- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.361
hayırlısı olsun canım inşallah sizi oralarda mutlu günler bekler.ben şu anda hiçbir iş yapmıyorum canım evhanımıyım
inşallah canım çok sağol ahh bi de bebikkkimiz olsaydı
slm cnm nasılsınız bakalım bnm kantesti çıktı yükselmiş ilk cuma günü yaptırdıgım adetime 7 gün vardı 15.96 çıkmıştı bugun perşembe bugun yaptırdım 264.07 çıktı sizce değerler normalmi yarın adet olmam lazımdı bakalım işte....bana bir yorum yaparmısınız....
selammm kızlarrr günaydın nasılsınız bakalım okudum yazılarınızı üzülen ümitleri biten strese giren...yapmayın bunları bu yüzden olmuyoo işte şu testlerden uzak durun hepsi hikaye yaa
günaydın canım adet ne zaman onu söle bana
selammm kızlarrr günaydın nasılsınız bakalım okudum yazılarınızı üzülen ümitleri biten strese giren...yapmayın bunları bu yüzden olmuyoo işte şu testlerden uzak durun hepsi hikaye yaa
günaydın kızlarhatice canım sonucun gayet güzel artık kesin hamilesin canım allah tamamına erdirsin ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.doktor kontrolüne gittinmi canım?
ben zaten onun hamile olduğunu biliyordum o boşu boşuna üzdü kendini. İnşallah bişey olmadan tamamlar hamileliğini.
evet canım bencde öyle.korkularımız bitmiyor yaa bebek olunca da kaybetme korkusu off çok zor.
kım hamıle kızlar anlamadım
canım hathar(hatice) diye bir arkadaş vardı hani değeri 15lerde çıkmıştı şimdi 260larda çıkmış.ama o hala iinanamıyor
günaydın kızlarhatice canım sonucun gayet güzel artık kesin hamilesin canım allah tamamına erdirsin ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.doktor kontrolüne gittinmi canım?
slm kızlar bende yeni üyeniz sayılırım allah hepimize nasip eder bizlerinde kucağında o meleklerden olur çok istiyorummm çook
kızlaaaaaaaaaar sacımı boyasamm bat yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?