- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.381
Hiranur_+,hathar,ruzqar,hayal114+,karanfilce,
slm cnm nasılsınız bakalım bnm kantesti çıktı yükselmiş ilk cuma günü yaptırdıgım adetime 7 gün vardı 15.96 çıkmıştı bugun perşembe bugun yaptırdım 264.07 çıktı sizce değerler normalmi yarın adet olmam lazımdı bakalım işte....bana bir yorum yaparmısınız....
gunaydın canımıydır sen nasılsın?ya benım sacımı boyamam lazım ama belkı hamıleyımdır dıye boyayamıyorum.boyasam olurmu ?hamıle oldugumuda sanmıyorum
aayyyyyy aynı dert bende de var ben de biliyorum hamiş değilim ama yinede boyatamıyorum feci dibim geldi:26: 5 gün var daha bekliycem sen de bekle
Hiranur_+,hathar,ruzqar,hayal114+,karanfilce,
aayyyyyy aynı dert bende de var ben de biliyorum hamiş değilim ama yinede boyatamıyorum feci dibim geldi:26: 5 gün var daha bekliycem sen de bekle
:80::80::80::80::80:
Selam kızlar nasılsınız.?
Ezgi gelmedi bugün dimi,ayy nasıl oldu acaba umarım iyidir
bu arada benim bat yarınnn,ne adet belirtisi var ne hamilelik,:18:
ama cumartesı kardesımn kınası var ya offf boyasam olmazmı kı bence ben hamıle degılım yumurtalamdım kı akıntımda yoktu hıc
naber seker gordunmu kırmızıyı
selam tatlımmm
Sağol gülüm iyiyim sen nasılsın.?
hos geldın hiracımm ezgı bi süre gelmez gibi gelıyor bana bakıyorum msndede yok
Bıraz kafasınıdınlemesı lazım canım benım Allah yar ve yardımcısı Olsun..
bende de hıcbı belirti yok adetle ilgiliiiiiiiiiiiiiii
ama sanırım yenıden ergenlıge giriyorumm her tarafım sivilce doldu
ayy sen hala test yaptırmadın mı günün de geçti, nasıl durabiliyon kııı:44:
yaptım ayın 20sinde adetın 30. günü ama negatıf cıktı canım
ayy sen hala test yaptırmadın mı günün de geçti, nasıl durabiliyon kııı:44:
Ben de iyiyim bi sıkıntım yok, göğüs karın kasık acısı akıntı falan yok5 gün var az önce test yaptım tek çizgi
iyi olsunda gelmesin kıyamam yaa,ben bile bu kadar üzülüyorum onu düşünemiyorum,inşallah çabuk atlatır,Allah yardımcısı olsun..
inşallah senin regl de gelmez ya..
teşekkür ederim canlarım bnm herşey sizin desteğinizle oldu yanımda oldugunuzu bilmek çok güzelhayırlısı artık acele etmiyorum bunu gördükya gerisi gelir hayırlısıyla rabbim sizede versin sizi çok seviyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?