Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Sagol canim süpersin Rabbim gönlüne göre versin her istedigini. Insaalla sende en kisa zamanda bebisine kavusursun. gerci hamilemisin bilmiyorum???

amin canım inşallah ..
yok canım hamilede değilim bebeğimde yok henüz...
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..
bende daha öğreniyorum çünkü bu yöntemi..
2 aydır deniyorum..

kızlar öpüyorum hepinizi markete alışverişine gidiyoruz, karnım ağrıyo evde ped yok, hepimize çok yakında hamişlik nedeniyle pedsiz günler diliyorum:111:

benim gibi ayniyiz desene. beraber kaliriz insaallah batin n e zaman

canım ben dün adet oldum..
ben 2 aydır bu yöntemi deniyorum..
ama bebek için çalışmalar 6 yıl oldu..
2 aşılama var negatif
1 tüp bebek
tüp bebek ile hamile kaldım fakat 8. hafta kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum
umarım sen benim kadar çok beklemeden bir an önce kavuşursun meleğine...

hmm anliyorum cok gecmis olsun canim. bende gecen yil kürtaj oldum 7haftalikken kalbi durdu. bir yil sonra tekrar calismalara basladik yani 2ay oldu baslayali. bende dün adet oldum döngün 28günmü???

hmm anliyorum cok gecmis olsun canim. bende gecen yil kürtaj oldum 7haftalikken kalbi durdu. bir yil sonra tekrar calismalara basladik yani 2ay oldu baslayali. bende dün adet oldum döngün 28günmü???

normalde 26 gündü..
ama kürtajdan sonra hep 28 günde geldi...
bu 4. adetim kürtaj sonrası ama bu 26. gün geldi..
normale döndüm sanırım
sanada geçmiş olsun canım..
allah yarıda kalan mutluluk vermesin...
inşallah tez zamanda kavuşursun meleğine...

Insaallah canim ayni seyleri bende senin icin diliyorum

Selam kızlarr,batım iki gün geçti,kan testi yaptırdım sonuç 0.29 ama benim kırmızlar nerde kaldı yaa,regl olmam lazımki gidip hsg çektireyim ayın 30 una randevum var,olmazsam randevumda iptal olacak,sonra gelde uğraş tekrar alabilmek için:84:

canım stres oldun belkide..
hamilelik yok inşallah bir an önce gelir ve sende rahatlarsın..
sonrada gider filmini çektirirsin...
ama üzüldüm sonucun negatif çıkmasına ben nendense hep umutluydum senden canım
ama hayırlısı boyleymiş demekki...

Hayırlısı olsun elbette tatlım,adet olmadığıma sinirleniyorum bu defaüniversitede çektirecektim filmi,normalde adetin birinci günü gidiliyor randevu için,onun dışında kabul etmiyorlar,iki ay gittim alamadım doluydu,bende 24 ünde olurum diye 30 una ranvedu aldırdım eşime,eşim personel olduğu için torpil geçmişlerdi
ama bu ayda çektiremiyecem galibaa uffff

ee o zaman bu defada adetin gelsin diye dua edelim canım..
neye dua edeceğimizi şaşırdık valla

hiracım bütün geçmiişi okudum 0.29 çıkmıs hani hatırlarsan burda 2 arkadas vardı sevinçle biri daha vardı onlarda senın gibi adet olmamıslardı idrar testleri negatif çıkmıstı kan testleride 0,2 çıkmıstı yani negatif ama 1 hafta sonra tekrarladıklarında hamiş olduklarını öğrenmişlerdi hatırladın dimi ....geç döllenme olunca testlerde negatif çıkar ancak adetini 1 hafta geçince kesin öğrenirsi.. sakın adetin gelmeden bişi yapma

pasimmmm ne geldi akılma şimdide bakk:
benim oğlan adete yakın döllenmişti 3-4 gün kala bişey olmaz diye bir defalık korunmamıştık hamile kalmıştım,ayy buda öyle olmasınmı,umut dünyası işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…