Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

saol bıtanem bende yapıcam bakalım hayırlısıyla gelsınde su kırmızılar

anaaam kendimi kaptirmamak elde diill bu durumdaa

yok yok kaptırma sen yınede bazen beynımız bılınc altımız kandırıyor bızı sacma sapan belırtıler olusturuyor.dua et sadece rahat ol ama hamıleysende ozel mesaj beklıyorum ona gore takıp edemeyebılırım bu aralar merak da ederım

saol cnm..
ok hamileysem atarim msj cnm...

he 29,9 du benım goguslerım buyuk normalde ama hıc bu kadar kuculmemıstı o kadr saskınım kı bu duruma arkadslarım bıle ne yaptın kendıne dıyorlarbenımde cok acıyordu eskı mal doktoruma soyledım gecer agrı kesıcı ıc demıstı doktor degıstırdım tahlıl yaptı anaaaa baktım prolaktın yuksek benı oyle bır dertten kuartardı kı cok mutluyum o yuzden.kız damarları cıkmıstı gece donerken uyanıyordum zaten dokunamıyodum.2 ayoldu parlodele baslayalı sımdı kac bılmıyorum

kuzuuuuuuu mmmm bana mı dedinn?
ezgi dedin bana acaba ben de mı hamileyım bu bir belirti olmasınnn
heyecan bastı haa 2 gün hadi bakalımm
umarım iyi haberlerini alcazzz

he sana dedim bitanemmmm ya otu çöpü belirti sayıyoz artık hemde ne heyecan ya sorma aslında umudum yok fazla göğsüm ağrıyo cuma geldi geldi 1 gün bile gecikmez benim adet gelmez olasıcaaaaa

hmmm 2 ayım daha var o zaman
he sana dedim bitanemmmm ya otu çöpü belirti sayıyoz artık hemde ne heyecan ya sorma aslında umudum yok fazla göğsüm ağrıyo cuma geldi geldi 1 gün bile gecikmez benim adet gelmez olasıcaaaaa

ben de bu ay hiç umutlu değilim
bu ay 2 kez adet oldum soğanı yaparken
o bitti şimdi de eşimle polen yıyoruz balla ve gün aşırı
ama ben ne zaman yumurtlıcam bilmiyorum ya da yumurtlayacak mıyım???
oofff böyle işteeee

valla kızlar bazen kendımı tavukla ınek arası bıse sanıyorum

hayırlısı olsun tatlım yumurtlayacan tabi stres yapma güzelce büyüyp çatlasınlar inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

hayırlısı olsun tatlım yumurtlayacan tabi stres yapma güzelce büyüyp çatlasınlar inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

yok şimdi stres yapmıyorum
ama ilk kanama başladığınd adoğğal olarak korktum ve stres yaptım
ama soğan suyu kullanılırken 2. adet görülebiliyromuş dikkatınızeeee

haklıyım tabiii

ben geldim kuzummmm nasılsınnnn

hoşbulduk bebek yaa yorgunum senden naberrr

ben oldum olası uykucu tembelin tekiyım de ondaann

iyiyim deryacım sende ne var ne yok..
ben idrar tahlılı yaptım negatıf cıktı ama hıc bozmuyorum neşemi
hayırlısı artık sanırım hep aynı durumu yasadıgım ıcın bunyemde alıstı bu duruma üzülmeye bıle gerek duymuyor
önumuzdeki ay sogan kürü deneyecegım .. batım 21 hazırandı gelmedi adetım zaten gecıkıyor benımki 41. güne kadar bekleyecegım gelmezse doktora giderim artık bı düzene sokun yada ben sizi düzelticem die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…