- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.601
neyse kızlar ben biraz çıkıyorum yarım saat sonra gelirim öpüyorum sizi.
hiraaaa çok kötüyüm çok üzgünüm anlatamambugün doktora gittim prolaktin 66.22 çıktı progesteronda 19.6 çıktı doktor sadece yüksek dedi bişeyde anlatmadı.ama gebelikten şüphelendi ve test istedi sonuç 0.1 çıktı çok mutsuzum bu ayda olmadı
kizlar selam..
size bisi sorucam bnm bugun 6.gunum ama bnm 2 3 gundur camurumsu kahve akintim var ve de kasiklarim agrioo test yapsammi acaba
hiraaaa çok kötüyüm çok üzgünüm anlatamambugün doktora gittim prolaktin 66.22 çıktı progesteronda 19.6 çıktı doktor sadece yüksek dedi bişeyde anlatmadı.ama gebelikten şüphelendi ve test istedi sonuç 0.1 çıktı çok mutsuzum bu ayda olmadı
gebelik dicem ama komik olcak
gebelikmiiiyok artıkk kuşumm daha nelerrr
kasikarim agrio ve camurumsu akintim var bide atesim 36.2lerde 2 gundur de o bakimdan acaba kist mi var bende allah korusunn
kuşumm soguk aldın sanirim senn.ayagını suya fazlami soktun genelde onlardan olur yaniiii.kist yoktur insalahh ya bide onla ugraşmaadaa
yapmiyim demi minik kusss:44:
cunku ben pazartesi turkiyeye yola cikiom arabayla gelicem uzun yolculuk olucak garanti olsun diyerekten..
kasiklarimda agriyinca kusu basti benii yapmiom insallah yoktur mu desem vardir mi desem karar veremedim
baharcim evet malesef yüksek ama üzme kendini düsürmek için ilaç veriyolar tatlımm.gebeligede kafayı takmaa bu ayy yeniden denersinn
teşekkür ederim tülaycım yüksek dimi ama pregesteron 19,6 yani yumurtlama olmuş ve çatlamış dimi.doktor değerleri görünce gebelikten şüphelendi ama test istedi 0.1 çıktı ayrıca benim adetimin 3.günü yaptırdığım testte prolaktin 13.30 çıkmıştı şimdi 66.22.bu nasıl oldu anlamadım.dostineks diye bir ilaç verdi ama adetime 1 hafta var.
yaa prolaktinn acayip yüksekkk bu ne yaaa
off hiç bilmiyorum canımneden böylle oldu neden bu kadar yükseldi 13 ten 66 ya.çok üzüldüm bugün.
sıkma canininn ama doktor bunu karsılıgında sana bişiler demeli.öylr nasıl seni gönderdi anlamadim.bence vakit kaybetmeden başka bi hekime git tatlkım.üzme ama kendini lütfenn
canım gittiğim doktor çok iyi bir doktor özelde.bana sadece yüksek çıkmış dedi test yaptırdı ilaç verdi gönderdi.tekrar gel demedi başka bişeyde demedi.
teşekkür ederim tülaycım yüksek dimi ama pregesteron 19,6 yani yumurtlama olmuş ve çatlamış dimi.doktor değerleri görünce gebelikten şüphelendi ama test istedi 0.1 çıktı ayrıca benim adetimin 3.günü yaptırdığım testte prolaktin 13.30 çıkmıştı şimdi 66.22.bu nasıl oldu anlamadım.dostineks diye bir ilaç verdi ama adetime 1 hafta var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?