- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.501
Tatlım çömlek hazırladım fırına gönderdim,birazdan pilav ve cacıkta yaptımmı tamamdır,gönderirim tabii ne demek kuşumm,ayy yemek seçen erkek çok zor ya,Allah yardımcın olsun,Allah dan benimkisi tavuk dışında ne koysam önüne onu yer yeterki doysun
kızlarrr benim çok hafif başım dönüyor şuanda gözlerim kararıyor tansiyonum düştü sanki,bel ağrımda yine başladıı psikolojikmi aceppp:26:
ohhhh afiyet olsun çömlek ne kız
[Bcanlarım ben kaçtımm hepinizi öpüyorum allaha emanet olun[/B]
hmm bir çok yörede vardır,(güveç)burdada sıkça yapılan yemek bol acılı etli domates biber sarmısak ve patlıcanlı bişey işte..
topraktan yapılan çömlekler olurya ona hazırlayıp dışarıya fırına gönderiyoruz,ocaktada yapılıyor ama ateşte pişenin tadı bi başka oluyor..
evet sıcaklardan olabilir,amannnn ne bileyim yaa yakında hepimiz tırlatacak,en ufak bişeyi belirtiye yorar olduk bu nee yaaayok annem yok bebiş yapıyor bunlarısıcaklardanda olabilir tatlım bi tuzlu ayran yapta iç yada limon sık ve iç tansiyonu dengeliyormuş.
[Bcanlarım ben kaçtımm hepinizi öpüyorum allaha emanet olun[/B]
Üzülme der Mevlana;
Birsey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gercekten olmaması gerektiği için olmuyordur...
kızlar eminim hepiniz bana destek olacak yorumlarda bulunduz ama bana kızmazsanız geçmişe dönüp onları okumak istemiyorum.. sadece hepinize teşekkür ediyorum.. iyi ki varsınız.. rabbim herşeyin hayırlısını, herşeyi gönlünüze göre versin..
kızlar eminim hepiniz bana destek olacak yorumlarda bulunduz ama bana kızmazsanız geçmişe dönüp onları okumak istemiyorum.. sadece hepinize teşekkür ediyorum.. iyi ki varsınız.. rabbim herşeyin hayırlısını, herşeyi gönlünüze göre versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?