Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

tüaycım hoşgeldin eminim mutlu haberler almaya gelmiştin dimi çok üzgünüm ya.allah sabır versin pembiqimize.

tülayy hoşgeldin bitanem nasılsın

hoşbuldum diyemiyorum malesefff gerçekten çokk yıkıldımm ALLAHta gelen herşeye boynumuz kıldan ince yapcak bişi yokk.... ben iyiyim canlarim benim.5 günüm kalldı ama artık herşeyin hayırlısını istiyorumm.geç olsun güç olmasınnn.sizler nasılsınızzzz.pempee hemen gitti dimiii

tüaycım hoşgeldin eminim mutlu haberler almaya gelmiştin dimi çok üzgünüm ya.allah sabır versin pembiqimize.

tülayy hoşgeldin bitanem nasılsın

hoşbuldum diyemiyorum malesefff gerçekten çokk yıkıldımm ALLAHta gelen herşeye boynumuz kıldan ince yapcak bişi yokk.... ben iyiyim canlarim benim.5 günüm kalldı ama artık herşeyin hayırlısını istiyorumm.geç olsun güç olmasınnn.sizler nasılsınızzzz.pempee hemen gitti dimiii

canım çok geçmiş olsun, şimdi ne desek moralini düzeltemeyiz ama üzme kendini demekki oluyormuş dimi 2.de olucak inş. hem doğanın iptal ettiği doğum senin için daha hayırlıdır inan,sana ve eşine yeni bir şans verior daha sağlıklı bi çocuk dünyaya getirmeniz için, ben kendim içinde öyle dua ediyorum allah korusun artık. sağlıklı bebekler dünyaya getirmeye nasip etsin rabbim,iyi bak canım kendine.

aynen canım ya çooook üzüldüm Rabbim herşeyin hayrlısını versin sağlıklı sihhatli inşallah benimde 2 günüm kaldı

evet canım gitti dinlenecekmiş.inşallah bir mucize olurda bebeği gitmez.senin de az kalmış canım batın kaçtı inşallah gelmez kırmızılar.

kızlar sayfa açık kalmış yemek yedim geldim
ve şok oldumm
Allahım çok zor bır durum
Rabbim Ezgi ye sabır kuvvet versin
Gerçekten her şeyın hayırlısı
yırtınıyoruz Alalhım bebek ver hemen dıyee
Al işte veriyor da...
Hayırlısı
Canım Ezgim nasıldır şimdi
Aama iyi olacak Ezgi çok güçlü bir kadınn
şimdi çıkmam lazım
Her şeyın hayırlısı diye dua edın
öpüyorum sizi

aynen canım ya çooook üzüldüm Rabbim herşeyin hayrlısını versin sağlıklı sihhatli inşallah benimde 2 günüm kaldı

evettt haktan hayırlısııı.........varmı belirtin falan.bende hiç bişi yokk.sadece sabah ateşimi görünce sevindimm okadarr....36.5 ten 36.7 e yükselmişş.bide bel agrım varr.ama bel agrısını okuyunca pempeden moralim bozulduuu

evet canım gitti dinlenecekmiş.inşallah bir mucize olurda bebeği gitmez.senin de az kalmış canım batın kaçtı inşallah gelmez kırmızılar.

yine olurr insaalhh.ben 1.düsük yapınca bütün umudum kırılmıstı ama 6 ay sonra yeniden kaldım ve oda gittii.ama umudumu yine kaybetmiycemmm yine olcak inşalalhh.26 haziran benimkiiiiii.seninkiii

benimde bugün ateşim 36.6 ....4 gündür ateşim bu... hafif göğüs ağrım ve bel ağrım var Allahım hayırlısını nasip et

canlarım cuma günü izne çıkıyom rabbim hayırlısıyla dönmek nasip eder sizlerin yanına dualarını eksik bırakmayın olurmu gitmeden dr. bir gidecem bakalım ne diyecek.....

yine olurr insaalhh.ben 1.düsük yapınca bütün umudum kırılmıstı ama 6 ay sonra yeniden kaldım ve oda gittii.ama umudumu yine kaybetmiycemmm yine olcak inşalalhh.26 haziran benimkiiiiii.seninkiii

tatlım senin 2düşüğün mü vardı ben 1diye biliyorum.evet umudumuzu yitirmememiz lazım.hayatta herşeyin hayırlısı.benim bat8 temmuz canım.hem kocamın doğumgünü var hemde nikah tarihimiz var temmuzda birde bizim hayatımızda 7ler çok önemlidir.7sene çıktık ayın 7sinde tanıştık.7.ayda evlendik eşim 7.ayda doğmuş.bakalım temmuz bize şans getircekmi?hepimiz için hayırlısı olsun.bu arada ne beş günü kız 3 günün var

canlarım cuma günü izne çıkıyom rabbim hayırlısıyla dönmek nasip eder sizlerin yanına dualarını eksik bırakmayın olurmu gitmeden dr. bir gidecem bakalım ne diyecek.....

canım güle güle git dualarımız seninle ama sen hamilesin kesin bence değerin tavan yapmıştır bile.sen de bize dua et bak hamilelerin duaları kabul olurmuş.

canım güle güle git dualarımız seninle ama sen hamilesin kesin bence değerin tavan yapmıştır bile.sen de bize dua et bak hamilelerin duaları kabul olurmuş.

cnm bütün kalbim sizinle rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin sizi çok seviyorum hakkınızı helal edin ne olur ne olmaz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…