Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

selamlar. benim bir sorum olucak. ben en son mayısın 16 sında adet oldum.haziranın 14 ünde adet olmam gerekiyordu adet olmadım. sadece bu ayın 23 ünde 4 gün süren çok çok az bi kanama oldu ama adet kanaması değildi günde bir damla iki damla geliyordu. acaba bu implantasyon kanamasımıdır. adet olmam gereken gün test yaptım negatif çıkmıştı. şimdi 27 sinde o kanama geçti ben daha test yapmadım. ne zaman evde idrar testi yapsam çıkar bi fikriniz varmı??

Merhaba Canım..Sağlık olsun temmuza inşallahhh

hepimize inşallah canım, ben bu ay da yumurtlama gününü tutturdum ama olmuyo yaa, hep biliyorum yumurtladığım günü önceki gün yapıyoruz olmuyo, bir ay geçiyo yumurtladığım gece yapıyoruz olmuyo olmuyo

adetin 3. günü doktora gitcemi Lh, Fsh, prolaktin vs. hormonlarına baktırcam, kocişde spermiyogram yaptırcak, dene dene nereye kadar

canım eğer lekelenmenin 4 günü geçtiyse ve yerleşme kanamasıysa, yerleşmiştir, rahime yerleşirken beta hcg salgılanmaya başlanıyomuş, sen yinede yarın ya da öbür gün sabah ilk idrarla test yap, ama bence 4 gün süren yerleşme kanaması olmaz

evet kesinlikle kocişinde testini yaptırmalı,Allah korusun belki sorun ondandır,hiç değilse tedavi olur,bende eşimi ikna edebildim sonunda,bugün verdi testiniyarın çıkacak,kısmet olursa kontrole gidecem bakalım bu defa ne diyecek...Bizde yumurtlamayı çatlamayı tutturduk,gün aşırı çalışmaktan gınaa geldi,ne edek ya tutturdum bi defa bebiş diye Allah sonumuzu hayr ede...:86:

Tekrar gel demedi olurmu ya,madem hastasısın seni takip etmek zorunda,ilaç ver başından sal (özür dilerim)olurmu,bence değiş doktorunu tatlım..
evet canım çokk haklısın değiştircem zaten sevmedim yaz ilacı gönder ne bu o kadar para veriyorum ilgileneceksiz devlet hastanlerinde bile daha çok ilgi gösteriyorlar.test yaptırmak için bile muayene girişi istiyor test sonucunu göstermek için giriş istiyor ne bu yaa.
canım sen doğum kontrol hapı kullanmış mıydın
evet canım kullandım ama bırakalı 1 sene oldu
canım peki bu prolaktin yüksekliğinin belirtisi nedir, varmıydı sende belirti:44:

canım hiçbir belirti yok ne göğüslerde şişlik ne acıma ne süt gelmesi ne de başka bişey.

Kızlar dikkatimi çektide bir çoğumuzun adeti gecikti artı azar azar geliyor artı çamur gibi geliyor şikayetlerini çok okudum ister burdan ister başka topiklerden,acaba diyorum sıcaklar başladı ve kadınları etkiliyor olabilirmi:44:

yuhhh yanee resmen soygunnbari dört dörtlük ilgilense insanın zoruna gitmez verdiğimize değiyor der insan...

kaç gün perhizli sperm verdi canım ona göre randevu alcam da, doktor bana söylemişti ama tam hatırlamıyorum 5 gün mü demişti ne:44:

yuhhh yanee resmen soygunnbari dört dörtlük ilgilense insanın zoruna gitmez verdiğimize değiyor der insan...

canım bi kere düşme doktorların eline rezilde oluyorsun vezirde.neyse yinede allah onları başımızdan eksik etmesin.başka bi topikte de yazdım sorunumu arkadaşın biri değerlerin hamile gibi olduğunu gösteriyor dedi acaba bu test yanlış çıkmış olabilirmi ama doktor kesin yok dedi.yada adetim gelene kadar bi değişiklik olurmu acaba ya.

canım hiçbir belirti yok ne göğüslerde şişlik ne acıma ne süt gelmesi ne de başka bişey.[/QUOTE]

peki adet düzensizliği varmıydı canım

canım hiçbir belirti yok ne göğüslerde şişlik ne acıma ne süt gelmesi ne de başka bişey.

peki adet düzensizliği varmıydı canım[/QUOTE]

çok fazla olmuyor canım kaç aydır çok düzenli bir kere 3 gün gecikti onun haricinde ya tam zamanında geldi yada erken geldi.ama ben adetin 3.günü gittiğimde prolaktin 13,30du 21.günkü değer ise 66.22 tam 5 katına çıkmış.ama bu hormonun yüksekliği gebeliği engelliyormuş şimdi araştırdım da.

Bilmemki tatlım..Sen çok takma kafana,ve doktor takibinde ol devamlı...Adetin gelirse ki inşallah gelmez,özele değilde devlet hastanesinde bi görün bak bakalım orası ne diyecek..

peki adet düzensizliği varmıydı canım

çok fazla olmuyor canım kaç aydır çok düzenli bir kere 3 gün gecikti onun haricinde ya tam zamanında geldi yada erken geldi.ama ben adetin 3.günü gittiğimde prolaktin 13,30du 21.günkü değer ise 66.22 tam 5 katına çıkmış.ama bu hormonun yüksekliği gebeliği engelliyormuş şimdi araştırdım da.[/QUOTE]

evet canım bende öyle okudum, ama 21. gün neden tekrar ölçtü onu anlamadım, zaten yumurtlama gününü geçmişin:44:

Bilmemki tatlım..Sen çok takma kafana,ve doktor takibinde ol devamlı...Adetin gelirse ki inşallah gelmez,özele değilde devlet hastanesinde bi görün bak bakalım orası ne diyecek..

inşallah gelmez inşallah testte doğru çıkmamıştır benim için dua edin kızlar ısmarlama gibi oldu ama çok ihtiyacım var iyi dileklere.

Bitanem emin ol sen ve diğer arkadaşlar herdaim dualarımdasınız,Rabbim fazla aratmasın sizlere...

amin canım aminnnnnn.böyle umutsuz bişey duyunca ya da adet olunca çok fazla yıkılıyorum.olmayacak duygusuna kapılıyorum ama tabi her şey allahtan gerisi boş.ama geçiyor yine umutlanmaya başlıyorum hamile değilsem bile inşallah adetim erken gelse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…