Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

benim edetime 5 gün var sağ ve sol kasığım ayrı ayrı ara ile sızlıyo ağrıyo...

hamile değilimdir büyük bi ihtimal çünkü eşimle sadece edet bitim tarihimin 11,12,13 günlerinde birlikte olduk..

hemen yumurtlama olmaz diye düşünüyorum..

sarımtrak parlak bi akıntım var adet olucakmışım gibi bi sancı ara ara bu gaz da olabilir....

sizce bu ay hamile olma şansım var mı kızlar yinede allahtan umut kesilmezde ...

çok rahat bi yapıya sahibim sters yapmam olursa olur olmazsa hayırlısı bu derim geçerim...

kzıma hamile kaldığımda hiç uğraşmamıştık o ay korunmadık ve kamile kalmıştım..

hayırlısı olsun canım.hiç belli olmaz bakarsın ikinci yoldadır

kaç güne bi adet oluyorsun

inşallah canım.ilk defa mı bu kadar gecikiyo adetin

evet canım ilk defa bu kadar gecikti hiç şaşmazdı ilk gebelik testi yaptıgımda ikinci çizgi silik çııktı. bu prediktör kesin sonuç veren gebelık testi. ertesi sabah hemen kan testi yaptırmya gttım sonuc negatif cıktı. ve bu sabah yine o ucuz testlerden yaptım negatifti

doktora gitmende fayda var canım çünkü adet olamamandan dolayı kis oluşmuş olabilir çok önemli değil ama bebiş biraz erteleniyor.bende 2 ay önce adet olamadığım için kis oluşmuştu ama şükür 1 ay doğum kontrol ilacı ve soğan kürü ile yok oldular.

hayırlısı olsun canım.hiç belli olmaz bakarsın ikinci yoldadır

inşallah hayırlısı olur inşallah canım...

kaç güne bi adet oluyorsun

30-31 günde bir tatlım hiç şaşmaz....

mrb kızlar... beni de aranıza alır mısınız bende sizin gibi bebek isteyenlerdenim...

hoşgeldin canım....tabiki....hakkın hayırlısı olsun hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim sana içlerindede bizlere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…