Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

slm kızlar nabersiniz....valla bizde çalısıp duruyoruz işte adetime 11 gün var ...
benim ateş kafayı yemiş durumda sabah ölçtüm 36,4 2 dakka sonra 36,1 anam adet oluyorum sandım bu kadar düşünce yoksa bebekmi yerleşiyo hahahahaha

ayyy canım yazını şimdi farkettim yaa kusura bakma emi,,bilemiyorum kuzum sıkıldım ben testten filan,yaptırmam birdaha banane bebiş varsada vardır tekme atmaya başlayınca anlarım nasıl olsa

Ebruşkaaa evett buldum sonunda sewincin yazısını,demekki geç döllenmeden dolayı kandada hemen çıkmayabiliyormuşBu durumda beklemekten başka yapacak bişeyim kalmadııı

hiracım test yaptırmışsın değer düşük çıkmış ama adet gelmeden belli olmaz canım ama olsun sen yinede umutlanma rahat ol belki adetin gelir, gelmezse zaten bebiş vardır canım inşallah değer yükselir.

sağol canım bilmiyorum valla kafam karıştı biraz sewincin yazısını okuyunca,gelecekse bir an önce gelsede rahatlasam bende...

Sen nasıl oldun tatlım,dün gece huzursuzdun..

Sen nasıl oldun tatlım,dün gece huzursuzdun..

bugün iyiyim canım mutluyum bazen geliyorlar işte durup dururken.aslında bu huzursuzlukların altında hep bebek fikri yatıyor.evlenmeden önce hiç böyle dertlerim yoktu.bildiğim tek yumurta yediğim yumurtaydı akıntıdan nefret ederdim şimdi olsunda bişeyleri anlayım diye gelsin istiyorum.karnım ağrısın kasıklarım ağrısın gögüslerim şişsin acısın belim ağrısın adetim geciksin de bebekten şüpheleneyim istiyorum.bekarlık sultanlık diye boşuna dememişler.bebek isteyen de yok evlenmeden önce ailende bebek olsun diye beklemiyo.gez toz eğlen ohh hayat bekarken güzeldi valla.

Ebruşkaaa evett buldum sonunda sewincin yazısını,demekki geç döllenmeden dolayı kandada hemen çıkmayabiliyormuşBu durumda beklemekten başka yapacak bişeyim kalmadııı
evet canım aynen öyle....
ama adet gecikmesinin birsürü nedeni olabiliyor mevsimsel değişiklikler,stres,üzüntü,kafaya çok takma vs ..gibi bence adetin geçmesinden 7gün sonra testi güncelle o zaman varsa sevinç gibi çıkar zaten

akşamınız hayırlı olsn kızlar
slm melek naber canım
sağol canım seninde

bahar hoş geldin canım naber nasıl gidiyor ya bahar ben gün içinde ateşimi ölçüyorum 37,0 36,9 çıkıyor
hayret yani gün içindede olsa yüksek çıkmıyordu şaşırdım doğrusu bakalım yarın sabah kaç çıkıcak bide gögüslerim bugün çok şişdi ve çok acımaya basladı uçları çok acıyo adetime 10 gün kaldı bu kadar erken belirti olurmu

ne olsn canım ya pc başındym eşim maça gitti bende dertleşeym dedm

oluyomş tatlım ya hatta o ilşki sonrası yaşayan kızlar var inş gelir bu ay canım ya

oluyomş tatlım ya hatta o ilşki sonrası yaşayan kızlar var inş gelir bu ay canım ya

insallah melek ....
aslında arkadaslar beni bilir her ay formda heycanlı ve panik yapımla topikdekilere illet getirdim şimdi ise bir sakinlik çöktü bana geçen ay çok umutlandım ilk defa kan verdim ve pozitifi beklerken negatifi duymak beni olgunlastırdı sanırım bu ay gayet sakinim gelmesini çok istiyorum ama gelmeyincede çok yıprtanıyorum oluruna bıraktım senle tanısalım sen ne zamandır istiyorsun ilkmi yasın kaç kaç yıllık evlisin

benmki maça gitti bakayım dedm napıyo kızlar ya bugün arısütü polen bal karışımı aldm döllenmeyi arttrıcı spermi kuvvetlendiriyomş hatta bunun sayesnde aile fertleri çogalan ülke var
ohh tadını çıkar yalnızlığın canım.evet polen bal baya etkiliymiş kullananlar memnun inşallah sende de işe yarar canım

ebrucum hoşbuldum ama sanmıyorum canım bu kadar erken belirti olacağını daha tutunma olduysa bile yerleşme olmamıştır canım yerleşmeden sonraki belirtiler önemli bence.gün içindeki ateş değişken oluyormuş asıl önemli olan yataktan çıkmadan önce derecenin kaç gösterdiği.hem havalar da çok sıcak o yüzden fazla çıkması normal.pek umut verici konuşmadım canım ama bence öyle olması lazım.

canım hayırlısı olsun biraz daha bekle bakalım bebiş yoksa hemen gelsin bari şu kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…