- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.221
hayalcim saol canım.moralim bozuldu ne bileyim.aslında çok fazla değil gibi görünüyor kistler hemde küçük ama korkuyorum işte bebeğim olmaz diye.canım bir tarafta varmış o görüntü diğerinde 2 tane yumurta var dedi.hormonlarım düzgün ama adetin 21.günü bi test yaptırcam ve ona göre değerlendircekmiş.bu akşam kızların tavsiyesi üzerine soğan kürüne başladım bakalım hayırlısı.:26:
ay inş bebiş vardr ya allahım nasip etmştr inş bu ay sana amiiiiiiiiiiiiiiiindemi kısmet hersey olabılr ama ben bu gıdısle acıle gıdıcem sanırım bayılıp ayılmaktan bır hal oldumrabbım hepımızı en kısa zamnda evlatlarımıza kavustursun
hayalcim saol canım.moralim bozuldu ne bileyim.aslında çok fazla değil gibi görünüyor kistler hemde küçük ama korkuyorum işte bebeğim olmaz diye.canım bir tarafta varmış o görüntü diğerinde 2 tane yumurta var dedi.hormonlarım düzgün ama adetin 21.günü bi test yaptırcam ve ona göre değerlendircekmiş.bu akşam kızların tavsiyesi üzerine soğan kürüne başladım bakalım hayırlısı.:26:
gerçektn öle erkendi ama sabırszlık işte seninde bata 1 haftamı var aynıyız sanırm senin başka belirtin varmı
canım o test progesteron testi yumurtlama olup olmadıgına bakçak ben erken yaptım doktor istedi ama yanlış günde yaptım kistler önemli degl tedaviyle hemen geçiyo
canım o test progesteron testi yumurtlama olup olmadıgına bakçak ben erken yaptım doktor istedi ama yanlış günde yaptım kistler önemli degl tedaviyle hemen geçiyo
evitax canım klomeni doktor ne için verdi sana aşılamadan önceki tedavi mi klomen.ben de de pko görünümü varmış acaba bana da başlarmı doktor ondan sordum.
yok canım çatladıgına bakacak benimki çatlamış 5 ve üzeri çıkarsa iyi demek zaten o yüzden 21.gün yapılıyo ama ben 17. gün yaptım yanlış anlamışım yinede iyiydicanım bana ultrasonda 2 tane yumurta gösterdi acaba o test çatladığını da gösterirmi yoksa sadece yumurtlama olduğunu gösteriyorsa ve doktor yumurtaları gördüğü halde neden vermiştir.:26:
bu arada kıstelerın gecmesı ıcın dogum kontrol hapı kullanmayın gecen kıst kendılıgınden gecıyor dedı doktorum cok yanlıs bır yontem dedı ona gore bende ınanıyorum oyle oldugunaa
ne kadARDR istydn şekercanım benim bat 24 yada 25 haziran,belirtimi bilmiyorum 3-4 gün belim çok ağrıyordu sık sık idrara çıkıyordum çıkarken yanma vardı hafiften,kasık ağrılarım oluyor ara ara,iştahım herzamankinden çok,ateşim çıkıyor ellerim ayaklarım ve yüzüm yanıyor sanki,ama bilemiyorum hamileliğe yormak istemiyorum..
dogru canım regliyle atılıyomuş hatta
Hemen güvenmeyin doktora derim pko dense bile.Çoğu doktor bunu karıştırıyormuş.Canım sadece ultrason görüntüsüyle pko teşhisi koyulmuyr.Hormonlarınında doğrulaması gerekiyor bu durumu.Ama klomen tedavisi sebepsiz kısırlıktada kullanılıyor.Yani verirmi verir.
zaten atılmıyo tedavisi var tatlım zor degl araştırdıysanda sorun degl kistlerBenimki atılmadı.Atılmayadabiliyor reglyle bizzat buay yaşamış görüş oldum.
ama kızlar bendeki agrı sabit hiç geçmiyo soldaydı saga geçti ne bu ya
canım benim hormonlarım lh 4,45 fsh 6,78 prolaktin13.30 yani normalmiş adetlerim 1 2gün oynar göbeğimin altında ve göğüs aramda normal tüy var ama bildimbileli var.ama ultrasonda ufak ufak bişeyler gösterdi.offf aman çok taktım ben bu duruma.:84:
ya bilmyrm her ay bişey çıkıyo üşüttmmü acaba of doktorada gidelm diyemyrm kocama inan ev gibi oldu orasıcanım allah korusun iltihap falan olmasın sende oda ağrı yapıyor.
Canım ben yaklaşık 5 aydır istiyorum.ne kadARDR istydn şeker
zaten atılmıyo tedavisi var tatlım zor degl araştırdıysanda sorun degl kistler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?