Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

olimpik havuzunu yiyim ben seninnn
benim evdede küvet var tam olimpik

gelirdim ama şimdi bira falan olmaz yaniiiiii

bende senin küvetini yiyim.inşalalh birada hiç içemesinn.aminnn.geeebee ezgiiiiiiii.bizim yarın dısarda yemek var ben orda içecemm.daha benim tehlikem yokk

bana legen hiçç kısmett olmadı kızz.hep havuzda denizde çimmeye alışıgımm

valla yazın 2 hafta tatil yetiyo bana falzasından sıkılıyorum.. gerçi annemler bütün yaz datçada sıkıldıkça gidiyorum ama şimdi bebekle falan nasıl gitcem canım.. bu yaz bana küvet sefası gözüküyo

sen gebesin datçayı matcayıı unuttttttt

yaaa alkol neticede, gebelik düşünenlere aylar önce bırakın diyolar gerçiben geçen gün içtim

bütün anlingirli işler beni buluyo dedim ya gecen.ben hamile kaldıgım ayy hemen hemen her gün biraz içtim.yılbası vardi bide balıkk yiyoduk 2 güne bii.ama hamileydimm.aman ya ben takmıyom böyle seylerii ama aşırıya kaçmamak lazım dabii

canannnnnnnnnnnnnn hoşgeldinn.benim bildigim kadarıyla yokk.ha sadece ben bu gece yumurtluyom ve havlett varr dua etttttt

Allah yardımcın olsun tülücümmmmmmmmmm, rahat ol keyfine bak zevk için yap, gerisi oluyomuşş

hoşgeldin canımm
henüz bir değişiklik yok

inş sen de hamile kalmışsındır, benim bu ay isteğim yok kızlar yaa sanırım akışına bırakmak böyle bişey, kaçıncı günümde olduğumu bilmiyorum, 2 aydır çok zorlandım, psikoloji zayıf benim kaldırmıyo, nezaman olursa o zaman olsun, günaşırı olayını yapmıycam, dahada başlamadık zaten, sabahtan kendimi şartlıyodum bu gün olsun diye ama istemiyorum

ay evet yaa ne işimiz var tatildee

canım peki sen hiçbir belirtiden anlamadın mı yumurtlama gününü yani akıntı kasık yada göğüs ağrısı falan

anlayamadım kasıklarım hep ağrıyo ama o dönem daha fazla ağrmıştı göğüs ağrım olmadı akıntı o akıntıysa eğer geldi ama yumurtlama akıntısı zannettğim şey fitildenden sonraki iltihap çözülmesi olabilir ne bilim işte,umutsuzluğumun bir nedeni de göğüslrimin deli gibi ağrıyo olması adet öncesi klasik ağrı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…