Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Hayat hüznü ile sevinc ile bi şekilde bize ayakta kalmayı öğretiyor canım..senin için kötü bir deneyim olmuş hem fiziksel hem ruhsal kendini kötü hissettiğini biliyorum..bu aralar en sevdiğin kişiye bile tahamülün olmayacaktır .. eğer içindeki öfkeyi ,zehri akıtmak istiyorsan ağla tatlım bağıra bağıra ağla..sonra silkelen ve yeni güne umutlaa heyecanla başla..sakın neden ben sorusunu sorma kendine ve asla isyan etme canım... hepimiz biliyoruz ki yaradan mükemmel olmayınca alıyor bizden onları...inşallah tez zamanda senden iyi haberler alacağız....

kendine iy bak tatlım

ezgi su anda yoksun ama buraya girdiginde okursun belki..sana uzulme demicem cunku cok sacma bi kelime olucak..hatta bagira bagira agla ancak icini ole acarsin cnm bnm ama metanetini koru lutfen...gercekten cok uzuldum ve seni cok ii anliyabiliorum zamaninda ayni seyi yasadigim icin cok yikici bi durum bu ama ustesinden gelicegini de biliorum o yuzden pes etmek yilmak yikilmak isyan etmek yok herseyin hayirlisini istemiormuyuz her zaman...ve herseyin her zamanki gibi hayirlisi bitanem...eminimki o kardesini cagirmaya gitti....

canım benim ne kadar üzüldüğümü anlatmam. Allah yardımcın olsun. Allahım sabır versin. Hayırlısı Rabbimden. çok üzgünüm bişey diyemiyorum söyleyecek

kızlarrrrrr herkesss kenidine iyi baksınnn.görüzmek üzereeee........hepinizi seviyorummmmm

bende cıkıyorum canlarım Allah içimizden umudumuzu Almasın herşeyın hayırlısını versın
Ve rabbim kimseyı bu yolda bebeksiz bırakmasın Görüşürüz Yarım kaln işlerim Vardı onlarıda bitireyımde rahatlıyayım inş..

ezgicim bu üzüntü nasıl teselli edilmeye çalışılır bilmiyorum.tevekkül edip allaha sınığmaktan başka elimizden bişey gelmez.allaha emanet ol arkadaşım.

canım benim biz sana ne desek boş,bir süre etkisinde kalırsın,ben bile burda gözyaşları akıtırken seni düşünemiyorum,Rabbim sana eşine ailene sağlıklar versin,Rabbim başka acılar yaşatmasın,,,canım benim yaaa

canlarım ezgi den sonra büyük sıkıntı yaptım ne olur dua edin bnm için hayırlısıyla bugunleri atlatıyım
rabbimden herşeyin hayırlısı ama inanın ki ne yapacağımı bilemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…