Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

etkılıyor bılıyorum aslında boya degılde suyunun ıcındekı hydrogen peroxide zararlı sen bak boyanda yoksa kullan ben doktoruma sormuştum eczanedekı uyduruk testı yapsam uc gun once bısey yoktu yapmıstım.
canım gelen giden yok şimdlik ama geleceğine dair belirtide yok,ya en azından bir iki sivilcemin çıkması gerekiyordu şimdiye :26:
benım var bır suru sıvılcelerım cıktılar ara sıra karnımda agrıyor.barı gelse bugun ama gelmeyebılırde duzensız ben ne yapıcam ya

Evet cnm çok düzensizmiş,ilaç filan kullanmıyormusun düzene girmesi için..

cnm teşekkür ederim ya bir şey sorucam sivilce çıkması normalmi peki bendede varda....garip bir şişkinlik var iştahım çok açık ama tam yemeğe başlıyom 1 kaç kaşık alınca tıkanıyorum....

Testlere güvenme tatlım,salla gitsinn en güzeli batın geçtikten sonra kanda baktırmak bence...Umarım Rabbim meleğini göndermiştir sana

aslında tatlım şöyle bişey var.. gebe oldugum dönemde test yapmıstım evde cizgi silik cıkmıstı
o dönemler tabı cok cahıldım hıcbısey bılmıyordum saglık ocagına gittim ordada test yaptılar ve benım gecen gun yaptıgım testın aynısı marka olarak
ve o test negatıf cıkmıstı benımde kafam karıstı sonucta hemsıre yaptı testı negatıf cıktıgına göre hamıle degılım demiştim
aradan bı kaç gun gectı adetım gelmeyınce bı daha test yapmıstım ve yine pozitifi gördum bu defa daha nettı
şimdide aklıma takılıyor acaba test yanlısmı die
pzrtesiye kadar gelmezse adetım gidip kanda baktırıcam.

hamılesın canım sende bebiş var yolda test yanlıssa bıle ıcıme doguyor.sen bıde baska bırı daha var

cnm bencede kanda baktır inşallah sende bebiş vardır belirtilerin varmı peki cnm.....

periyotların uzunmuş zaten, ama pazartesi kanda baktırmak doğru fikir hadi bakalım güzel haber bekliyoruz

Evet cnm çok düzensizmiş,ilaç filan kullanmıyormusun düzene girmesi için..

neler kullandım neler hıcbısey duzeltmedı canım..
tüm testlerimde herşey normal rahım fılmım de normal yanı benımki tamamen psikolojıkmıs
bıde soğan kürü deneyecegım adet olursam bu ay.

hatice normaldede sivilce olurmuydu canım sende?
cunku bende bu ay felaket bı sivilce yıgını oldu anlamadım nedendir
bide yüzümde lekelenme oldu sankı guneste yanmıs gibiyim anlamadım gitti valla ufff

rüzgar canım bence sen bi tane idrar testi al ve yap pazartesiye kadar kendini daha çok yıpratacaksın hem normale görre adetin gelmesi gerekiyordu geçen ayki düzeni düşünme öncekiler hep 30 33 falan eğer varsa çıkar yoksada boşuna acaba demezsin ve rahatlarsın adetinde gelir hep stresten gecikiyor canım.

hamılesın canım sende bebiş var yolda test yanlıssa bıle ıcıme doguyor.sen bıde baska bırı daha var

ayy canımsın benım nasıl guzel yazmıssın öyle hamıle kalmıs kadar sevındım
içime umut verdın..
ya 2 senedir artık cok sıkıldım hep hayalkırıklıgı o yüzden umut etmek istemıyorum canım
ama gelmezse pzrtesi kanda baktırıcam

cnm bencede kanda baktır inşallah sende bebiş vardır belirtilerin varmı peki cnm.....

şimdilik hıcbır belirti yok gibi sadece göğüslerim buyudu ama acı agrı hıssetmıyorum ve bu ay uclarından süt gelmıyor sanırım prolaktınımde düştü
cok rahatım bu ay sinir stres hıcbıseyım yok yanı bılemıyorum zaten ben hamıle kaldıgımdada hıcbır belirtim yoktu.

hatice normaldede sivilce olurmuydu canım sende?
Cunku bende bu ay felaket bı sivilce yıgını oldu anlamadım nedendir
bide yüzümde lekelenme oldu sankı guneste yanmıs gibiyim anlamadım gitti valla ufff

hiç bilmem cnm sivilce oldugunu ay sormayın yarını iple çekiyorum bir an önce izne çıkmak istiyorum çok yorgunum heryerim ağrıyor
özellikle belimle kasıklarım....

valla canım umut verdiysem sana daha ne ben 4 yıldır ugrasıyorum keske bırazda kendımede umut verebılsem ama ben alstım bu duruma sankı artık adet olunca cok uzulmuyorum ne yapıyım kderde varsa olur

cnm bnm de hiç belirtim yoktu adetime 4 gün kala oldu göğüs ağrım bel ağrım özellikle kasık ağrım inanın şuan çok kötüyüm içimde garip bir şeyler var cnm....tarif edemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…