girerim.bide yazlıgımızz 30 dk ara uzkalıkltaa ama ben hamile kalıp hiç bişi ysapmak istemiytommmm
kız tülaayy canım nasıl buz gibi bir bira istedi yaaa
gel bacımm ısmarlayım sana.havuzada ineriz içerizz.benim oturdugum evde yüzme havuzu var hemide olimpikk
olimpik havuzunu yiyim ben seninnn
benim evdede küvet var tam olimpik
gelirdim ama şimdi bira falan olmaz yaniiiiii
bende senin küvetini yiyim.inşalalh birada hiç içemesinn.aminnn.geeebee ezgiiiiiiii.bizim yarın dısarda yemek var ben orda içecemm.daha benim tehlikem yokk
ooooohhhh hayat sana güzel vallaa
kızlarrr merhaba:79: misafirlerim vardı yeni gittiler varmı topikte gelişme
kızlarrr merhaba:79: misafirlerim vardı yeni gittiler varmı topikte gelişme
nem yerinde olsam içmezdim bebişimm ama sen bilirsin tam günlerin yani senin de
aman insanın dibinde olunca sıkılıyor herks taaa nerelerden geliyor piknik yapmaya ben nadir giderim keşke deniz tam karsımda olsaydı denize aşığım kız ben
he bu arada yaw bizimde evde leğen var bende ona girip girip çıkıyom
aman insanın dibinde olunca sıkılıyor herks taaa nerelerden geliyor piknik yapmaya ben nadir giderim keşke deniz tam karsımda olsaydı denize aşığım kız ben
he bu arada yaw bizimde evde leğen var bende ona girip girip çıkıyom
valla yazın 2 hafta tatil yetiyo bana falzasından sıkılıyorum.. gerçi annemler bütün yaz datçada sıkıldıkça gidiyorum ama şimdi bebekle falan nasıl gitcem canım.. bu yaz bana küvet sefası gözüküyo
bira hamileligi etkilermiki oluşmasınaaa:26:
yaaa alkol neticede, gebelik düşünenlere aylar önce bırakın diyolar gerçiben geçen gün içtim
güzel oldugumuz kadar küstahızdaa
canannnnnnnnnnnnnn hoşgeldinn.benim bildigim kadarıyla yokk.ha sadece ben bu gece yumurtluyom ve havlett varr dua etttttt
hoşgeldin canımm
henüz bir değişiklik yok
ay evet yaa ne işimiz var tatildee
canım peki sen hiçbir belirtiden anlamadın mı yumurtlama gününü yani akıntı kasık yada göğüs ağrısı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?