Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

slm cnm nasılsınız bakalım bnm kantesti çıktı yükselmiş ilk cuma günü yaptırdıgım adetime 7 gün vardı 15.96 çıkmıştı bugun perşembe bugun yaptırdım 264.07 çıktı sizce değerler normalmi yarın adet olmam lazımdı bakalım işte....bana bir yorum yaparmısınız....

günaydın canım adet ne zaman onu söle bana

selammm kızlarrr günaydın nasılsınız bakalım okudum yazılarınızı üzülen ümitleri biten strese giren...yapmayın bunları bu yüzden olmuyoo işte şu testlerden uzak durun hepsi hikaye yaa

selammm kızlarrr günaydın nasılsınız bakalım okudum yazılarınızı üzülen ümitleri biten strese giren...yapmayın bunları bu yüzden olmuyoo işte şu testlerden uzak durun hepsi hikaye yaa

gunaydın canım ıydır sen nasılsın?ya benım sacımı boyamam lazım ama belkı hamıleyımdır dıye boyayamıyorum.boyasam olurmu ?hamıle oldugumuda sanmıyorum

günaydın kızlar hatice canım sonucun gayet güzel artık kesin hamilesin canım allah tamamına erdirsin ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.doktor kontrolüne gittinmi canım?

canım öyle diyorsun da bunu en iyi senin anlaman lazım. başkaları derse desin de sen deme.

günaydın kızlar hatice canım sonucun gayet güzel artık kesin hamilesin canım allah tamamına erdirsin ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.doktor kontrolüne gittinmi canım?

ben zaten onun hamile olduğunu biliyordum o boşu boşuna üzdü kendini. İnşallah bişey olmadan tamamlar hamileliğini.

canım hathar(hatice) diye bir arkadaş vardı hani değeri 15lerde çıkmıştı şimdi 260larda çıkmış.ama o hala iinanamıyor

bende bılıyordumonun hamıle oldugunu o daha yenımı ogrendıkızlar ya ezgıden sonra cok sevınesım gelmıyor hevesım kursagımda kaldı valla ınsallah rabbım kucagına almayıda nasıp eder.

canlarım desteğiniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederim rabbim herkese hayırlısını versin....
bende biliyorum hamile oldugumu ama dr hala sevinme diyor ne yapacağımı şaşırdım...
yarın çağırdı bir bakalım dedi hayırlısıyla bakalım ne olacak göreceğiz ama sizin dualarınız sayesinde dr. kontrolumuz güzel geçecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…