Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hayırlı olsun canım bence degerin cok guzel insallah keseyıde görürsün kuzum
Allahım senı ve bebegını korusun..
Yenı bir melek daha katılıyor aramıza

gunaydın canım ıydır sen nasılsın?ya benım sacımı boyamam lazım ama belkı hamıleyımdır dıye boyayamıyorum.boyasam olurmu ?hamıle oldugumuda sanmıyorum

selam tatlım bende de var ynı problem karsı komsuma sordum hemsıre kendısı
boyayabılırsın dedi bana bılmıyrum sen yinede tedbırlı ol..
Ayy ebnımkı bıde seda sayan sarısı diplerde koyu kestane görme gitsin

Selam kızlar nasılsınız.?
Ezgi gelmedi bugün dimi,ayy nasıl oldu acaba umarım iyidir

bu arada benim bat yarınnn,ne adet belirtisi var ne hamilelik,:18:

aayyyyyy aynı dert bende de var ben de biliyorum hamiş değilim ama yinede boyatamıyorum feci dibim geldi:26: 5 gün var daha bekliycem sen de bekle

ama cumartesı kardesımn kınası var ya offf boyasam olmazmı kı bence ben hamıle degılım yumurtalamdım kı akıntımda yoktu hıc

Selam kızlar nasılsınız.?
Ezgi gelmedi bugün dimi,ayy nasıl oldu acaba umarım iyidir

bu arada benim bat yarınnn,ne adet belirtisi var ne hamilelik,:18:

hos geldın hiracımm ezgı bi süre gelmez gibi gelıyor bana bakıyorum msndede yok
Bıraz kafasınıdınlemesı lazım canım benım Allah yar ve yardımcısı Olsun..
bende de hıcbı belirti yok adetle ilgiliiiiiiiiiiiiiii
ama sanırım yenıden ergenlıge giriyorumm her tarafım sivilce doldu

ama cumartesı kardesımn kınası var ya offf boyasam olmazmı kı bence ben hamıle degılım yumurtalamdım kı akıntımda yoktu hıc

bende de yok belirti ama daha geçen haftasonu doktordan duydum tv, de zararlı maddeler erken gebelikte ya tamamen gebeliği sonlandırıyomuş ya da etkilemiyomuş, ama uyardı, senin özel gün varmış, yarına kadar bekle olmazsan kan testi yaptır için rahat etsin bence

iyi olsunda gelmesin kıyamam yaa,ben bile bu kadar üzülüyorum onu düşünemiyorum,inşallah çabuk atlatır,Allah yardımcısı olsun..
inşallah senin regl de gelmez ya..

Testlere güvenme tatlım,salla gitsinn en güzeli batın geçtikten sonra kanda baktırmak bence...Umarım Rabbim meleğini göndermiştir sana

teşekkür ederim canlarım bnm herşey sizin desteğinizle oldu yanımda oldugunuzu bilmek çok güzelhayırlısı artık acele etmiyorum bunu gördükya gerisi gelir hayırlısıyla rabbim sizede versin sizi çok seviyorum....

Kızlar çıkmalıyım temizlik yapıyordum bi bakim size dedim,adetim gelene yada geçene kadar kendimi ev işleriyle oyalamaya çalışacam,zaman geçmiyor yoksa...

iyi olsunda gelmesin kıyamam yaa,ben bile bu kadar üzülüyorum onu düşünemiyorum,inşallah çabuk atlatır,Allah yardımcısı olsun..
inşallah senin regl de gelmez ya..

Benımki gecıkıyor bılıossunuz adet döngulerime bı bakın
30
33
34
41 Bu verilerle ben muneccımmıyım ya yumurtlamamı nasıl hesaplayayım
gelde hamıle kal yanı
sanırım ovulasyon testı alıcam bende olmayacak böyle.

Canım benim değerlerin yükselmiş,çok sevindim,Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah,kendine çok dikkat et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…