Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hoşgeldin canım sen diyette çok aşırı kilo vermişin ayda 6 kg rakam olarak güzel ama bedenen birçok değişiklik yaşyorsun gebelik öncesi aşırı kilo kaybı çok tehlikeli.istersen diyetini hafiflet diyetten ziyade sağlıklı beslenip miktarlarda azaltma yap belki öyle yapıyorsundur tam açmamışsın ama daha da vericem dediğin için 4 kilo az değil cünkü bir de adet tarihin 18 mart hem bebiş isteyip hem diyet yapman sakıncalı olabilir.bende kilo vermek için son 3 haftamdayım daha doğrusu aşırı kasmıyorum azaltıyorum falan doktorum çok dikkatli uyarı yaptı ondan bilgin olsun dedim.yeşilçay vs hep yasak demişti bana.sen tüketiyor musun çay falan.

canim nasil diyet yapiyosun bilmiyorum umarim doktor kontrolundesindir bildigim kadariyla hiz kilo vermek ve almak adet duzenini etkiliyor arastir bir istersen
ben bu siteden dukan diyetine devam ediyorum.

yeşil çayı azönce içtim bi bardak bi daha içmeyeyim o zaman.

daha çalışmalara başlamadık adet im bittikten sonra nisan başında başlayacağım çocuk denemelerine. o zamana kadar da 2-3 kilo daha gider diye düşünüyorum.
dün aile hekimine gittim.
ben böyle bi diyet yapıyorum dedim anlattım.
sizlerde belki okumuşsunuzdur dukan diyetini. protein diyeti.
yağsız süt ürünleri yağsız kırmızı beyaz et balık falan serbest bi gün arayla sebze alımı var sınırsız o da. sadece yağ, şeker, karbonhidrat yok.
netten araştırdım hamileler bol süt ürünleri et yumurta yemeliymiş. yağsız ürünleri tüketmeliymiş. şeker ve yağdan uzak durulmalı karbonhidrat da sınırlı alınmalı diyordu.

neyse ben doktora anlattım . diyetin uygun bi diyet zaten hamileliğin ilk 5 ayında kilo almanızı istemiyoruz dedi. bu diyetime ek olarak hamile kaldıktan sonra sabahları kuru kayısı kuru incir(kabızlık için ) , bi avuç ceviz fındık bide meyve eklememi söyledi. folik asit verdi.

ben çay kahve hiç sevmem yıllarca içmesem aklıma gelmez. ama bağırsaklarım çalışsın diye yeşil çay içiyordum o da 3-4 günde bir falan. madem öyle dedin onuda içmeyeyim.

nasıl sizce böyle devam etsem sorun olur mu ki ? nisana kadar diyete devam edip sonrasında verdiğim kiloyu sağlıklı bi şekilde korumaya çalışacağım. zaten nisan 2-7 arası yumurtlama tarihim biz de o zaman çalışmalara başlayacağız. 18 nisan ( bu ay 18n de olursam )beklenmeyen adet tarihim olacak. ocakta şubatta 18nde oldum bu ay bakalım diyet yaptım dediğiniz gibi adet tarihimi etkileyecek mi kilo vermem acaba :44:

saolun ilgilendiğiniz için arkadaşlar

Az kaldı 26 Marttan sonra ben de katılıcam aranızaBu testler eczanede var mıymış? Bi de hangi marka oluyo bana da haber verin size zahmet hı?

tabi eczanede satılıyormuş ,medismart mı ne öyle bişey dediler burda kullananlar ama eczaneden sorup herhangi bi marka alıcam eğer alırsam.Benim bu 2. denemem olacak geçen ay olmadı bebiş .Eşim alalım dio bu testlerden ama bakalım belki de diğer ay alırım

bende 4.5 yıllık evliyim,24 yaşındayım. şimdiye kadar açıköğretim okuduğum için ve evliliğin tadını çıkarmak için hiç çocuk düşünmedik ama geçen her zamanki gibi vajinal enfeksiyon oldum(çok sık yakalanıyorum)ve adetim 8 gün gelmedi tam kan testi yaptırıcam o zaman geldi karar verdim çalışmalara başlamaya .tam adettim bitti başlayayım dedim bu seferde şeker yüklemesi yaptırmıştım onun sonucunda açlık kan şekerim çok düşük çıktı doktor ilaç verdi ondan nisana kaldı.
şimdi soğan kürüne başladım sonra şeker ilacını doktor 3 ay demişti ama ben 1 ay kullanıp bırakıcam dayanamam 3 ay beklemeye nisanın 8 inde ilacı bırakıp çalışmalara başlıcam.ben olacaqğına hemen inanmıyorum sık vajinal enfeksiyon olduğum için tüplerim tıkalıdır diye çok korkuyorum biz çocuk sahibi olmak için uğraşıcazgibime geliyor ama bakalım kısmet insan içinde bir umut taşıyor genede.
inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur ve hemen hamile kalabilirizz

bu arada hiç denemedik doktorasordum bu kadar sık vajinal enfeksiyon olmam gebeliğe engel mi diye denemeden bilemeyiz olmaz derim ilk korunmasız ilişkinde hamile kalırsın olur derim uğraşırsın demişti.

kızlar hemilelikden önce ve hamileyken maydonoz tüketmek düşük riski oluşturuyormuş. daha dün 2 demet maydonoz almıştım iyiki okudum. dikkat edin sizde

inşalahh canım ne güzel düşünüyosun sezeryanla 3 olabiliyomuş ayy o acıyı çekip 2 tane daha istemek büyük cesaret ama öyle bişeyki bebeğimizi kucağımıza alınca herşey bitiyo acı sıkıntı evde bebek varya sinirli olamıyosun mutsuz olamıyosun çünki bi gülücük atıyo sende istemeden gülümsüyosun allah herkese yaşatsın bu duyguyu....

hoşgeldin aramıza canım tabiki eklerim ama hamileliği düşünüyosan diyeti bırakman ve sağlıklı beslenmen lazım canım aşırı kilo kaybı önemli nasıl hazla veriyosan o hızlada alırsın mesela ben çocuk yapmaya karar vermeden önce 62 kiloydum şuan 55 --54 arasındayım çok şükür boyum da 1,63 artık 36 beden giyebiliyorum

hoşgeldin aramıza canım tabiki eklerim ama hamileliği düşünüyosan diyeti bırakman ve sağlıklı beslenmen lazım canım aşırı kilo kaybı önemli nasıl hazla veriyosan o hızlada alırsın mesela ben çocuk yapmaya karar vermeden önce 62 kiloydum şuan 55 --54 arasındayım çok şükür boyum da 1,63 artık 36 beden giyebiliyorum [/QUOTE]

teşekkürler saolasın artık fazla abartmayacağım diyeti hafifleteceğim. meyve yemeye başlayacağım.

kızlar içinizde sigara kullanan varmı.varsa ne yaptınız sigara işini.ben öncesinde bırakamadım sigarayı.şimdi adetim bitti ya artık bıraktım gibi.İnşallah bugün hiç içmiycem.

matnesssssssss çok kızdım sana ben kullandım 4-5 yıl kadar.... anneliği düşündüğüm gün şıp diye bıraktım tabi zor oldu başlarda ama evi çekirdekle çubuk krakerle doldurdum ağzım boş kalmadı hiç.. derken derken günler geçti... 20 gün kadar sonra evde sigara vardı bi deneyeyim içebilecek miyim dedim... yakmamla söndürmem bi oldu..... anammmmmmm dedeim ben yıllarca bu kadar iğrenç tadı olan bi şeyi nasul içmişim.... ve lşimdi aklıma bile gelmiyo... öyle güzel oldu ki hayatım.... seni online yakalarsam eğer kontrole başlicam seni.....

selam alttakiler :79::79::79: bugün eşim evde fazla girmem sanırım.... birazda onunla ilgilneyim değil mi nasıl gidiyo çalışmalar... anne olmadım bari teyze yapın beni beeeeee

Isim yaş kilo kaçıncı gebelik bat. Sonuç
aysemels 25 29 1 25.mart

tuğçe 24 58 1 25.mart

ayseguleç 26 56 1 26.mart

ruuhi 25 63 1 27.mart

beteray 19 79 1 28.mart

zeliş 23 70 1 01.nisan

ezgi 28 84 1 02.nisan

inception 29 54 1 03.nisan

sultang88 23 2 04.nisan

bebeto 24 2 05.nisan

polanegri 23 62 1 06.nisan

demirr 25 07.nisan

greenpeac 30 07.nisan

deniz_fb 27 52 1 08.nisan

seyyah 25 55 1 08.nisan

matnes 30 62 1 08.nisan

yasmin84 26 57 4 09.nisan

happylife 11.nisan

asliyan 26 57 1 12.nisan

semanta33 27 78 1 13.nisan

karyaa48 27 50 1 15.nisan

seda 25 60 1 15.nisan

ayyildizim 27 57 2 25.nisan

brownim

gul123

papatya50

linda25

drydry 24 64

maşallah maşalah........ listamiz kabarık.....allahım sen listede adı geçen arkadaşlaı... mayıs topiğine üya yaptırma allahımmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım sağol desteğin için dua et nolur bende bırakayım artık.Rabbim yardım etsin.bu gün okadar daraldım ki gözlerimden yaşlar süzüldü.içim yanıyo valla.o kadar istiyo canım.normalde çok sabırlıyım ama bugün çok gergin ve tahamülsüz oldum.

Ben nisan için almayı planlıyorum. Gün aşırı denemek çok zor bea canı çıkıyo insanın

Aaah ahh aynen ben de senin gibiyim cnm. Enfeksiyon, mantar, iltihap...Bi türlü kurtulamıyorum. Tedavi de gördüm oysa ki...Yine iltihabım var. Mart ayını deneme yapmamıza rağmen onun için yok sayıyorum ztn. İlaç kullanıyorum olmaz bu ay..İnş ilaçlarım bitince sağlığıma kavuşurum da nisanı rahat geçiririm

kızlar iyakşamlar..benim adetim bitti bugün.yarın doktora gidicem kontrole.geçen hafta gitmiştim bir sürü tahlil verdi sonuçları çıkınca ve adetin bitince tekrar muayene edicem dedi.bakalım artık yarın nedicek... 1 düşük yaşayınca artık gebelik doktor kontrolünde olsun istiyorum .oyüzdende hamilelik öncesi yapılması gereken rutin tahlilleri yaptırdım..edindiğim bigileri aktarırım size...bana dua edin....

selam kızlarr dün annem aradı tembel dedi((((((((((((((( şubat 5te kuzenim evlendi eşi hamileymiş

Isim yaş kilo kaçıncı gebelik bat. Sonuç
aysemels 25 29 1 25.mart

tuğçe 24 58 1 25.mart

ayseguleç 26 56 1 26.mart

ruuhi 25 63 1 27.mart

beteray 19 79 1 28.mart

zeliş 23 70 1 01.nisan

ezgi 28 84 1 02.nisan

inception 29 54 1 03.nisan

sultang88 23 2 04.nisan

bebeto 24 2 05.nisan

polanegri 23 62 1 06.nisan

demirr 25 07.nisan

greenpeac 30 07.nisan

deniz_fb 27 52 1 08.nisan

seyyah 25 55 1 08.nisan

matnes 30 62 1 08.nisan

yasmin84 26 57 4 09.nisan

happylife 11.nisan

asliyan 26 57 1 12.nisan

semanta33 27 78 1 13.nisan

karyaa48 27 50 1 15.nisan

seda 25 60 1 15.nisan

ayyildizim 27 57 2 25.nisan

brownim

gul123

papatya50

linda25

drydry 27 64 1

yaşımı küçültmüşünüz birden kendimi 24 sandım pek seviniverdim 27 olacak malesef düzeltiverdim.

selam kızlarr dün annem aradı tembel dedi((((((((((((((( şubat 5te kuzenim evlendi eşi hamileymiş

slm:80: bende evlendiğimde 2 ay olmamıştı.birlikte düğünümüz olan arkadaşlarım bebek haberi alınca çok zoruma gitmişti.ama üzülme allahtan herşeyin hayırlısını iste.inş.rabbim senide boş bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…