- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.461
ayyy hatice bende klomen kullanıyorum bu ay ilk denemem çarşamba günü iğne yapıcak doktor.tutar mı acaba şansım ne kadardır acaba :18:
Canlar ben kaçtım kendinize iyi bakınn
görüşürüz tatlım sende kendine ii bakCanlar ben kaçtım kendinize iyi bakınn
senın sorunun ne canım. ne kadrlık evlısın ?vaktı geldıyse tutar no panik
Bu arada ben prolaktınım ıcın bı ilaç kullandım bu ay acaba omu gecıktırdı die netten bı girip bakıyım dedim
megersem ilaç anında tesir gösterip prolaktını düşürüyormus ve adetın gelmesıni saglıyormus vedeeeeeeee bu ilacı kullanan kısıler ilk ayında hamıle kalıyorlarmıss
anammm vayy basıma gelenlerrr umut hormonum yukseldıı kızlarr fenayımmmm
2 yıllık evliyim canım 18 aydır uğraşıyoruz amageçen ay kis tedavisi için doğum kontrol hapı kullandım çok şükür bu ay gitmiş kisler.doktorum klomene başlattı çarşamba günüde çatlatma iğnesini yapıcak çok heycanlıyım ilk denemem :18:
bende kullanıyorum canım prolaktın ıcın.zaten sut yuksekse dusunce hamıle kalnıbılıyor ama benım tek sorunum sut degıl ılacının ısmı ne
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar-1617.html
kızlar bu topiği bi okuyun bakalım allah yardımcınız olsun
DOSTİNEX canım ilacın ismi ..
Suan okudugum kadarıyla cok oluml sonuclar alınıyormus bi bayanın prolaktını 800-900 civarıymıs bu ilacı kullandıktan hemen sonra 10 a düşmüş degeri ..
Yenı nesıl bır ılacmıs ve hamıle kalmayada yardımcıymıs..
diyorum ya doktorum bu konuda ciddi anlamda ihtısas yapmıs biri sende druna bı danıs bu ilacı bence..
herhangı bır problemın yok baska demı?hormon tahlıllerın felan normal.oyleyse tutar ınsallh
dostinex canım ilacın ismi ..
Suan okudugum kadarıyla cok oluml sonuclar alınıyormus bi bayanın prolaktını 800-900 civarıymıs bu ilacı kullandıktan hemen sonra 10 a düşmüş degeri ..
Yenı nesıl bır ılacmıs ve hamıle kalmayada yardımcıymıs..
Diyorum ya doktorum bu konuda ciddi anlamda ihtısas yapmıs biri sende druna bı danıs bu ilacı bence..
canım benım cok yuksek degıl 33 felan belkı agır bır ılactır bana gore olmayabılır bıde bende pco var parlodel pco hastalarında destek tedavı olarakta uygulanabılıyormus.benım doktorum da ıyı o yuzden bermıstır sende bır test yap hamıssende en cok bana dua et
doktorum 1-2 denemede sonuç alamazsak bütün testleri yapıcaz dedi. beni de pek tatmin etmedi bu yaklaşımı ama şimdilik dediğini yapıyorum bakalım
oyle sey olmaz once sorunu tespıt etmesı lazım bence sen doktorunu degıstır bu aydan sonra tahlılsız ılacmı olur bas hormonu buyusun yumurta catlamadı kıst oldu ne olcak ınsallah olmaz tabı ama sınır oluyorum bole tıplere tobe yarabbım ya
benımkide sınırdaydı seker 26,9 sınır benımkide 26,7 cıkmıstı yanı ..
tabı pco yada iyi gelıyorsa ilacın iyiymiş canım Tatlım hamıle kalmasamda dualarım senınlee karsılıksızz kuuzmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?