Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar bence ben normal degılım artık ruyamda yengem halam kocam hatta butun mahalleyı hamıle gordum kafayımı sıyıryorum ne uzerıme uzerıme gelıyorlardı hep.hatta kocama dıyorum kı ben dururken sen nasıl hamıle kalırsın oda dıyorkı ha sen ha ben dıyorum yuru gıt delı ben o kadrmı becerıksızımbılınc altı sanırım ruyaya bak cay demle

inşallah canım haftaya çarşamba terar gidicem iğneyi yapıcak doktor bu ay niye bilmiyorum ama çok değişik bi ümit var içimde

bende istiyorum aslında catlatma iğnesi vurulmayı
cok yararını görüdu herkes inşallah darısı bizlerin Basına
ama önce şu sogan kirini bi yapayımda bakalım ne olucak..

kiz ruzgar sana bisi diyimmi ben ovulasyon testi yaptim bu ay 16.gunde gordum cift cizgiyi ve 17.gunden beri goguslerim sis ve acio hatta damarlarim cikmis uclarida acio..tamam diger aylarda da adete yakin aciodu ama bu ay cok erken basladi 17.gun normalde de ben en erken 30 gunde oluorum yanii belki de ben

bi mutfağa gittim geldim ne çok kaynatmışsınız kızlar yaa
ama olsun kaynatın susmakta iyidir.bende soğan suyumu kaynattım içicem birazdan bugün 5.gün

yarasın tatlımmm
tarıfını bi versene banada kaç gun yapıcam nasıl yapıcam adetın kaçıncı günü baslayacagım_=:26:

bende istiyorum aslında catlatma iğnesi vurulmayı
cok yararını görüdu herkes inşallah darısı bizlerin Basına
ama önce şu sogan kirini bi yapayımda bakalım ne olucak..

catlamassa ıgne yapıyorlar canım yumurtan catlıyorsa gerek yokkı ne dıye ıstıyorsun

eveeeeet

ben geldim yemek yiyip geldik nasılsınız bakalım hayırlısı hiranur cnm kan testinde hemen çıkar varsa cnm bnm hiç belirtim olmadı
şuan valla bir iştahım varki sizi bile yiyebilirim :):)

ahahah deliiii yaaa

hadi inşallahhhhhh:82:

selam kızçeler napıyorsunuz bakalım
ben çok yoruldum temizlik yaptım cam sildimm
çok sıııcaaaakkk
denize gidicektim ama hava çok rüzgarlı gidemicemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…