Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

2 ay önce check-up yaptırmıstım bişi çıkmamıstı.. 2 ay içerisinde olusmus olabilirmi canım..

kızlar yarın doktora gidicem kan testi yaptırsammı acaba ...5 gün kala çıkar diye biliyorum...

eee doğru dürüst ilişkide olmadı aramızda içimden bi sesde boşver boştan yere yaptırma,,

değilsindir diyo...açıkcası kan vermeyede korkuyorum hiç sevmem boştan yere vermeyimde diyorum ama ...

hazır gitöişkende içimdeki şu merakı dindireyim diyorum...

offf birde deli gibi spor yapıyorum 120 tam mekik çekiyorum , egzersizler yapıyorum bi sakıncası olur mu ki...

52 kilo oldum kızlar bu arada diyet yapmıyorum ama dengeli yiyorum düzenli yiyorum...

0 göbişim var mankenlerinki gibi oldu bu mekik çekmeyi şiddetle tavsiye ediyorum kızlar...

şimdi doktora ben ne sorucam ki yada ne dicem..kendimi mutfağa verdim pasta yapıyorum :)))))

yapma pastacıkları sıkıntılı olduğumuz zaman yemeye veriyoruz ve kilo alıyoruz alırsın bak sende ...

herşey olucana varır canım sen rahat ol hayırlısını iste bak bebiş nasıl gelicek...

inan stresten hamile kalamayan çok tanıdığım kişiler var...

doktor diyormuş bi problem yok stersten diyormuş bi arkadaşıma....

yok canım yaa zaten günlerdir bişii yiyemedim eşime yapıyorum kaçgündür istiyordu.bende 1 dilim yerim tabi.çok şükür kilo sorunum yok.bakalım ya herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun.

yok canım yaa zaten günlerdir bişii yiyemedim eşime yapıyorum kaçgündür istiyordu.bende 1 dilim yerim tabi.çok şükür kilo sorunum yok.bakalım ya herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun.

amin canım ...çocuk evin neşesi ama verende allah alanda allah... şuan olmuyorsa benimkide dahil vardır bi hayır....

eşim aradı onla konuşuyordum canım eşim görevde de...

napim canım ya yarın dr. gidicem edetime 5 gün var kan tatlili yaptırsammı diyorum....

pak düzenli ilişkidede bulunmadık....

eşim aradı onla konuşuyordum canım eşim görevde de...

napim canım ya yarın dr. gidicem edetime 5 gün var kan tatlili yaptırsammı diyorum....

pak düzenli ilişkidede bulunmadık....

hayırdır canım neden dr gidicen geçmişi okuyamadım da ya bilemedim şimdi ne desem yaptır istersen yaa

hayırdır canım neden dr gidicen geçmişi okuyamadım da ya bilemedim şimdi ne desem yaptır istersen yaa

alıntı yaptım canım...cildiyeye gitcem gitmişkende yaptırsammı dedim....bu arada ben 3 yıllık evliyim 19 aylık bi kızım var ankara da yaşıyorum...

adım da defne memnun oldum....

birde canım eşim 3 aydır görevde gelmesine 4 ay var...

2 haftada bir izine geliyor....benim son edet tarih 5 haziran... eşim 10 haziran geldi...

ve 11,12,13 günlerinde ilişkiye girdik ve izin vermediler birdaha gelmedi...

ben adet bitiminden hemen sonra yumurtlayacağımı düşünmüyorum ama allahtanda umut kesilmez...

içimdeki merakı geçirmek için test yaptırsamııı diyorum...

alıntı yaptım canım...cildiyeye gitcem gitmişkende yaptırsammı dedim....bu arada ben 3 yıllık evliyim 19 aylık bi kızım var ankara da yaşıyorum...

adım da defne memnun oldum....

benimde ela 11 aylık evliyim bende memnun oldum canım kızını benim içinde kokla :)
ya tatlım aklında kalıcagına yaptır gitsin yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…