- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.421
hiç bilmem cnm sivilce oldugunu ay sormayın yarını iple çekiyorum bir an önce izne çıkmak istiyorum çok yorgunum heryerim ağrıyor
özellikle belimle kasıklarım....
cnm bnm de hiç belirtim yoktu adetime 4 gün kala oldu göğüs ağrım bel ağrım özellikle kasık ağrım inanın şuan çok kötüyüm içimde garip bir şeyler var cnm....tarif edemiyorum....
Bende yaptım p.tesi günü çıkmayacağına emindim tabi,işte seninde söyledğin gibi heyecan olsun diyeeBenimki heyecan olsun can sıkıntısı iştekan testini dünden beri düşünüyorum ama gerek yok batım geçerse yaptırmak en iyisi, zaten negatif çıksa bile yok batıma daha var, geç döllenmemi pozitif çıksa kimyasal mı değer yükselecekmi diye kurup duruyoruz, bekliycem
aslında tatlım şöyle bişey var.. gebe oldugum dönemde test yapmıstım evde cizgi silik cıkmıstı
o dönemler tabı cok cahıldım hıcbısey bılmıyordum saglık ocagına gittim ordada test yaptılar ve benım gecen gun yaptıgım testın aynısı marka olarak
ve o test negatıf cıkmıstı benımde kafam karıstı sonucta hemsıre yaptı testı negatıf cıktıgına göre hamıle degılım demiştim
aradan bı kaç gun gectı adetım gelmeyınce bı daha test yapmıstım ve yine pozitifi gördum bu defa daha nettı
şimdide aklıma takılıyor acaba test yanlısmı die
pzrtesiye kadar gelmezse adetım gidip kanda baktırıcam.
Tatlım haklısın valla ama napimm havalar çok sıcak haliyle kapı pencere hepsi açık,mecburen hergün toz alınıyor yerler siliniyor,,cnm kolay gelsin yapa yapa bitiremedin valla şu temizliği....:):)
neler kullandım neler hıcbısey duzeltmedı canım..
tüm testlerimde herşey normal rahım fılmım de normal yanı benımki tamamen psikolojıkmıs
bıde soğan kürü deneyecegım adet olursam bu ay.
valla canım umut verdiysem sana daha ne ben 4 yıldır ugrasıyorumkeske bırazda kendımede umut verebılsem ama ben alstım bu duruma sankı artık adet olunca cok uzulmuyorum ne yapıyım kderde varsa olur
slm kızlar nasılsınız var mı yeni haberler
bebek o ıcındeki
kızlar benım sımdı aklıma geldı ezgının bebegi cekılen fılmın ılacından sebeb dustu.ben fılm cekıldıgım ay korunmustum doktorum bana hamıle kalma dedı hatta dogum kontrol hapı verıyordu yok dedım gerek yok zaten ben ole hemen kalamıyorumama yıne korunmustuk aklınızda olsun
benı yine umutlandırdınız gidiyorum test almayaaaaaaaaa
Kız aynen benımde hıc sivilce cıktıgını bılmezdım yüzümde alnımda kırmızı kırmızı sivilceler var ayy atın aklıne karpuz kapugu düşürdünüz
hos geldın tatlımm
ben adetın 9. günü cektırdım rahım fılmını ve içimdeki ilaç temızlenesıye korunduk bızde aradan 4 gün gectı dra gittik
ilişki planlaması verdı yanı 1 hafta korunma oldu sanırım aman zaten hamılede kalamadım
kolay gelsin hiracım bende caam siliyordum ama biraz mola verdim size bakim dedim.off ev işlerinden nefret ediyorum ben
Selam cnm hoşgeldin,,yeni haber yok maleseff..
sende benım gibisin işte senın bat ne zamandı cnm?
canımsın bnm ya ama bir fenalık geliyor sıcaktan patlayacam burada....
Rüzgar koş koş hadi bekleme:):)
Sağol bitanem sanada kolay gelsin...Yakın olsak yardıma gelirdim valla,ben bayılıyorum ev işlerine,çamaşır suyuyla deterjanla aram çok iyidir ben onları severim onlarda beniama bir tencere yemek yapmak zor geliyor artı ütüdende nefret ederim...
hoşbulduk canım..şöyle bi baktım geçmişe senin yerine heycanlandım valla..inşallah en mutlu haberleri verirsin tatlım
ayyy heyecan yaptımm nasıl fenaaa karnıma agrı girdi
bıde gebe kaldıgımı ögrensem heralde bayılırım heyecandan :78:
iyiki Varsınız canlarım sizleri cok sevıyorummmmezgıcanımıda cok özledimmm
elime ayagıma karıstı
gebe degılsem gelmem sölimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?