Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

soğan kürü kaç kür uygulanıyor acaba 1 ay yeterli mi bilgisi olan var mı

yarasın tatlımmm
tarıfını bi versene banada kaç gun yapıcam nasıl yapıcam adetın kaçıncı günü baslayacagım_=:26:

tatlım ben adetimin 11.günü başladım ama en erken 7.günü başlancakmış önümüzdeki aya bırakmak istemedim bende bir tarafımda pko görünümü varmış kızlar faydası olur dediler ve hemen başladım tarif aynı 1.5su bardağı suyu önce kaynatıyorum kaynayınca içine 1adet orta boy soğanı altıya bölüp atıyorum 5dk ağzı kapalı kaynatıyorum.ılıklaşınca içiyorum.bugün beşinci gün ama öyle aman aman bi akıntım olmadı hatta yumurtlama günlerimdeyim ama belirtide yok.sende adet olunca yedinci gün başla canım sonuçta zararı yok belki faydasını görürüz.

peki maksimum sevıyesı neydı ben daha önce yukseldıgınde baska bı ilaç kullandım 1,5 ay ve baya bı düşmüştü canım o yüzden sordum
dorselin di sanırım ilacın adı.

maksımum sevıyesı derken??benım aslında dusuktu normalde de ılaclardan cıktı sanırım bıde ılac parlodel kullanınca goguslerım kuculdu sendede oldumu :44::44:

ben geldim yemek yiyip geldik nasılsınız bakalım hayırlısı hiranur cnm kan testinde hemen çıkar varsa cnm bnm hiç belirtim olmadı
şuan valla bir iştahım varki sizi bile yiyebilirim :):)

Afıyet olsun yarasın tontişeede sanada canım benım ye kız bizide yee yeterki yuzun gülsün kuzumm

olabilirmi gercekten bu ay cok kafam karisik goguslerimden dolayi acaba yumurtlamadan beri aciyipta bole hamile kalan varmiki cok erkren acimaya baslamamislarmi cnm sence ?bugun de ayrica bnm 26.gunum

yok erken acımaya baslıyor hamıle kalınca prolaktın hormonu salgılanıyor yanı sut hormonu ondan acıyor.ınsallah hamılesındır

maksımum sevıyesı derken??benım aslında dusuktu normalde de ılaclardan cıktı sanırım bıde ılac parlodel kullanınca goguslerım kuculdu sendede oldumu :44::44:

ilk kullandıgım ay göğüslerim pamela enderson gibi oldu çatlayacak gibiydiler hatta bı gece kalktım ölüyordum nerdese krem sürdüm resmen gerilmişlerdi ..
sonra git gide kuculduler zaten pekde gogsu olan bırı degılım
benımde cok yuksek degıldı prolaktınım hemen düştü yanı oyuzden 33 cıkmıs ya senın acaba sınırı neydı die merak ettım her tahlılde degısıyor cunku sınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…