- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.441
Sağol bitanem sanada kolay gelsin...Yakın olsak yardıma gelirdim valla,ben bayılıyorum ev işlerine,çamaşır suyuyla deterjanla aram çok iyidir ben onları severim onlarda beniama bir tencere yemek yapmak zor geliyor artı ütüdende nefret ederim...
ayyy heyecan yaptımm nasıl fenaaa karnıma agrı girdi
Bıde gebe kaldıgımı ögrensem heralde bayılırım heyecandan :78:
Iyiki varsınız canlarım sizleri cok sevıyorummmmEzgıcanımıda cok özledimmm
zaten yumurtlama gunlerı o bır haftanın ıcınde kaynıyor gıdıyor bence acaba soylemedımı ona doktoru kızı bosuna uzduler
asıl sen olmasan biz ne yaparız umudunu kaybetme denemekten zarar gelmez...
Hayal cnm bnmde ilk denemede tuttu hayırlısı cnm bnm....
elime ayagıma karıstı
gebe degılsem gelmem sölimmm
Senınde benım gibi desene soğan kürü denemedınmı kuzum sen?yarın canım 24 ü ama duzensız benım hıc olmayabılırımde
ne gusel bak gebe kaldıgını ogrenınce heycanadan bayılabılırım dıyorsun ben se hıc tepkı vermem herhalde.sadece kalp atıslarını duyunca aglarım...of ya ne zamn duycam o anı yasamak ıstıyorum
Ayy hadii inşallahhhhhhoşbulduk canım..bu ay müjdeyi ben vericekmişim gibi hissediyorumben bu ay çok ümitliyim klomene başladım çarşamba günü de doktor çatlatma iğnesi yapıcak ilk denemem inşallah tutar.
senın yemeklerınıde ben yapıyım
benım drum tüp bebek uzmanı Suat hazer girip bakabılırsınız nettende yazınca cıkıyor ...
Hem tavırlarıyla hemde bakıs acısıyla cok iyi bir doktor
bana iğne ilaç verdı yumurtalarım cabuk buyusun yada 1 yerıne 2 tane olsun die ama sükür hıc bır problem yasamadım..
Burada okudugum bazı bayanlar var hep tedavı hatasıyla kist oluştu yumurtalıklarında cok üzüldüm bu duruma
Gecen ay Sadece kafasına göre aşılama düşünmus benım ıcın megersem oda cok asırı istıyorum gebelıgı die suan %15 sansımız var asılama yaparsak %25 e cıkacak bu demişti bende erken oldugunu düşündugum ıcın asılama yaptırmadım acıkcası..
Allahım hepimizin en kısa zamanda yüzünü güldürsün hayırlısıyla..
hadi kızlar size bol muhabbetler.ben kaçar mikroplar beni beklerrrr
onceden denemıstım ama bır hafta ıctım mıdem bulandı ıcemedım dahada ben oyle seyler ıcemıyorum ya keske ıcsem ama zorla denıcem amelıyattan sonra yada olduguma aySenınde benım gibi desene soğan kürü denemedınmı kuzum sen?
inşallah duyarsın kuzum benımmmmm:81:
evet haklısın canım doktor cok onemlı.senın problemın ne tam olarak
nasıl ılk deneme ılacmı kullandın
ooo daha ne şeker bır seyın yok sukur gıt test yap sendüşük sonrası prolaktınımın yuksek odlugunu ögrendım düşürdüler ama asırı yuksek degıldı
Baskada hıcbısey yok şükür rabbıme
drum sadece psikolojık olarak hamıle kalamıyorsun dedi
bilinç altında bıseyelr var dedi lütfen kendını bıraz serbest bırak hamıle kalmamn için bi sebep yok
eşinınde spermleri iyi yanı sadece beyınd ebıtıyor dedi..
klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım
klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım
ooo daha ne şeker bır seyın yok sukur gıt test yap sen
zaten ılkınde tuttumu tutuyorınsallah kucagına alırsın bebısını
hayalll sen benı mahvettın bugünn valla acayıp umutlandımm canımsın kız ne kadar iyi niyetlı düşünüyorsun Allahım gönlunun muradını versın cok duygulandım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?