Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar benım sımdı aklıma geldı ezgının bebegi cekılen fılmın ılacından sebeb dustu.ben fılm cekıldıgım ay korunmustum doktorum bana hamıle kalma dedı hatta dogum kontrol hapı verıyordu yok dedım gerek yok zaten ben ole hemen kalamıyorumama yıne korunmustuk aklınızda olsun

hiç bilmem cnm sivilce oldugunu ay sormayın yarını iple çekiyorum bir an önce izne çıkmak istiyorum çok yorgunum heryerim ağrıyor
özellikle belimle kasıklarım....

benı yine umutlandırdınız gidiyorum test almayaaaaaaaaa
Kız aynen benımde hıc sivilce cıktıgını bılmezdım yüzümde alnımda kırmızı kırmızı sivilceler var ayy atın aklıne karpuz kapugu düşürdünüz

Bende yaptım p.tesi günü çıkmayacağına emindim tabi,işte seninde söyledğin gibi heyecan olsun diyee

Evet canım bencede kanda baktır,umarım bu ayki gecikme bebişten dolayı olur
cnm kolay gelsin yapa yapa bitiremedin valla şu temizliği....:):)
Tatlım haklısın valla ama napimm havalar çok sıcak haliyle kapı pencere hepsi açık,mecburen hergün toz alınıyor yerler siliniyor,,
neler kullandım neler hıcbısey duzeltmedı canım..
tüm testlerimde herşey normal rahım fılmım de normal yanı benımki tamamen psikolojıkmıs
bıde soğan kürü deneyecegım adet olursam bu ay.

inşallah soğan kürünin faydasını görürsün cnm...

ben adetın 9. günü cektırdım rahım fılmını ve içimdeki ilaç temızlenesıye korunduk bızde aradan 4 gün gectı dra gittik
ilişki planlaması verdı yanı 1 hafta korunma oldu sanırım aman zaten hamılede kalamadım

zaten yumurtlama gunlerı o bır haftanın ıcınde kaynıyor gıdıyor bence acaba soylemedımı ona doktoru kızı bosuna uzduler

kolay gelsin hiracım bende caam siliyordum ama biraz mola verdim size bakim dedim.off ev işlerinden nefret ediyorum ben

Sağol bitanem sanada kolay gelsin...Yakın olsak yardıma gelirdim valla,ben bayılıyorum ev işlerine,çamaşır suyuyla deterjanla aram çok iyidir ben onları severim onlarda beni ama bir tencere yemek yapmak zor geliyor artı ütüdende nefret ederim...

canımsın bnm ya ama bir fenalık geliyor sıcaktan patlayacam burada....
Rüzgar koş koş hadi bekleme:):)

ayyy heyecan yaptımm nasıl fenaaa karnıma agrı girdi
bıde gebe kaldıgımı ögrensem heralde bayılırım heyecandan :78:
iyiki Varsınız canlarım sizleri cok sevıyorummmm ezgıcanımıda cok özledimmm

senın yemeklerınıde ben yapıyım

ne gusel bak gebe kaldıgını ogrenınce heycanadan bayılabılırım dıyorsun ben se hıc tepkı vermem herhalde.sadece kalp atıslarını duyunca aglarım...of ya ne zamn duycam o anı yasamak ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…