- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.481
cnm bende kullandım ondan cnm belkide ondandır benimkide hayırlısı ya ne bekleyip duruyon anlamıyom ki....
puff ya napsam kii. şu iğneyi bi yapsında sonuç alamazsam kesin değiştiricem
senın adetın kaç gun gectı tatlım bat ne zamandı?
cnm bnm bat.24 haziran daha geçmedi cnm... Ama kan testi yaptırmaya çalış.... Kesin onda çıkar
anladım cnm ben idrarda bi defa baktım 20 hazıranda testım negatıftı benım bat :21 hazıran
simdi baktım son ılışkıye girdigimiz tarıh 10 hazıran eger gec döllenme olduysa kesın hamıleyım neyse canlar ben cıkıyorum öptüm sizi dularım sizinle ..
Allahıma emanetsınız tskler herşey ıcın
geldim canım geldimya nereye gidiyorsun cnm ya....akşam olmuş zaten
kolay gelsin canım mola verince gel
geldim canım geldim
molayı boşverdim tamamen bıraktım 3 cam kaldı onuda sonra yaparım canım daha mühim işlerim var bebek yapmak gibi
hemsıre arkadasımı aradım az sonra cıkıcam bulusucaz hastanede belki acilde kandan baktırırım eger bakmazlarsa test alıcam cnm
anladım cnm ben idrarda bi defa baktım 20 hazıranda testım negatıftı Benım bat :21 hazıran
Simdi baktım son ılışkıye girdigimiz tarıh 10 hazıran eger gec döllenme olduysa kesın hamıleyım neyse canlar ben cıkıyorum öptüm sizi dularım sizinle ..
Allahıma emanetsınız tskler herşey ıcın
geldim canım geldim
molayı boşverdim tamamen bıraktım 3 cam kaldı onuda sonra yaparım canım daha mühim işlerim var bebek yapmak gibi
hosgeldın canım temızlıgı yapyon oluyor camı sılıyon oluyor bebekte yappınca olsa ya
bakıp yapıcak demı bakmadan yaptıtma bıde sonra yumurtan 2 gun sonra catlar dıyerek basından senı atarsa dekı ben catladımı catlamadımı dıye kontrole gelmek ısttıyorum bıraz basından atmaya meyıllı gıbı.bozma moralını sımdılık yapacak bırseyın yok doktor degıstırısın sonra
canım bi onu beceremiyoruz zatenmillet çatır çatır doğuruyor hemde biizim kadar çok şey bilmeden .zaten sorun da bu ya ne kadar öğrendiysek o kadar geri gidiyoruz.ama yakında olacak hepimizin hem de çooookk yakında.
canım bi onu beceremiyoruz zatenmillet çatır çatır doğuruyor hemde biizim kadar çok şey bilmeden .zaten sorun da bu ya ne kadar öğrendiysek o kadar geri gidiyoruz.ama yakında olacak hepimizin hem de çooookk yakında.
ınsallah canım bızde mahalle agazıyla konussak belkı daha cabuk olur du demiama bız ogrendık bu ısı gectı artık
amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn canım benim rabbim hepimiz dularını kabul etsin inşallah
hiraaa ne yemek yaptın daha benim yemeğim bile yok azcıkta bana gönder yoksa bu akşam kociş aç kalacak.benim zaten yemekle aram hiç yok günlerce yemesem aklıma gelmez ama sırf kociş yüzünden yapıyorum beyfendi hiç bişeyi de beğenmez sebze yemez aperatif yemez ne yicekse artık
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn canım ben cıkıyorum sekerler ıslerım var hoscakalın dualarım sızlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?