- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.581
benimde ela 11 aylık evliyim bende memnun oldum canım kızını benim içinde kokla :)
ya tatlım aklında kalıcagına yaptır gitsin yaaa
bende yaptırıyım ozman yarın...
ela ismine bayılırım ikişnci kızım olursa düşünüyorum zaten... kızımın adı alya bu arada...
sen de bebiş istiyosun sanırım canım ...
bende yaptırıyım ozman yarın...
ela ismine bayılırım ikişnci kızım olursa düşünüyorum zaten... kızımın adı alya bu arada...
sen de bebiş istiyosun sanırım canım ...
saol canım ay ben ela mı yazmışım adımı( emine adım pardon tatlım yaa bende kızım olursa adını ela koymak istiyorum hayırlısınla ikimizde aynı koyalım ne güzel olur :))
evet canım bende istiyorum 7 ay önce 8 haftalık bebişimi kaybettim 4 ay korunduk 3 aydır da bekliyoruz bebişimi bakalım bu ay geliyo mu :)))
alya'nın anlamı ne tatlım çok güzel bi isim
eminecim ben tüm kardeşlerime çok dua ediyorum rabbim tüm isteyenlere içindede bana yarabbi diye...sende dualarımdasın emine kardeşim...
çok üzücü bebişlerimiz daha minicik bile olsa onu görmesekte koklamasakta kucağımıza bile almasakta kaybetmek ...içimde miniğimi hissettiğim ana
yok dedim böyle bir mutluluk... şimdi tek duam allahım kızım hasta olmasın onun acısını bana gösterme dayanamam derim dua ederim...
inşallah bu ay hayırlıysa meleğin sana sıkı sıkı tututacak canım...
saol canımcım bende hep dua ediyorum akşam duamı ederken rabbim sitedeki arkadaşlarımında bebişlerinin olmasını nasip eyle diyerek gözyaşlarımla duamı ettim inan evlat acısı gibisi yokmuş allah şehit analarına sabırlar versin.
şekerim ben kaçıyorum kociş geldi baş baş :)
tekrar hoşgeldin bizim kervana kuşum..inşallah hepimiz bir bir alırız bebeğimizi kucağımıza
hiraaaa çok kötüyüm çok üzgünüm anlatamambugün doktora gittim prolaktin 66.22 çıktı progesteronda 19.6 çıktı doktor sadece yüksek dedi bişeyde anlatmadı.ama gebelikten şüphelendi ve test istedi sonuç 0.1 çıktı çok mutsuzum bu ayda olmadı
canıımm benim üzülme hayırlısı artık ben de dün çookk dua ettim miraç gecesinde dedim ki eğer hamile kalırsam bu ay kızımın ismine miraç eklicem(Allah mı söyletti ne ne kızzz olcakmış gibi)öyle işte biz istiyoruz da işte bakalım ne zaman olucak bi video paylaştım ya tam bi mucize izleyin
sağol canım ama gerçekten çok yıprandım özellikle bugün.
evet çok zedeleyici bir durum ama işte fazla buraya takılmamaya çalışsan,ben bazen çokk etkilendiğimi ve takmaya başladığımı düşünüyorum burada biraz fazla yazınca,hepimizin amacı aynı olunca birde birbirimizin hayallerini şişirince etkileniyoruz ve hayal kırıklığı daha fazla oluyor,yanlış anlamayın çok güzel bir topik ama etkiliyoruz birbirimizi
haklısın canım ne kadar çok şey öğrenirsek o kadar çok kafaya takıyoruz ama şimdi bu derdimi kimseye anlatamıyorum ki bu kadar açık kimseyle dertleşemiyorum sanki bana acıyacaklarmış gibi geliyor eşimle bile bu kadar açık konuşamıyorum anneme bile anlatamadım.
neyse kızlar ben biraz çıkıyorum yarım saat sonra gelirim öpüyorum sizi.
hiraaaa çok kötüyüm çok üzgünüm anlatamambugün doktora gittim prolaktin 66.22 çıktı progesteronda 19.6 çıktı doktor sadece yüksek dedi bişeyde anlatmadı.ama gebelikten şüphelendi ve test istedi sonuç 0.1 çıktı çok mutsuzum bu ayda olmadı
sağol canım ama gerçekten çok yıprandım özellikle bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?