- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.861
neyse canım ben çıkıyorum..
sana iyi akşamlar....
görüşmek üzere
hiracım bütün geçmiişi okudum 0.29 çıkmıs hani hatırlarsan burda 2 arkadas vardı sevinçle biri daha vardı onlarda senın gibi adet olmamıslardı idrar testleri negatif çıkmıstı kan testleride 0,2 çıkmıstı yani negatif ama 1 hafta sonra tekrarladıklarında hamiş olduklarını öğrenmişlerdi hatırladın dimi ....geç döllenme olunca testlerde negatif çıkar ancak adetini 1 hafta geçince kesin öğrenirsi.. sakın adetin gelmeden bişi yapma
selam kızlar adet gecikmem mevsimsel değilmiş hamileymişim
arkadaşlar adetin 26 günü idrar testi yaptım bişi çıkmadı
28 günü yaptım bişi çıkmadı
adet 3 gün gecikti kan testi yaptırayım kafam rahat etsin dedim bişe çıkmadı
bugün olurum yarın olurum bekledim bu arada kandada bişi çıkmayınca kendimi ev işlerine verdim halı yıkattım o kadar yoruldumki anlatamam ama adet oldum olacam tık yok
herkes mevsimsel dedi ama eşim kesin hamilesin dedi ve 8 gün gecikti tık yok bu defa kadın doğum dr gittim anlattım ultrasonda baktı bişi yok kan verdim değer 41,63 çıktı
bu arada kan vermeden 7 gün akşam idrar testi yaptım tam 3 tane hepsinde ikinci çizgi silik çıktı
neyse kanı verdim sonucu beklerken dayanamadım tekrar idrar testi aldım hastanede yaptım
hızlı ve kesin bi testmiş onda da çıkmadımı neyse umutsuzca bekledim kanı
dr 41,63 gebelik olabilir ama çok yeni dedi
2 gün sonra kan testini tekrarladık 174 çıktı beta hcg
kese görülmedi ama hamilelik var dedi dr.
ayın 13 üne gün verdi
dua edin herşey yolunda gitsin
hiracım test yaptırmışsın değer düşük çıkmış ama adet gelmeden belli olmaz canım ama olsun sen yinede umutlanma rahat ol belki adetin gelir, gelmezse zaten bebiş vardır canım inşallah değer yükselir.
hiracım test yaptırmışsın değer düşük çıkmış ama adet gelmeden belli olmaz canım ama olsun sen yinede umutlanma rahat ol belki adetin gelir, gelmezse zaten bebiş vardır canım inşallah değer yükselir.
Sen nasıl oldun tatlım,dün gece huzursuzdun..
akşamınız hayırlı olsn kızlar
evet canım aynen öyle....Ebruşkaaa evett buldum sonunda sewincin yazısını,demekki geç döllenmeden dolayı kandada hemen çıkmayabiliyormuşBu durumda beklemekten başka yapacak bişeyim kalmadııı
benmki maça gitti bakayım dedm napıyo kızlar ya bugün arısütü polen bal karışımı aldm döllenmeyi arttrıcı spermi kuvvetlendiriyomş hatta bunun sayesnde aile fertleri çogalan ülke varsağol canım seninde
slm melek naber canımakşamınız hayırlı olsn kızlar
sağol canım seninde
ne olsn canım ya pc başındym eşim maça gitti bende dertleşeym dedmslm melek naber canım
bahar hoş geldin canım naber nasıl gidiyor ya bahar ben gün içinde ateşimi ölçüyorum 37,0 36,9 çıkıyor
hayret yani gün içindede olsa yüksek çıkmıyordu şaşırdım doğrusu bakalım yarın sabah kaç çıkıcak bide gögüslerim bugün çok şişdi ve çok acımaya basladı uçları çok acıyo adetime 10 gün kaldı bu kadar erken belirti olurmu
oluyomş tatlım ya hatta o ilşki sonrası yaşayan kızlar var inş gelir bu ay canım yaslm melek naber canım
bahar hoş geldin canım naber nasıl gidiyor ya bahar ben gün içinde ateşimi ölçüyorum 37,0 36,9 çıkıyor
hayret yani gün içindede olsa yüksek çıkmıyordu şaşırdım doğrusu bakalım yarın sabah kaç çıkıcak bide gögüslerim bugün çok şişdi ve çok acımaya basladı uçları çok acıyo adetime 10 gün kaldı bu kadar erken belirti olurmu
oluyomş tatlım ya hatta o ilşki sonrası yaşayan kızlar var inş gelir bu ay canım ya
ohh tadını çıkar yalnızlığın canım.evet polen bal baya etkiliymiş kullananlar memnun inşallah sende de işe yarar canımbenmki maça gitti bakayım dedm napıyo kızlar ya bugün arısütü polen bal karışımı aldm döllenmeyi arttrıcı spermi kuvvetlendiriyomş hatta bunun sayesnde aile fertleri çogalan ülke var
Selam kızlarr,batım iki gün geçti,kan testi yaptırdım sonuç 0.29 ama benim kırmızlar nerde kaldı yaa,regl olmam lazımki gidip hsg çektireyim ayın 30 una randevum var,olmazsam randevumda iptal olacak,sonra gelde uğraş tekrar alabilmek için:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?