- Konu Sahibi imporatogrly
-
saol canım aynen bende kızımı uyutuyorum evi toparlayıp biraz kk bakıyorum çok zor uyutuyorum cadıyı hiç uyumak istemiyor azı dişlerini çıkartıyor çok huysuz bugünlerde senin kız nasıl
maşallah annesi rabbim kazadan beladan şerden korusun kuzunucanım bizimkisi 10 çocuğa bedel ama büyüklerin ve babasının şımartmasından dolayı benim kızım çok yardımcı oluyor bana soryayı bile birlikte kurup topluyoruz bu diş meselesi çok kötü hiç bukadar zor olmamıştı diğer dişeleri zayıflıcak diye korkuyorum bende çocukları okadar çok seviyorum ki bende 4 isterdim kızım doğana kadar ama hamileliğm sorunlu ve sezeryan doum yaptım ondan şimdi 2. istiyorum 3 ancak allah verirse tabiki 5 yıl sonra falan ancak olur heralde sen normal doğummu yaptın rabbim inşallah nasip eylep kocaman bir aile olursunuz canım
kızla riyi geceler hepinize... yarın okul var ben yatayım... allah hepimizin hakkında hayırlısını versin... kulun kendine duasından çok başka bi kula duası makbul olurmuş... yatmadan evvel birbirimiz için dua edelim.... tek tek isim söylicem bugün.. rabbim kabul eder inşallah.... (tabi rumuz geçiyosa)
Eki Görüntüle 159199 yeni listeyi düzenleyip ekledim kızlar hayırlı olsun tugce sanada teşkür ederim cnm ....
arkadaşlar dünde sordum ama kimse yazmamış bu yumurtlama testleri kullanan ve öneren varmı???
canım liste için ve dua için teşekkür ederim.Allah razı olsun.Liste çok şahane olmuş.
Canım ben de araştırdım bu testleri ..Bikaç denemede bebek olmayınca kulalnıp hamile kalanlar çok fazla var.Çünkü tam günün gösteriyormuş yumurtlamanın.Genelde gittigidiyordan fln almışlar.Ben henüz almadım almayı düşünüyorum ama alırsam eczaneden alırım.
ahhh canımm sorma sorma.biliyorum çoğu insan 3 yıldır uğraşıyor,5 yıldır uğraşıyor biliyorum ama benimde hesapladımda 10 ay olmuş.görünürde bir rahatsızlığım yok.sadece rahim filmi çektirmedim.onuda yaptırcam bu adet bitimi inşallah.onda da bir problem çıkmazsa herşey eşime kalıyor.ama oda bir türlü yanaşmıyor test yaptırmaya.utanıyormu,korkuyormu bilmiyorum.öyle canım yani.ilgilendiğin için teşekkürelr canım.işte böyle
hangisi iyi acaba tükürük ile olanmı? idrar ile olanmı? bilen varsa paylaşabilirmi ona göre satın alalım?
merhaba kızlar benide listeye ekleyin. ilk hamileliğim olacak Allah nasip ederse daha hiç deneme yapmadık.
ben korunmadım eşim korundu hep.
1.5 yıllık evliyim.
yaşım 27
kilo 64 diyet yapıyorum 1 ayda 6 kilo verdim diyete de devam ediyorum 60 a ineceğim inşallah.
bu ay daha adet olmadım 18 mart da olacak sanırım aama değişebilir onun için şimdilik adet tarihimi listeye yazmayın bu ay ki adet tarihime göre nisandakini söyleyeceğim.
inşallah hepimiz hayırlısıyla güzel haberlerle geçiririz nisan ayını
Canım ben de araştırdım bu testleri ..Bikaç denemede bebek olmayınca kulalnıp hamile kalanlar çok fazla var.Çünkü tam günün gösteriyormuş yumurtlamanın.Genelde gittigidiyordan fln almışlar.Ben henüz almadım almayı düşünüyorum ama alırsam eczaneden alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?