- Konu Sahibi imporatogrly
-
hoşgeldin canım sen diyette çok aşırı kilo vermişin ayda 6 kg rakam olarak güzel ama bedenen birçok değişiklik yaşyorsun gebelik öncesi aşırı kilo kaybı çok tehlikeli.istersen diyetini hafiflet diyetten ziyade sağlıklı beslenip miktarlarda azaltma yap belki öyle yapıyorsundur tam açmamışsın ama daha da vericem dediğin için 4 kilo az değil cünkü bir de adet tarihin 18 mart hem bebiş isteyip hem diyet yapman sakıncalı olabilir.bende kilo vermek için son 3 haftamdayım daha doğrusu aşırı kasmıyorum azaltıyorum falan doktorum çok dikkatli uyarı yaptı ondan bilgin olsun dedim.yeşilçay vs hep yasak demişti bana.sen tüketiyor musun çay falan.merhaba kızlar benide listeye ekleyin. ilk hamileliğim olacak Allah nasip ederse daha hiç deneme yapmadık.
ben korunmadım eşim korundu hep.
1.5 yıllık evliyim.
yaşım 27
kilo 64 diyet yapıyorum 1 ayda 6 kilo verdim diyete de devam ediyorum 60 a ineceğim inşallah.
bu ay daha adet olmadım 18 mart da olacak sanırım aama değişebilir onun için şimdilik adet tarihimi listeye yazmayın bu ay ki adet tarihime göre nisandakini söyleyeceğim.
inşallah hepimiz hayırlısıyla güzel haberlerle geçiririz nisan ayını
ben bu siteden dukan diyetine devam ediyorum.canim nasil diyet yapiyosun bilmiyorum umarim doktor kontrolundesindir bildigim kadariyla hiz kilo vermek ve almak adet duzenini etkiliyor arastir bir istersen
hoşgeldin canım sen diyette çok aşırı kilo vermişin ayda 6 kg rakam olarak güzel ama bedenen birçok değişiklik yaşyorsun gebelik öncesi aşırı kilo kaybı çok tehlikeli.istersen diyetini hafiflet diyetten ziyade sağlıklı beslenip miktarlarda azaltma yap belki öyle yapıyorsundur tam açmamışsın ama daha da vericem dediğin için 4 kilo az değil cünkü bir de adet tarihin 18 mart hem bebiş isteyip hem diyet yapman sakıncalı olabilir.bende kilo vermek için son 3 haftamdayım daha doğrusu aşırı kasmıyorum azaltıyorum falan doktorum çok dikkatli uyarı yaptı ondan bilgin olsun dedim.yeşilçay vs hep yasak demişti bana.sen tüketiyor musun çay falan.
Az kaldı 26 Marttan sonra ben de katılıcam aranızaBu testler eczanede var mıymış? Bi de hangi marka oluyo bana da haber verin size zahmet hı?
çok sağol canım allah gerçekten annelere kolaylık versinde minicik bedeniyle nasıl ağrı dayanıyor kuzum 3 gün hiç bişey yediremedim bugün allahtan biraz iyiydi bakalım artık bende normal doğum istiyorum ama her hastenede kabul etmiyor ben kızımdaki doktordan çok memnundum yine ona giderim heralde ay ne olur türkiye dede ssvd zorunlu olsa ah ah anne olmak çok başkaymış gerçekten bana diyorlar sezerdan sonra nasıl cesaret ediyorsa 2. bebeğe caseret işi değilki bu annelik bebeğin rahme düştüğü gün başlar diyorum ona duyduğun aşk sevgi içinde bir canın olduğunu bilmek bebeğin için herşeye katlanmak demek diyorum okadar çok istiyorumki 24 yaşındayım rabbim verirse bende o günleri görürsem 30 yaşına 3 çocuğumla girmek isterim inşallah rabbim bu duyguyu her isteyen kadına yaşatsın
merhaba kızlar benide listeye ekleyin. ilk hamileliğim olacak Allah nasip ederse daha hiç deneme yapmadık.
ben korunmadım eşim korundu hep.
1.5 yıllık evliyim.
yaşım 27
kilo 64 diyet yapıyorum 1 ayda 6 kilo verdim diyete de devam ediyorum 60 a ineceğim inşallah.
bu ay daha adet olmadım 18 mart da olacak sanırım aama değişebilir onun için şimdilik adet tarihimi listeye yazmayın bu ay ki adet tarihime göre nisandakini söyleyeceğim.
inşallah hepimiz hayırlısıyla güzel haberlerle geçiririz nisan ayını
kızlar içinizde sigara kullanan varmı.varsa ne yaptınız sigara işini.ben öncesinde bırakamadım sigarayı.şimdi adetim bitti ya artık bıraktım gibi.İnşallah bugün hiç içmiycem.
Isim yaş kilo kaçıncı gebelik bat. Sonuç
aysemels 25 29 1 25.mart
tuğçe 24 58 1 25.mart
ayseguleç 26 56 1 26.mart
ruuhi 25 63 1 27.mart
beteray 19 79 1 28.mart
zeliş 23 70 1 01.nisan
ezgi 28 84 1 02.nisan
inception 29 54 1 03.nisan
sultang88 23 2 04.nisan
bebeto 24 2 05.nisan
polanegri 23 62 1 06.nisan
demirr 25 07.nisan
greenpeac 30 07.nisan
deniz_fb 27 52 1 08.nisan
seyyah 25 55 1 08.nisan
matnes 30 62 1 08.nisan
yasmin84 26 57 4 09.nisan
happylife 11.nisan
asliyan 26 57 1 12.nisan
semanta33 27 78 1 13.nisan
karyaa48 27 50 1 15.nisan
seda 25 60 1 15.nisan
ayyildizim 27 57 2 25.nisan
brownim
gul123
papatya50
linda25
drydry 24 64
matnesssssssss çok kızdım sanaben kullandım 4-5 yıl kadar.... anneliği düşündüğüm gün şıp diye bıraktım tabi zor oldu başlarda ama evi çekirdekle çubuk krakerle doldurdum ağzım boş kalmadı hiç.. derken derken günler geçti... 20 gün kadar sonra evde sigara vardı bi deneyeyim içebilecek miyim dedim... yakmamla söndürmem bi oldu..... anammmmmmm dedeim ben yıllarca bu kadar iğrenç tadı olan bi şeyi nasul içmişim.... ve lşimdi aklıma bile gelmiyo... öyle güzel oldu ki hayatım.... seni online yakalarsam eğer kontrole başlicam seni.....
Ben nisan için almayı planlıyorum. Gün aşırı denemek çok zor bea canı çıkıyo insanın
tabi eczanede satılıyormuş ,medismart mı ne öyle bişey dediler burda kullananlar ama eczaneden sorup herhangi bi marka alıcam eğer alırsam.Benim bu 2. denemem olacak geçen ay olmadı bebiş .Eşim alalım dio bu testlerden ama bakalım belki de diğer ay alırım
bende 4.5 yıllık evliyim,24 yaşındayım. şimdiye kadar açıköğretim okuduğum için ve evliliğin tadını çıkarmak için hiç çocuk düşünmedik ama geçen her zamanki gibi vajinal enfeksiyon oldum(çok sık yakalanıyorum)ve adetim 8 gün gelmedi tam kan testi yaptırıcam o zaman geldi karar verdim çalışmalara başlamaya .tam adettim bitti başlayayım dedim bu seferde şeker yüklemesi yaptırmıştım onun sonucunda açlık kan şekerim çok düşük çıktı doktor ilaç verdi ondan nisana kaldı.
şimdi soğan kürüne başladım sonra şeker ilacını doktor 3 ay demişti ama ben 1 ay kullanıp bırakıcam dayanamam 3 ay beklemeye nisanın 8 inde ilacı bırakıp çalışmalara başlıcam.ben olacaqğına hemen inanmıyorum sık vajinal enfeksiyon olduğum için tüplerim tıkalıdır diye çok korkuyorum biz çocuk sahibi olmak için uğraşıcazgibime geliyor ama bakalım kısmet insan içinde bir umut taşıyor genede.
inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur ve hemen hamile kalabilirizz
selam kızlarr dün annem aradı tembel dedi((((((((((((((( şubat 5te kuzenim evlendi eşi hamileymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?