- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.401
etkılıyor bılıyorum aslında boya degılde suyunun ıcındekı hydrogen peroxide zararlı sen bak boyanda yoksa kullan ben doktoruma sormuştum eczanedekı uyduruk testı yapsambende de yok belirti ama daha geçen haftasonu doktordan duydum tv, de zararlı maddeler erken gebelikte ya tamamen gebeliği sonlandırıyomuş ya da etkilemiyomuş, ama uyardı, senin özel gün varmış, yarına kadar bekle olmazsan kan testi yaptır için rahat etsin bence
benım var bır suru sıvılcelerım cıktılar ara sıra karnımda agrıyor.barı gelse bugun ama gelmeyebılırde duzensız ben ne yapıcam yacanım gelen giden yok şimdlik ama geleceğine dair belirtide yok,ya en azından bir iki sivilcemin çıkması gerekiyordu şimdiye :26:
Benımki gecıkıyor bılıossunuz adet döngulerime bı bakın
30
33
34
41 Bu verilerle ben muneccımmıyım ya yumurtlamamı nasıl hesaplayayım
gelde hamıle kal yanı
sanırım ovulasyon testı alıcam bende olmayacak böyle.
ayy sen hala test yaptırmadın mı günün de geçti, nasıl durabiliyon kııı:44:
yaptım ayın 20sinde adetın 30. günü ama negatıf cıktı canım
3 gün geçmişşşşşdaha önceden de düşüğün vardı dimi, kan testi yaptır canım bence en azından varsa daha önce düşük yapanlara bazı ilaçlar veriyolar erken dönemde önlem amaçlı...
Testlere güvenme tatlım,salla gitsinn en güzeli batın geçtikten sonra kanda baktırmak bence...Umarım Rabbim meleğini göndermiştir sana
Benimki heyecan olsun can sıkıntısı iştekan testini dünden beri düşünüyorum ama gerek yok batım geçerse yaptırmak en iyisi, zaten negatif çıksa bile yok batıma daha var, geç döllenmemi pozitif çıksa kimyasal mı değer yükselecekmi diye kurup duruyoruz, bekliycem
Kızlar çıkmalıyım temizlik yapıyordum bi bakim size dedim,adetim gelene yada geçene kadar kendimi ev işleriyle oyalamaya çalışacam,zaman geçmiyor yoksa...
Testlere güvenme tatlım,salla gitsinn en güzeli batın geçtikten sonra kanda baktırmak bence...Umarım Rabbim meleğini göndermiştir sana
aslında tatlım şöyle bişey var.. gebe oldugum dönemde test yapmıstım evde cizgi silik cıkmıstı
o dönemler tabı cok cahıldım hıcbısey bılmıyordum saglık ocagına gittim ordada test yaptılar ve benım gecen gun yaptıgım testın aynısı marka olarak
ve o test negatıf cıkmıstı benımde kafam karıstı sonucta hemsıre yaptı testı negatıf cıktıgına göre hamıle degılım demiştim
aradan bı kaç gun gectı adetım gelmeyınce bı daha test yapmıstım ve yine pozitifi gördum bu defa daha nettı
şimdide aklıma takılıyor acaba test yanlısmı die
pzrtesiye kadar gelmezse adetım gidip kanda baktırıcam.
aslında tatlım şöyle bişey var.. gebe oldugum dönemde test yapmıstım evde cizgi silik cıkmıstı
o dönemler tabı cok cahıldım hıcbısey bılmıyordum saglık ocagına gittim ordada test yaptılar ve benım gecen gun yaptıgım testın aynısı marka olarak
ve o test negatıf cıkmıstı benımde kafam karıstı sonucta hemsıre yaptı testı negatıf cıktıgına göre hamıle degılım demiştim
aradan bı kaç gun gectı adetım gelmeyınce bı daha test yapmıstım ve yine pozitifi gördum bu defa daha nettı
Evet cnm çok düzensizmiş,ilaç filan kullanmıyormusun düzene girmesi için..
3 gün geçmişşşşşdaha önceden de düşüğün vardı dimi, kan testi yaptır canım bence en azından varsa daha önce düşük yapanlara bazı ilaçlar veriyolar erken dönemde önlem amaçlı...
Benimki heyecan olsun can sıkıntısı iştekan testini dünden beri düşünüyorum ama gerek yok batım geçerse yaptırmak en iyisi, zaten negatif çıksa bile yok batıma daha var, geç döllenmemi pozitif çıksa kimyasal mı değer yükselecekmi diye kurup duruyoruz, bekliycem
evet canım 1 tane düşük yasadım, adetım sürekli gecıkıyor her ay kan testı yaptırmaktan gına geldı işin gerçegı bıraz daha bekleyecegım
zaten umudum yok hamıle olsam bı belirti mutlaka olurdu bugün adetın 34. günü
cnm teşekkür ederim ya bir şey sorucam sivilce çıkması normalmi peki bendede varda....garip bir şişkinlik var iştahım çok açık ama tam yemeğe başlıyom 1 kaç kaşık alınca tıkanıyorum....
hamılesın canım sende bebiş var yolda test yanlıssa bıle ıcıme doguyor.sen bıde baska bırı daha var
cnm bencede kanda baktır inşallah sende bebiş vardır belirtilerin varmı peki cnm.....
hatice normaldede sivilce olurmuydu canım sende?
Cunku bende bu ay felaket bı sivilce yıgını oldu anlamadım nedendir
bide yüzümde lekelenme oldu sankı guneste yanmıs gibiyim anlamadım gitti valla ufff
ayy canımsın benım nasıl guzel yazmıssın öyle hamıle kalmıs kadar sevındım
içime umut verdın..
ya 2 senedir artık cok sıkıldım hep hayalkırıklıgı o yüzden umut etmek istemıyorum canım
ama gelmezse pzrtesi kanda baktırıcam
slm kızlar nasılsınız var mı yeni haberler
şimdilik hıcbır belirti yok gibi sadece göğüslerim buyudu ama acı agrı hıssetmıyorum ve bu ay uclarından süt gelmıyor sanırım prolaktınımde düştü
Cok rahatım bu ay sinir stres hıcbıseyım yok yanı bılemıyorum zaten ben hamıle kaldıgımdada hıcbır belirtim yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?