Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ayy canımbenim sağol bende bi temizlik yaparım evde ne var ne yok harcarım en çok parayı deterjana dökerim.ama ciğerlerime dokunuyor alerji var bende o yüzden hiç sevmiyorum.bende ütü ve yemek yapmayı süpürmeyi çok severim ama şu toz alma cam silme işini hiiiçç sevmiyorum.

asıl sen olmasan biz ne yaparız umudunu kaybetme denemekten zarar gelmez...
Hayal cnm bnmde ilk denemede tuttu hayırlısı cnm bnm....

zaten yumurtlama gunlerı o bır haftanın ıcınde kaynıyor gıdıyor bence acaba soylemedımı ona doktoru kızı bosuna uzduler

benım drum tüp bebek uzmanı Suat hazer girip bakabılırsınız nettende yazınca cıkıyor ...
Hem tavırlarıyla hemde bakıs acısıyla cok iyi bir doktor
bana iğne ilaç verdı yumurtalarım cabuk buyusun yada 1 yerıne 2 tane olsun die ama sükür hıc bır problem yasamadım..
Burada okudugum bazı bayanlar var hep tedavı hatasıyla kist oluştu yumurtalıklarında cok üzüldüm bu duruma
Gecen ay Sadece kafasına göre aşılama düşünmus benım ıcın megersem oda cok asırı istıyorum gebelıgı die suan %15 sansımız var asılama yaparsak %25 e cıkacak bu demişti bende erken oldugunu düşündugum ıcın asılama yaptırmadım acıkcası..
Allahım hepimizin en kısa zamanda yüzünü güldürsün hayırlısıyla..

evet haklısın canım doktor cok onemlı.senın problemın ne tam olarak

Senınde benım gibi desene soğan kürü denemedınmı kuzum sen?
onceden denemıstım ama bır hafta ıctım mıdem bulandı ıcemedım dahada ben oyle seyler ıcemıyorum ya keske ıcsem ama zorla denıcem amelıyattan sonra yada olduguma ay
inşallah duyarsın kuzum benımmmmm:81:

ınsallah canım sende

evet haklısın canım doktor cok onemlı.senın problemın ne tam olarak

düşük sonrası prolaktınımın yuksek odlugunu ögrendım düşürdüler ama asırı yuksek degıldı
Baskada hıcbısey yok şükür rabbıme
drum sadece psikolojık olarak hamıle kalamıyorsun dedi
bilinç altında bıseyelr var dedi lütfen kendını bıraz serbest bırak hamıle kalmamn için bi sebep yok
eşinınde spermleri iyi yanı sadece beyınd ebıtıyor dedi..

ooo daha ne şeker bır seyın yok sukur gıt test yap sen
klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım

zaten ılkınde tuttumu tutuyorınsallah kucagına alırsın bebısını

ooo daha ne şeker bır seyın yok sukur gıt test yap sen

zaten ılkınde tuttumu tutuyorınsallah kucagına alırsın bebısını

hayalll sen benı mahvettın bugünn valla acayıp umutlandımm canımsın kız ne kadar iyi niyetlı düşünüyorsun Allahım gönlunun muradını versın cok duygulandım yaa

hayalll sen benı mahvettın bugünn valla acayıp umutlandımm canımsın kız ne kadar iyi niyetlı düşünüyorsun Allahım gönlunun muradını versın cok duygulandım yaa

o senın ıylıgın canım zaten sen nıye umutsuz oluyorsunkı bırseyın yokmus doktor bana aynı seylerı dese doktora gıdermıydım onu bıle bılmıyorum olmuyorsa sebebsız yere ,vaktı dolmamıs demektır.daha da ıkı sene olmus hıc takma cevrendekılerınde senı strese dusurmelerınede ızın verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…