Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Neyse kızlar benim çıkmam gerek kociş gelmek üzere,hepinize iyi geceler diliyorum,baharcım sende rahat olmaya çalış,kafandan kötü düşünceleri atmaya çalış,bol bol dua et,yüksekse yüksek ilaçla düşürülür merak etme bitanemne kadar stres yaparsan o kadar zorlaşır biliyorsun,er yada geç güzel Allahım hepimize meleklerini gönderecek ben buna inanıyorum

üzülme canım biliyorum çok zor okadar çok istediğin birşeyin özellikle o istek evlat olunca sabretmek çok zor yüce rabbim seni bunla imtihan ediyor sabrını sınıyor...

sende hep şükret canım sakın isyan etme herşey olucana varır....

en kısa zaqmanda meleğine kavuşursun inşallah....

çok teşekkür ederim canım sizlerde olmasanız bu dert içimde patlar.iyiki hepiniz varsınız.

canım bilmiyorumki progresteron ve prolaktin istedi.ama adet olursam yine gidicem baktırıcam.

çünkü ben dün doktora gittim bana da bu testler yapılmamıştı, doktor bana bu testler sadece adetin 3. günü yapılır ozaman anlam ifade eder dedi, o yüzden şaşırdım, bence de sen adetin 3. günü tekrar baktır ve ben senin yerinde olsam o ilacı kullanmazdım, doktorumu değiştirirdim, iyi bir doktor bul, ben de bulmadım daha ama bu önemli

evet canım bende ilacı kullanmak istemiyorum adetime 1 hafta var adet olunca başlıycam daha doğrusu adetin 3.günü teste gidicem sonuçları alınca kullanıcam.doktoruda değiştircem gitmem bi daha.sen yaptırmadıysan kesin yaptır canım boşuna kafa kurcalıyor yapınca en azından neyin var biliyorsun.

haklısın, ben 4 ay önce doktora gittiğimde alttan baktı, rahmin yumurtalıkların çok düzgün, yumurtan büyüyor,dedi ve hatta gösterdi çatlayacağı günü söyledi,hormon testine gerek yok dedi, sadece smear aldı, ama içimde kaldı benim o testler okuyoruz çünkü, olmuyo da 4 aydır,belkide bi sorun var, ben de bugün adet oldum 3. günü gitcem yaptırcam, eşimde sperm vercek, sen de prolaktini takma, çünkü hem stresten de yükseliyomuş, hem de ilacını içersin düşer, keşke tek sorun bu olsun, kolayca hamiş olursun önemli bi durum değil yani

canım benim bir tarafta pko görünümü varmış ama diğer taraf normal ve yumurtlama çok iyiymiş ama bir hormonun iyi çalışmaması bile her şeyi altüst edebiliyor demekki.sen yaptır doktorlara ısrar etmeyince gönderiyorlar hemen başlarından bişey yok deyip.

tabiki öyle, o yüzden iyi bir doktor bulmak şart, ben de araştırıyorum, bir hormonun yüksekliği diğer tüm sistemin çalışmasını engelliyo, belirti de vermiyo, uğraş dur ondan sonra, bu ay her şey dökülsün ortaya bizde gerekeni yapalım dimi ben çıkıyorum canım öpüyorum topunuzu

ay kızlarrr canım kızlar bugün şok oldum resmen....nedenmi şöleeee
dün ateşim 36,2 çıkmıstı yani 36,4 lük ateşim aniden indi bu sabah bi ölçtümki 36,5 e çıkmıs ay ben bi sevindim sormayın bide gögüslerim koskocaman oldu ve çok acıyor belim resmen kırılıyor kasıklarım ağrıyor ve bugün belki inanmazsanız hiçbir şey yemedim iştahım kesildi kendimi tok gibi hissediyorum aksam 8 de 1 tabak manyı yedim okadar....
o çok iştahlı herkesin yemek yediğim zaman yiyecekleri elimden alan ben bugün bana herkes şaşırdı ....adet,ime 5 gün var ne bilim yaaa içim umut doldu yine :):):):)
test felan yapmam ....benim için ağır yıkım oluyor
4 temmuzu beklicem....bide zaten ateşten hemen belli oluyor bundan sonraki ateşlerim önemli yavas yavas düşmesi lazım....genelde 36,0 la adet oluyor ateş ölçümü yaptığım 2ay öyle oldu yarın sabahki ateimi çok merak ediyorum varmı bir yorumuznuz kılzar

inşallah hamilesindir canım.bekle az kaldı.

hoşgeldin canım ben kötüyüm çünkü batımı beklemeye gerek kalmadan hamile olmadığımı öğrendim
hoşbulduk canım ama nasıl öğrendim canım kan testimi yaptırdın ben geçmişin hepsini okuyamadım....üzülme bebeğim umutlarım bitmesin demekki hayırlısı böyleymiş şükret canım şükretki selamate erelim .....seninde bir gü yüzün gülecek ahan burayada yazıyorum...

evet canım prolaktin ve progesteron yüksek çıkınca doktor şüphelendi ama malesef 0.1 çıktı.inşallah hayırlısıyla tez zamanda hepimizin yüzü gülsün canımm.

ebrucum ya bişey sorcam bu alman takvimine göre benim yerleşme günü bugünü yada yarını gösteriyor(29 gün ve 30 gün döngüye göre).kanda belli olması için 4 temmuz diyor yada 5 temmuz.şimdi bugün yerleştiyse hcg hemen salgılanırmıydı.

evet canım prolaktin ve progesteron yüksek çıkınca doktor şüphelendi ama malesef 0.1 çıktı.inşallah hayırlısıyla tez zamanda hepimizin yüzü gülsün canımm.
amin canım nolur üzülme rabbim böyle istedi....insallah en yakın zamanda bebeğine kavusursun ...

hayır canım belli olmaz ...yerleşme olduktan sonra kesenin salgıladığı hormon kana geçeçek yani 3-4 günü bulur kanda çıkması için ....e peki senin daha yerleşme günün bugünlerdeyse çıkmaması normal değilmi ???? sen yinede adetin gelene kadar dikkat et ilaç felan içme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…