Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

puff ya napsam kii. şu iğneyi bi yapsında sonuç alamazsam kesin değiştiricem

bakıp yapıcak demı bakmadan yaptıtma bıde sonra yumurtan 2 gun sonra catlar dıyerek basından senı atarsa dekı ben catladımı catlamadımı dıye kontrole gelmek ısttıyorum bıraz basından atmaya meyıllı gıbı.bozma moralını sımdılık yapacak bırseyın yok doktor degıstırısın sonra

cnm bnm bat.24 haziran daha geçmedi cnm... Ama kan testi yaptırmaya çalış.... Kesin onda çıkar

anladım cnm ben idrarda bi defa baktım 20 hazıranda testım negatıftı Benım bat :21 hazıran
Simdi baktım son ılışkıye girdigimiz tarıh 10 hazıran eger gec döllenme olduysa kesın hamıleyım neyse canlar ben cıkıyorum öptüm sizi dularım sizinle ..
Allahıma emanetsınız tskler herşey ıcın

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah dualarımız seninle....

beklıyorum guzel haberını canım belkı bu aralar gıremeyebılırım ozel mesaj at olurmu merak ederım hoscakal

hosgeldın canım temızlıgı yapyon oluyor camı sılıyon oluyor bebekte yappınca olsa ya

canım bi onu beceremiyoruz zaten millet çatır çatır doğuruyor hemde biizim kadar çok şey bilmeden .zaten sorun da bu ya ne kadar öğrendiysek o kadar geri gidiyoruz.ama yakında olacak hepimizin hem de çooookk yakında.

aynen canım öle yapıcam

ınsallah canım bızde mahalle agazıyla konussak belkı daha cabuk olur du demiama bız ogrendık bu ısı gectı artık

hiraaa ne yemek yaptın daha benim yemeğim bile yok azcıkta bana gönder yoksa bu akşam kociş aç kalacak.benim zaten yemekle aram hiç yok günlerce yemesem aklıma gelmez ama sırf kociş yüzünden yapıyorum beyfendi hiç bişeyi de beğenmez sebze yemez aperatif yemez ne yicekse artık

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn canım benim rabbim hepimiz dularını kabul etsin inşallah

ınsallah canım bızde mahalle agazıyla konussak belkı daha cabuk olur du demiama bız ogrendık bu ısı gectı artık

evet canım bizden geçti artık çok şey öğrendik bi kere.beynimize formatta atamayız ki.başka konuda araştırma yap deseler yapmayız.aman ne yapalım biz de bilinçli anneler olcaz ama

Tatlım çömlek hazırladım fırına gönderdim,birazdan pilav ve cacıkta yaptımmı tamamdır,gönderirim tabii ne demek kuşumm,ayy yemek seçen erkek çok zor ya,Allah yardımcın olsun,Allah dan benimkisi tavuk dışında ne koysam önüne onu yer yeterki doysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…