Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

üzüldüm canım bidahaki sefere inş olur isteyen herkese rabbim nasip etsin

kizlar selam..
size bisi sorucam bnm bugun 6.gunum ama bnm 2 3 gundur camurumsu kahve akintim var ve de kasiklarim agrioo test yapsammi acaba

baharcim evet malesef yüksek ama üzme kendini düsürmek için ilaç veriyolar tatlımm.gebeligede kafayı takmaa bu ayy yeniden denersinn

kasikarim agrio ve camurumsu akintim var bide atesim 36.2lerde 2 gundur de o bakimdan acaba kist mi var bende allah korusunn

kuşumm soguk aldın sanirim senn.ayagını suya fazlami soktun genelde onlardan olur yaniiii.kist yoktur insalahh ya bide onla ugraşmaadaa

kuşumm soguk aldın sanirim senn.ayagını suya fazlami soktun genelde onlardan olur yaniiii.kist yoktur insalahh ya bide onla ugraşmaadaa

yapmiyim demi minik kusss:44:
cunku ben pazartesi turkiyeye yola cikiom arabayla gelicem uzun yolculuk olucak garanti olsun diyerekten..
kasiklarimda agriyinca kusu basti benii yapmiom insallah yoktur mu desem vardir mi desem karar veremedim

yapmiyim demi minik kusss:44:
cunku ben pazartesi turkiyeye yola cikiom arabayla gelicem uzun yolculuk olucak garanti olsun diyerekten..
kasiklarimda agriyinca kusu basti benii yapmiom insallah yoktur mu desem vardir mi desem karar veremedim

yapmaa canim yapmaa.tatilden dönünce gebe kalcan sen

baharcim evet malesef yüksek ama üzme kendini düsürmek için ilaç veriyolar tatlımm.gebeligede kafayı takmaa bu ayy yeniden denersinn

teşekkür ederim tülaycım yüksek dimi ama pregesteron 19,6 yani yumurtlama olmuş ve çatlamış dimi.doktor değerleri görünce gebelikten şüphelendi ama test istedi 0.1 çıktı ayrıca benim adetimin 3.günü yaptırdığım testte prolaktin 13.30 çıkmıştı şimdi 66.22.bu nasıl oldu anlamadım.dostineks diye bir ilaç verdi ama adetime 1 hafta var.

yaa prolaktinn acayip yüksekkk bu ne yaaa

off hiç bilmiyorum canım neden böylle oldu neden bu kadar yükseldi 13 ten 66 ya.çok üzüldüm bugün.

sıkma canininn ama doktor bunu karsılıgında sana bişiler demeli.öylr nasıl seni gönderdi anlamadim.bence vakit kaybetmeden başka bi hekime git tatlkım.üzme ama kendini lütfenn

sıkma canininn ama doktor bunu karsılıgında sana bişiler demeli.öylr nasıl seni gönderdi anlamadim.bence vakit kaybetmeden başka bi hekime git tatlkım.üzme ama kendini lütfenn

canım gittiğim doktor çok iyi bir doktor özelde.bana sadece yüksek çıkmış dedi test yaptırdı ilaç verdi gönderdi.tekrar gel demedi başka bişeyde demedi.

canım gittiğim doktor çok iyi bir doktor özelde.bana sadece yüksek çıkmış dedi test yaptırdı ilaç verdi gönderdi.tekrar gel demedi başka bişeyde demedi.

Tekrar gel demedi olurmu ya,madem hastasısın seni takip etmek zorunda,ilaç ver başından sal (özür dilerim)olurmu,bence değiş doktorunu tatlım..

canım sen doğum kontrol hapı kullanmış mıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…