Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ohhhh afiyet olsun çömlek ne kız

kızlarrr benim çok hafif başım dönüyor şuanda gözlerim kararıyor tansiyonum düştü sanki,bel ağrımda yine başladıı psikolojikmi aceppp:26:

ohhhh afiyet olsun çömlek ne kız

hmm bir çok yörede vardır,(güveç)burdada sıkça yapılan yemek bol acılı etli domates biber sarmısak ve patlıcanlı bişey işte..
topraktan yapılan çömlekler olurya ona hazırlayıp dışarıya fırına gönderiyoruz,ocaktada yapılıyor ama ateşte pişenin tadı bi başka oluyor..

ayy ağzım sulandı evet bizde güveç derler.neyse afiyet olsun size canım.

yok annem yok bebiş yapıyor bunlarısıcaklardanda olabilir tatlım bi tuzlu ayran yapta iç yada limon sık ve iç tansiyonu dengeliyormuş.
evet sıcaklardan olabilir,amannnn ne bileyim yaa yakında hepimiz tırlatacak,en ufak bişeyi belirtiye yorar olduk bu nee yaaa
[Bcanlarım ben kaçtımm hepinizi öpüyorum allaha emanet olun[/B]

Güle güle tatlımm,bizde seni öptük Allaha emanetsin...

Üzülme der Mevlana;
Birsey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gercekten olmaması gerektiği için olmuyordur...

hira canım bişey sorcam şimdi normalde benim bugün yumurtlama günüm ama ben sanırım dün yumurtladım kasığım ağrıdı bol yapışkan akıntı geldi.ama bugün kupkuruyum acaba yumurtlama sonrası kuru mu olur.yada çatlamadı mı bu yumurta.

kızlar eminim hepiniz bana destek olacak yorumlarda bulunduz ama bana kızmazsanız geçmişe dönüp onları okumak istemiyorum.. sadece hepinize teşekkür ediyorum.. iyi ki varsınız.. rabbim herşeyin hayırlısını, herşeyi gönlünüze göre versin..

amin canım hepimizin inşallah.ne kusuru seni çok iyi anlıyoruz.

slm kızlar bende kolomen ve ovitrellla kullandım bu ay çok sancım var bugün iğneden sonra 5. günüm sonuç ne kadar gün sonra belli olur bu şekilde hamile kalan varmı

Tatlımm hoşgeldin,niye kızalımki sana,sen iyi oll yeter bize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…