Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

cnm farkindaysan atesinde oynamalar varr bebek yerlesrken de ole oluomus biliosunn..bana bisiler var gibi geliooo hadi hayirlsii ama su anda yapilan idrar testi cikmayabilir bence kana gitt batin ne zamann

tablon çok güzelll.19.catlamışşşşş 24 ünde yerleşmiş gibi duruyooo:26:

derya ya ovul testi pozitif ciktiktan 4 gun sonra catlama olabilirmii:26:yoksa kesin 24 36 saat icindemi catlama pozitif ciktiktan sonra... kafam karistii cunku ben 19.gun biraktim 16.gun pozitiftii

Son düzenleme:
sorun var hepinizden alıntı yapamadım. ama kızlar ben bu ay soğan suyu içtim ve 10. gün bildiğiniz yoğun yapışkan yumurtlama akıntısı geldi ve günden başka hiç bi günde o akıntıdan gelmedi ben sadece 10. gün yumurtladığımı düşünüyorum. yanıltabilir mi bu akıntı ama bildiğiniz yumurtlama akıntısıydı:44:

cnm ben akintidan fazla anlamiorum

bu akıntu işi bi garip bende 12-13 geldiiii sonra kesildiiii bidee 18.gün geldiii.yani nezaman çatlıyo oluyporum.orasii sırrrrr

derya ya ovul testi pozitif ciktiktan 4 gun sonra catlama olabilirmii:26:yoksa kesin 24 36 saat icindemi catlama pozitif ciktiktan sonra... kafam karistii cunku ben 19.gun biraktim 16.gun pozitiftii

canım tabiki kesin diye bişey yok ..
hatta çatlamayabilirde onun garantisi yok zaten..
garanti adetin 21. günü ölçülen progesteron hormonula anlaşılıyor...

bu akıntu işi bi garip bende 12-13 geldiiii sonra kesildiiii bidee 18.gün geldiii.yani nezaman çatlıyo oluyporum.orasii sırrrrr
ya kizlar bu akinti beyaz renktede olabilirmii illa seffaf renkmi olmasi lazim

goz gore gore kacirmadim insallahh

canım pasim bende adetin 21.günü o testten yaptırcam doktor öyle söyledi o testte anlaşılıyormu çatlama olduğu ve o test ne için yapılıyor.eğer gebelik varsa o gün anlaşılırmı?

eklesene canım.
bu arada bi yerde okudum derece 6-7 saatleri arası ölçülüyormuş. ama benim arada o zamanlarda ölçtüm genelde 5 civarı ölçtüm bi problem olurmu

ekleyeyim canim ama gerçekten garipp.buarada bence saat 5 te olur.ama güzel bi uyku lazımmışş

6.gün 36.0
7.gün 36.0
8.gün 36.0
9.gün 36.0
10.gün 36.0
11.gün 36.0
12.gün 36.1
13.gün 35.9
14.gün 35.9
15.gün 35.9
16.gün 36.0
17.gün 36.1
18.gün 36.2
19.gün 36.2
20.gün 36.5

bunlar hep 6.30 ile 7.00 arasii

canım pasim bende adetin 21.günü o testten yaptırcam doktor öyle söyledi o testte anlaşılıyormu çatlama olduğu ve o test ne için yapılıyor.eğer gebelik varsa o gün anlaşılırmı?

canım onun belli bir referans aralığı oluyor..
o aralıkta ise çatlama olup olmadığı anlaşılıyor..
şeyet yüksek çıkarsa gebelikten şüphelenilebiliyor..
çünkü bu hormon aynı zmanda hamileliğimizin devamı için oldukça gerekli..

tamam canımıniçi teşekkür ederim.inşallah benimki tavan yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…