Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

saol canım aynen bende kızımı uyutuyorum evi toparlayıp biraz kk bakıyorum çok zor uyutuyorum cadıyı hiç uyumak istemiyor azı dişlerini çıkartıyor çok huysuz bugünlerde senin kız nasıl

benim kız uysal teyszesi çok özel bi kız tabi her anne için öyledir bebeği ama benim kızım yapma derim yapmaz haha 16 aylık gelir beni öper saçımı okşar öyle vurma kırma huyu yok kıskançlık huyu yok bazen bazı çocuklar kızıma vurunca o bakar öyle içini çeker o ana ben ağlarım kızıma bakıp öyle özel ki öyle masum ki teyzesi şükürler olsuın rabbime bana böyle bir evlat verdiği içinnn....

çok şanlıyım ve bisürü çocuğum olsun (4) istiyorum kısmetse...

hep iyi yönlerini söyledim canım mesela çok hiperaktif hiç oturmaz biretek uykudayken hariç beraber oynarız ama ben odasında bırakıp yemek yapmak yada işim varsa bırakıp giderim o zamnda kendi oynar bizim bebişde diş çıkartıyo canım ama öyle problemimiz olmadı huysuzluk fln çok şükür allaha ...

maşallah annesi rabbim kazadan beladan şerden korusun kuzunu canım bizimkisi 10 çocuğa bedel ama büyüklerin ve babasının şımartmasından dolayı benim kızım çok yardımcı oluyor bana soryayı bile birlikte kurup topluyoruz bu diş meselesi çok kötü hiç bukadar zor olmamıştı diğer dişeleri zayıflıcak diye korkuyorum bende çocukları okadar çok seviyorum ki bende 4 isterdim kızım doğana kadar ama hamileliğm sorunlu ve sezeryan doum yaptım ondan şimdi 2. istiyorum 3 ancak allah verirse tabiki 5 yıl sonra falan ancak olur heralde sen normal doğummu yaptın rabbim inşallah nasip eylep kocaman bir aile olursunuz canım

güzel dlekleriz için çok saol canım allah razı olsun tüm güzellikler seninle ailenle olsun canım....

bende sezeryan canım ama ikinci bebiş ters olmazsa fln ikinci normal olabiliyomuş ama özele gitmemiz gerek o yüzden bizde dedik ikinci yolunda giderse iyi bi doktor bulucaz inşallah...

her çocuk bir olmuyo canım diş sıkıntısı malesef çoğu anne yaşıyo inşallah dişler biran önce çıkarda kurtulursunuz bu sıkıntıdan canım allah bebeğine kolaylık versin kıyamam ben ona... annesi...

çok sağol canım allah gerçekten annelere kolaylık versinde minicik bedeniyle nasıl ağrı dayanıyor kuzum 3 gün hiç bişey yediremedim bugün allahtan biraz iyiydi bakalım artık bende normal doğum istiyorum ama her hastenede kabul etmiyor ben kızımdaki doktordan çok memnundum yine ona giderim heralde ay ne olur türkiye dede ssvd zorunlu olsa ah ah anne olmak çok başkaymış gerçekten bana diyorlar sezerdan sonra nasıl cesaret ediyorsa 2. bebeğe caseret işi değilki bu annelik bebeğin rahme düştüğü gün başlar diyorum ona duyduğun aşk sevgi içinde bir canın olduğunu bilmek bebeğin için herşeye katlanmak demek diyorum okadar çok istiyorumki 24 yaşındayım rabbim verirse bende o günleri görürsem 30 yaşına 3 çocuğumla girmek isterim inşallah rabbim bu duyguyu her isteyen kadına yaşatsın

günaydın hepiniz geleceğin güzel anneleri...:79::92:hepimiz için güzel bi gün olur umarım.....

canım liste için ve dua için teşekkür ederim.Allah razı olsun.Liste çok şahane olmuş.

kızlar içinizde sigara kullanan varmı.varsa ne yaptınız sigara işini.ben öncesinde bırakamadım sigarayı.şimdi adetim bitti ya artık bıraktım gibi.İnşallah bugün hiç içmiycem.

arkadaşlar dünde sordum ama kimse yazmamış bu yumurtlama testleri kullanan ve öneren varmı???

Canım ben de araştırdım bu testleri ..Bikaç denemede bebek olmayınca kulalnıp hamile kalanlar çok fazla var.Çünkü tam günün gösteriyormuş yumurtlamanın.Genelde gittigidiyordan fln almışlar.Ben henüz almadım almayı düşünüyorum ama alırsam eczaneden alırım.

hangisi iyi acaba tükürük ile olanmı? idrar ile olanmı? bilen varsa paylaşabilirmi ona göre satın alalım?

merhaba kızlar benide listeye ekleyin. ilk hamileliğim olacak Allah nasip ederse daha hiç deneme yapmadık.
ben korunmadım eşim korundu hep.
1.5 yıllık evliyim.
yaşım 27
kilo 64 diyet yapıyorum 1 ayda 6 kilo verdim diyete de devam ediyorum 60 a ineceğim inşallah.
bu ay daha adet olmadım 18 mart da olacak sanırım aama değişebilir onun için şimdilik adet tarihimi listeye yazmayın bu ay ki adet tarihime göre nisandakini söyleyeceğim.

inşallah hepimiz hayırlısıyla güzel haberlerle geçiririz nisan ayını

tatlim insan cok kafasinada takinca olmuyormus inan doktorum beni uyardi yani her zaman sanki mecbur gibi birlikte olmayin 2 veya 3 gunde deneyin rahat olun sagliniz yernde falan diyor ben bir kurtaj yassadim hic sorun yok diyorlar burdaki doktorarada guvenmiyom ya hadi neyse allaha emanet cok oynatma kendinle turkiyeyedede fazla abartiyor bazi doktorlarda saglikli insana bu kadar tetkikte insani pskolejik yipratiyor oluruna birakmani tavsiye ederim arkdasim bir yil bile olmamamis seni cok iyi anliyorum ama erken baslamisssin tedaviye yasini bilmiyorum yasta buyuk etken hakkimizda hayirlisi olsun insallah arkdasim

hangisi iyi acaba tükürük ile olanmı? idrar ile olanmı? bilen varsa paylaşabilirmi ona göre satın alalım?

tatlim genelde hep idrardan yapilani duydum ben ve daha mantikli geliyor banada cunku sonucta hormon salgilaniyorya bilemiyorum tabi hic denemedim ama genelde burdada okuduklarim idrardan yapilan test insallah hayirlisi olur hakkinda en kisa zamanda gelir bebegin

canim nasil diyet yapiyosun bilmiyorum umarim doktor kontrolundesindir bildigim kadariyla hiz kilo vermek ve almak adet duzenini etkiliyor arastir bir istersen

Az kaldı 26 Marttan sonra ben de katılıcam aranızaBu testler eczanede var mıymış? Bi de hangi marka oluyo bana da haber verin size zahmet hı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…