Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canım o test progesteron testi yumurtlama olup olmadıgına bakçak ben erken yaptım doktor istedi ama yanlış günde yaptım kistler önemli degl tedaviyle hemen geçiyo

canım bebegın olmaz dıye bırsey yok hatta doktorun boyle bırsey dedıyse gıtme bır daha ona bozdurma moralını sonra benım gıbı olursun kımseye guvenemezsın hıc bır sey yok pcoda hamıle kalınabılıyor nese ben kactım gorusuruz sonra

evitax canım klomeni doktor ne için verdi sana aşılamadan önceki tedavi mi klomen.ben de de pko görünümü varmış acaba bana da başlarmı doktor ondan sordum.

gerçektn öle erkendi ama sabırszlık işte seninde bata 1 haftamı var aynıyız sanırm senin başka belirtin varmı

canım benim bat 24 yada 25 haziran,belirtimi bilmiyorum 3-4 gün belim çok ağrıyordu sık sık idrara çıkıyordum çıkarken yanma vardı hafiften,kasık ağrılarım oluyor ara ara,iştahım herzamankinden çok,ateşim çıkıyor ellerim ayaklarım ve yüzüm yanıyor sanki,ama bilemiyorum hamileliğe yormak istemiyorum..

canım o test progesteron testi yumurtlama olup olmadıgına bakçak ben erken yaptım doktor istedi ama yanlış günde yaptım kistler önemli degl tedaviyle hemen geçiyo

canım bana ultrasonda 2 tane yumurta gösterdi acaba o test çatladığını da gösterirmi yoksa sadece yumurtlama olduğunu gösteriyorsa ve doktor yumurtaları gördüğü halde neden vermiştir.:26:

bu arada kıstelerın gecmesı ıcın dogum kontrol hapı kullanmayın gecen kıst kendılıgınden gecıyor dedı doktorum cok yanlıs bır yontem dedı ona gore bende ınanıyorum oyle oldugunaa

evitax canım klomeni doktor ne için verdi sana aşılamadan önceki tedavi mi klomen.ben de de pko görünümü varmış acaba bana da başlarmı doktor ondan sordum.

Hemen güvenmeyin doktora derim pko dense bile.Çoğu doktor bunu karıştırıyormuş.Canım sadece ultrason görüntüsüyle pko teşhisi koyulmuyr.Hormonlarınında doğrulaması gerekiyor bu durumu.Ama klomen tedavisi sebepsiz kısırlıktada kullanılıyor.Yani verirmi verir.

canım bana ultrasonda 2 tane yumurta gösterdi acaba o test çatladığını da gösterirmi yoksa sadece yumurtlama olduğunu gösteriyorsa ve doktor yumurtaları gördüğü halde neden vermiştir.:26:
yok canım çatladıgına bakacak benimki çatlamış 5 ve üzeri çıkarsa iyi demek zaten o yüzden 21.gün yapılıyo ama ben 17. gün yaptım yanlış anlamışım yinede iyiydi

ne kadARDR istydn şeker

canım benim hormonlarım lh 4,45 fsh 6,78 prolaktin13.30 yani normalmiş adetlerim 1 2gün oynar göbeğimin altında ve göğüs aramda normal tüy var ama bildimbileli var.ama ultrasonda ufak ufak bişeyler gösterdi.offf aman çok taktım ben bu duruma.:84:

Hiç takma..ben bana pko dediklerinde çok takmıştım bak rabbim yüzüme güldü Pko değil mcoymuşumBelki sende pko değil mcosundur.Bendede 2 tane vardı çünkü küçük kist.Pkoda daha çok oluyormuş..Zaten pko bile buda korkulucak birşey değilki yine gebe kalıyosun yine kalıyosun yeterki rabbim ol desin.Sadece normal kadınlara göre kısırlk ihtimali daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…