- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.561
doktora gitmende fayda var canım çünkü adet olamamandan dolayı kis oluşmuş olabilir çok önemli değil ama bebiş biraz erteleniyor.bende 2 ay önce adet olamadığım için kis oluşmuştu ama şükür 1 ay doğum kontrol ilacı ve soğan kürü ile yok oldular.
Hayırlısı canım sakın hiç üzülme bebiş geleceği zamanı ayarlıyordur....
doktora gitmende fayda var canım çünkü adet olamamandan dolayı kis oluşmuş olabilir çok önemli değil ama bebiş biraz erteleniyor.bende 2 ay önce adet olamadığım için kis oluşmuştu ama şükür 1 ay doğum kontrol ilacı ve soğan kürü ile yok oldular.[/QUO
2 ay önce check-up yaptırmıstım bişi çıkmamıstı.. 2 ay içerisinde olusmus olabilirmi canım..
olabilir tabii ki kuşum.çatlayamayan yumurtalar kis e dönüşüyo
şimdi doktora ben ne sorucam ki yada ne dicem..kendimi mutfağa verdim pasta yapıyorum :)))))
olabilir tabii ki kuşum.çatlayamayan yumurtalar kis e dönüşüyo
eğer varsa tedavisi kolay mı ?
eğer varsa tedavisi kolay mı ?
tedavisi doğum kontrol hapı adeti düzenliyo.ve soğan kürü de çok ii geliyo.ben o şekilde 1 ayda kurtuldum çok şükür.
tedavisi doğum kontrol hapı adeti düzenliyo.ve soğan kürü de çok ii geliyo.ben o şekilde 1 ayda kurtuldum çok şükür.
birkaç gün daha beklicem eğer olmazsam gideyim barii ilerletmeyim..
yapma pastacıkları sıkıntılı olduğumuz zaman yemeye veriyoruz ve kilo alıyoruz alırsın bak sende ...
herşey olucana varır canım sen rahat ol hayırlısını iste bak bebiş nasıl gelicek...
inan stresten hamile kalamayan çok tanıdığım kişiler var...
doktor diyormuş bi problem yok stersten diyormuş bi arkadaşıma....
yok canım yaa zaten günlerdir bişii yiyemedim eşime yapıyorum kaçgündür istiyordu.bende 1 dilim yerim tabi.çok şükür kilo sorunum yok.bakalım ya herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun.
selam şekerler nasılsınız?
iyiz canım hoş.gldn ....sen nasılsın.....
eşim aradı onla konuşuyordum canım eşim görevde de...
napim canım ya yarın dr. gidicem edetime 5 gün var kan tatlili yaptırsammı diyorum....
pak düzenli ilişkidede bulunmadık....
kızlar yarın doktora gidicem kan testi yaptırsammı acaba ...5 gün kala çıkar diye biliyorum...
eee doğru dürüst ilişkide olmadı aramızda içimden bi sesde boşver boştan yere yaptırma,,
değilsindir diyo...açıkcası kan vermeyede korkuyorum hiç sevmem boştan yere vermeyimde diyorum ama ...
hazır gitöişkende içimdeki şu merakı dindireyim diyorum...
offf birde deli gibi spor yapıyorum 120 tam mekik çekiyorum , egzersizler yapıyorum bi sakıncası olur mu ki...
52 kilo oldum kızlar bu arada diyet yapmıyorum ama dengeli yiyorum düzenli yiyorum...
0 göbişim var mankenlerinki gibi oldu bu mekik çekmeyi şiddetle tavsiye ediyorum kızlar...
hayırdır canım neden dr gidicen geçmişi okuyamadım da ya bilemedim şimdi ne desem yaptır istersen yaa
alıntı yaptım canım...cildiyeye gitcem gitmişkende yaptırsammı dedim....bu arada ben 3 yıllık evliyim 19 aylık bi kızım var ankara da yaşıyorum...
adım da defne memnun oldum....
birde canım eşim 3 aydır görevde gelmesine 4 ay var...
2 haftada bir izine geliyor....benim son edet tarih 5 haziran... eşim 10 haziran geldi...
ve 11,12,13 günlerinde ilişkiye girdik ve izin vermediler birdaha gelmedi...
ben adet bitiminden hemen sonra yumurtlayacağımı düşünmüyorum ama allahtanda umut kesilmez...
içimdeki merakı geçirmek için test yaptırsamııı diyorum...[/B
tatlım aklında kalmasın yaptır derim hazır dr gidiceksin ne zaman olup olmıycağı belli değil ki her an olabiliyor bu arada bak aklıma ne geldi hastaneye git ve ordaki ruh haline bırak kendini ona göre yaptır olur mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?