Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar bende yumurtlama günlerindeyim ama hiç akıntı yok bende hatta yarın yumurtlama günüm doktora gittiğimde göstermişti iki tane yumurta soğan suyuda içiyorum erken çatlatıyor falan diyorlar ama bende bi gelişme yok kupkuruyum ben

kızlar çok üzgünüm ama bebeğim maalesef benimle kalmadı..herşey çok da güzel giderken aniden benden koptu gitti..bel ağrılarım çok fazlalaştı ve dün kasık karın ağrısıyla birleşti, akşam hafif kahverengi akıntı geldi, dedim bekliyim biraz.. biraz daha geldii.. biraz daha derken gece azaldığını görünce rahat rahat yattım uyudum.. ama sabah müthiş bir sancıyla uyandım ve bir de baktım felaket bir kanama.. hemen hastaneye gittik, kan değerne bakıldı ve müthiş bir hızla düşmeye başlamış.. hatta büyük ihtimalle zaten daha yüksekken pazartesi de düşük çıkmış ama ben o arada baktırmadığım için düştüğünü anlayamamış olabiliriz..hala aşırı kanamam var be kocaman bir parça gitti benden bu sabah..

napıcam bilmiyorum, ne diycem bilmiyorum.. ne olursa olsun şükredip umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.. kimseyle konuşmak istemiyorum..

çok üzgünüm......

allahım inanmıyorum inanmak istemiyorum canım çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzgünüm ben.

bu arada birçok doktorun rahim filmi çekildiği ay korunmak gerektiğini hamile kalınsa bile düşük olacağını söylediğini öğrendimçç ne kadar doğru bilmiyorum ama benim doktorum dediğim salak kadın beni hiç uyarmadı, hatta filmden sonra 48 saat korunmam gerektiğini bile söylemedi ben burdan okuduklarıma istinaden biliyordum bunu

tatlım belki dediğin gibi ondan olmuştur bebek daha kan halindeyken ilaçtan etkilenmiştir.keşke akşam kanı gördüğünde gitseydin dicem ama nasibi olmayınca bu dünya da keşkeler işe yaramıyor üzülme canım sakın kendini bırakma hayatta her şey kısmet bu üzüntünün sonu yine mutluluk olacak ben inanıyorum kendini üzme unutmaki seninle birlikte bütün ailen ve eşin de üzülecek sen sağlam durmaya çalış.şimdi ne söylesek ne yapsak seni teselli edemeyiz bunu çok iyi biliyorum.

bitanem inan bende çok üzüldüm amahakkında hayırlısı olsun nolur bırakma kendini rahim filminden sonra doktorum bana 1 2 gün yapmayın demişti ama rahim filmi çekilince o ay kalan milyonlarca insan var tatlım Rabbim sana ve eşine sağlık versin yine denersiniz pes etmek yok tatlım

cnm bnm ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya.. ağır bir şeymi kaldırdın ne yaptın cnm bnm....bende sevinmiştim ezgiyle aynı zamana denk geldi diye
ne diyeyim bilmiyorum birtanem herşeyi hayırlısını versin rabbim senin için....

Canımsın benım üzüntümü kelimelerle ifade edemıyorum suan kendım hamıle kalmıs gibi sevınen ben simdi aynı durumda üzüntü içindeyım
allah sabır versın tatlım sanada Senı cok sevıyorum her zaman yanındayım bu günleride atlatıcaz zor olacak ama gececek Öpüyorum seni o guzel yuregınden meleğim benım

nasıl bunu söylemez yaa hayret bısey Allahım kıme neye günecegız artık bılmıyorum mmmm

KARDEşimm bacımm çok geçmiş olsun.ALLAH sabirler versinn.herşeyde bi hayır vardir.bunu veren rabbim sana daha iyilerini verir inşallahh.hezaman güçlü ol bu gönlerde gececekkk.kocan var ailen var biz varizz en önemlisi allah varr yanindaa.senin için dua etcezzz..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…