- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.541
evet dediğin doğru adet olmamak daha kötü ama inşallah bu sefer bebişin san bi sürpriz yapar.
benim edetime 5 gün var sağ ve sol kasığım ayrı ayrı ara ile sızlıyo ağrıyo...
hamile değilimdir büyük bi ihtimal çünkü eşimle sadece edet bitim tarihimin 11,12,13 günlerinde birlikte olduk..
hemen yumurtlama olmaz diye düşünüyorum..
sarımtrak parlak bi akıntım var adet olucakmışım gibi bi sancı ara ara bu gaz da olabilir....
sizce bu ay hamile olma şansım var mı kızlar yinede allahtan umut kesilmezde ...
çok rahat bi yapıya sahibim sters yapmam olursa olur olmazsa hayırlısı bu derim geçerim...
kzıma hamile kaldığımda hiç uğraşmamıştık o ay korunmadık ve kamile kalmıştım..
benim edetime 5 gün var sağ ve sol kasığım ayrı ayrı ara ile sızlıyo ağrıyo...
hamile değilimdir büyük bi ihtimal çünkü eşimle sadece edet bitim tarihimin 11,12,13 günlerinde birlikte olduk..
hemen yumurtlama olmaz diye düşünüyorum..
sarımtrak parlak bi akıntım var adet olucakmışım gibi bi sancı ara ara bu gaz da olabilir....
sizce bu ay hamile olma şansım var mı kızlar yinede allahtan umut kesilmezde ...
çok rahat bi yapıya sahibim sters yapmam olursa olur olmazsa hayırlısı bu derim geçerim...
kzıma hamile kaldığımda hiç uğraşmamıştık o ay korunmadık ve kamile kalmıştım..
inşallah canım.ilk defa mı bu kadar gecikiyo adetin
mrb kızlar...beni de aranıza alır mısınız bende sizin gibi bebek isteyenlerdenim...
mrb kızlar...beni de aranıza alır mısınız bende sizin gibi bebek isteyenlerdenim...
hoşgeldin canım..ne kadarlık evlisin ne zamandır istiyosun
hoşgeldin ne kadardır istiyorsun bebek kaç yaşındasın
inşallah canım bebiş yoksada başka kötü bişii çıkmaz umarım..15 dk kadar ararım sonuçlar için bakalım ne olucak..
evet canım ilk defa bu kadar gecikti hiç şaşmazdı ilk gebelik testi yaptıgımda ikinci çizgi silik çııktı. bu prediktör kesin sonuç veren gebelık testi. ertesi sabah hemen kan testi yaptırmya gttım sonuc negatif cıktı. ve bu sabah yine o ucuz testlerden yaptım negatifti
hoşbulduk..9 aylık evliyimmm...6 aydır uğraşıyoruz bebek içinnnn....
hayırlısı olsun canım.hiç belli olmaz bakarsın ikinci yoldadır
kaç güne bi adet oluyorsun
sonucu bize de haber etmeyi unutma
tekrar hoşgeldin bizim kervana kuşum..inşallah hepimiz bir bir alırız bebeğimizi kucağımıza
doktora gitmende fayda var canım çünkü adet olamamandan dolayı kis oluşmuş olabilir çok önemli değil ama bebiş biraz erteleniyor.bende 2 ay önce adet olamadığım için kis oluşmuştu ama şükür 1 ay doğum kontrol ilacı ve soğan kürü ile yok oldular.[/QUO
2 ay önce check-up yaptırmıstım bişi çıkmamıstı.. 2 ay içerisinde olusmus olabilirmi canım..
şimdi öğrendim canım sonuç 0.54 yani negatif:) doktor yerinde değilmiş 10dk sonra tekrar arıcam.önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?