- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.101
tüaycım hoşgeldin eminim mutlu haberler almaya gelmiştin dimi çok üzgünüm ya.allah sabır versin pembiqimize.
tülayy hoşgeldin bitanem nasılsın
tüaycım hoşgeldin eminim mutlu haberler almaya gelmiştin dimi çok üzgünüm ya.allah sabır versin pembiqimize.
tülayy hoşgeldin bitanem nasılsın
kızlar çok üzgünüm ama bebeğim maalesef benimle kalmadı..herşey çok da güzel giderken aniden benden koptu gitti..bel ağrılarım çok fazlalaştı ve dün kasık karın ağrısıyla birleşti, akşam hafif kahverengi akıntı geldi, dedim bekliyim biraz.. biraz daha geldii.. biraz daha derken gece azaldığını görünce rahat rahat yattım uyudum.. ama sabah müthiş bir sancıyla uyandım ve bir de baktım felaket bir kanama.. hemen hastaneye gittik, kan değerne bakıldı ve müthiş bir hızla düşmeye başlamış.. hatta büyük ihtimalle zaten daha yüksekken pazartesi de düşük çıkmış ama ben o arada baktırmadığım için düştüğünü anlayamamış olabiliriz..hala aşırı kanamam var be kocaman bir parça gitti benden bu sabah..
napıcam bilmiyorum, ne diycem bilmiyorum.. ne olursa olsun şükredip umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.. kimseyle konuşmak istemiyorum..
çok üzgünüm......
hoşbuldum diyemiyorum malesefff gerçekten çokk yıkıldımmALLAHta gelen herşeye boynumuz kıldan ince yapcak bişi yokk.... ben iyiyim canlarim benim.5 günüm kalldı ama artık herşeyin hayırlısını istiyorumm.geç olsun güç olmasınnn.sizler nasılsınızzzz.pempee hemen gitti dimiii
hoşbuldum diyemiyorum malesefff gerçekten çokk yıkıldımmALLAHta gelen herşeye boynumuz kıldan ince yapcak bişi yokk.... ben iyiyim canlarim benim.5 günüm kalldı ama artık herşeyin hayırlısını istiyorumm.geç olsun güç olmasınnn.sizler nasılsınızzzz.pempee hemen gitti dimiii
aynen canım ya çooook üzüldüm Rabbim herşeyin hayrlısını versin sağlıklı sihhatli inşallah benimde 2 günüm kaldı
evet canım gitti dinlenecekmiş.inşallah bir mucize olurda bebeği gitmez.senin de az kalmış canım batın kaçtı inşallah gelmez kırmızılar.
evettt haktan hayırlısııı.........varmı belirtin falan.bende hiç bişi yokk.sadece sabah ateşimi görünce sevindimm okadarr....36.5 ten 36.7 e yükselmişş.bide bel agrım varr.ama bel agrısını okuyunca pempeden moralim bozulduuu
yine olurr insaalhh.ben 1.düsük yapınca bütün umudum kırılmıstı ama 6 ay sonra yeniden kaldım ve oda gittii.ama umudumu yine kaybetmiycemmm yine olcak inşalalhh.26 haziran benimkiiiiii.seninkiii
canlarım cuma günü izne çıkıyom rabbim hayırlısıyla dönmek nasip eder sizlerin yanına dualarını eksik bırakmayın olurmu gitmeden dr. bir gidecem bakalım ne diyecek.....
benimde bugün ateşim 36.6 ....4 gündür ateşim bu... hafif göğüs ağrım ve bel ağrım var Allahım hayırlısını nasip et
canım güle güle git dualarımız seninle ama sen hamilesin kesin bence değerin tavan yapmıştır bile.sen de bize dua et bak hamilelerin duaları kabul olurmuş.
insalahh inmezz çıkrr canimmm.benim hiç gögüs agrım tyok.ama benimki günüm gercerse olurrr
cnm bütün kalbim sizinle rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin sizi çok seviyorum hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?