- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.021
maksimum sevıye :26,9
benımkisi 26,7 cıktı canım DOSTİNEX die bı hap verdı içinde sadece 2 adet vardı bi tanesını içsen yeterli dedi
benimde son 1 bucuk haftam burda ..bende tatile geliorum turkiyeye
inşallah canım haftaya çarşamba terar gidicem iğneyi yapıcak doktor bu ay niye bilmiyorum ama çok değişik bi ümit var içimde
bi mutfağa gittim geldim ne çok kaynatmışsınız kızlar yaa
ama olsun kaynatın susmakta iyidir.bende soğan suyumu kaynattım içicem birazdan bugün 5.gün
bende istiyorum aslında catlatma iğnesi vurulmayı
cok yararını görüdu herkes inşallah darısı bizlerin Basına
ama önce şu sogan kirini bi yapayımda bakalım ne olucak..
kiz ruzgar sana bisi diyimmi ben ovulasyon testi yaptim bu ay 16.gunde gordum cift cizgiyi ve 17.gunden beri goguslerim sis ve acio hatta damarlarim cikmis uclarida acio..tamam diger aylarda da adete yakin aciodu ama bu ay cok erken basladi 17.gun normalde de ben en erken 30 gunde oluorum yanii belki de ben
hamılelikle ilgili tüm düşüncelerini orda bırakta gelll canım hada bebişin göbegınde gellll
benımde yuksek 33 felan parlodel kullanıyorum ondan sordum canım
herkese slmmmmmmmmmmmmmmmm ezgi aşkitom nasılsın
kızlar bence ben normal degılım artık ruyamda yengem halam kocam hatta butun mahalleyı hamıle gordum kafayımı sıyıryorum ne uzerıme uzerıme gelıyorlardı hep.hatta kocama dıyorum kı ben dururken sen nasıl hamıle kalırsın oda dıyorkı ha sen ha ben dıyorum yuru gıt delı ben o kadrmı becerıksızımbılınc altı sanırım ruyaya bak cay demle
a.slmmmmmmmmmmmmmmmm Hos geldın Bacımmm
kiz ruzgar sana bisi diyimmi ben ovulasyon testi yaptim bu ay 16.gunde gordum cift cizgiyi ve 17.gunden beri goguslerim sis ve acio hatta damarlarim cikmis uclarida acio..tamam diger aylarda da adete yakin aciodu ama bu ay cok erken basladi 17.gun normalde de ben en erken 30 gunde oluorum yanii belki de ben
benim sadece göğüsler acıyor..
ama şişmediler bu ay:26::26:
dün doktoru aradığımda sordum..
dedim göğüslerim şişiyor acaba prolaktin hormonu bozulmuş olabilirmi dedim..
ne güsel işte şişmezse sorun var demektir dedi:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?