- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #34.761
ekleyeyim canim ama gerçekten garipp.buarada bence saat 5 te olur.ama güzel bi uyku lazımmışş
6.gün 36.0
7.gün 36.0
8.gün 36.0
9.gün 36.0
10.gün 36.0
11.gün 36.0
12.gün 36.1
13.gün 35.9
14.gün 35.9
15.gün 35.9
16.gün 36.0
17.gün 36.1
18.gün 36.2
19.gün 36.2
20.gün 36.5
bunlar hep 6.30 ile 7.00 arasii
bence 16.gun:26:
yaw
canım bence 12. gün çatlamış :44:
tulay ya 16. ya da 20.gun gozukuor
umurta çatladıktan sonra bi miktar ateş düşer diye biliyorum ama yani dr arkadaşım öye demiştii ama ben hiç ateş takibi yapmadım drum da önermedi zaten ateş takibi ile strese girip bebeği etkileyebilirsn hiç takip etme dedi bana , sadece yumutlama gününü ve çatlama ihtimali olan günlerini söylücem o kadar ateş takibi yapma kendin demişti, yani çok da bilmiyorum anlayacagın
ne o kiz hamileysen bizde cekelim halayy
yok kız nıhayet geldım dıye halay cektım ama uzun surmedı cıkmm lazım bır evde duramadım yakardesımın dugun hazırlıkları ıste haftaya bıtıyor herşey ınsallah
yok kız nıhayet geldım dıye halay cektım ama uzun surmedı cıkmm lazım bır evde duramadım yakardesımın dugun hazırlıkları ıste haftaya bıtıyor herşey ınsallah
alalalala bendee yumurta çatlamadan önce düsr diye biliyorumm.ya karisik bu işlerrrrrrrrrrrr
alalalala bendee yumurta çatlamadan önce düsr diye biliyorumm.ya karisik bu işlerrrrrrrrrrrr
dediğin gibi değişik bi ateş yapın var
hiç bişey diyemedim.
neyse sen biraz daha ölç de diğer günlere göre şekillenir belki. bu arada kızlar benim ateşim neden yüksek sizinkiler düşük baya:44:
gün içinde 37 yi bile geçiyorum. metobolizmam çok mu hızlı acaba onun mu göstergesi
canimm gün içinde bende 37.5 oluyorum.ama gün içindekiler önemli degil diyee es geciyorummm
yok ben bazen gün içinde ısım nasıl diye onu da ölçtüm yani hamilelikten dolayı değil gün içi ısımı merak ettiğimden ama hani şu düşük çıkan günler var ya o zaman gün içinde de baya düşük çıkıyor 37 den 2-3 miliderece aşağı çıkıyor. yüksekken 37.1-37.2 filan çıkıyor.
yani ben yanlış mı ölçüyorum ki o zaman. çünkü gün içi ısın benden baya yüksek sabah ise baya düşük:44:
yok ben bazen gün içinde ısım nasıl diye onu da ölçtüm yani hamilelikten dolayı değil gün içi ısımı merak ettiğimden ama hani şu düşük çıkan günler var ya o zaman gün içinde de baya düşük çıkıyor 37 den 2-3 miliderece aşağı çıkıyor. yüksekken 37.1-37.2 filan çıkıyor.
yani ben yanlış mı ölçüyorum ki o zaman. çünkü gün içi ısın benden baya yüksek sabah ise baya düşük:44:
ya diyorum ya gerçekten bu ısı degeri çok degişken bişiiiii.benimde sabahh 36.2 olna ateşim 2 saat sonra 37.5 oluyooo.nasıl bi döngü çözemedim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?