- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.661
amin canım nolur üzülme rabbim böyle istedi....insallah en yakın zamanda bebeğine kavusursun ...
hayır canım belli olmaz ...yerleşme olduktan sonra kesenin salgıladığı hormon kana geçeçek yani 3-4 günü bulur kanda çıkması için ....e peki senin daha yerleşme günün bugünlerdeyse çıkmaması normal değilmi ???? sen yinede adetin gelene kadar dikkat et ilaç felan içme
ilaç verdi ama içmiycem canım adetim gelince tekrar yaptırcam testleri sonra yine aynı çıkarsa içicem.inşallah yanlıştır sonuç inşallah adet olmam.kendi derdimden seni soramadım canım sen nasılsın?
ohhoooo baharcım burda bintane böyle hatalar okuyoruz kafana nasıl uyuyor için nasıl rahat ediyor mantığın sana ne yapmanı gerektiğini söylüyorsa öyle yap....
ilaç felan bencede kullanma hele bi kırmızıları gör bir için rahat etsin ondan sonra doktorunla görüşürüsün...
umarım bebişin seninledirde kendine en uygun yeri arıyordur ...
valla beni soracak olursan ben aynen heyecanlıyım işte
ateşim dün 36,2 çıktı
bu sabah aniden arttı 36,5 gördüm
yoksa yerleşememi oldu diye bir an kafamdan geçirdim
bu sabah bakalım kaç çıkıcak bide belim kırılıyor resmen iştahım iş yok hatta midem yanıyor ve tavuk ciğer gibi çok sevdiğim yiyecekleden midem bulanıyor tiksiniyorum
melteeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm
selam rüzgar nasılsın adet oldun mu?
mrb canım benım yok henuz olmadım ama olmak uzereyım bence göğüslerim fena şişti acıyor
bıde akıntım arttı sarıya bakan bı akıntım vardı beyaza dönmus bugün
en gec yarın gelecek gibi canım hayırlısı bakalım..
Senıde okudum prolaktın ıcın tedavı görmuyormuydun kuzum sen nıe yukselmıs o kadar?
yok tatlım tedavi görmedim zaten ilk defa bu ay adetimin 3.günü yaptırdım 13.30 çıktı bugünde adetimin 21.günü progesteron 19.6 prolaktin 66.22 çıktı neden böyle oldu bende anlamadım.ama gebe değilim onu söyledi doktor kan testi de yaptı.şimdi bende adetimin gelmesini bekliyorum.1 hafta var.
bugün kasıklarımda ve belimde acayip bi agrı hıssettım inceden bı sızı olurya ne üşürsün ne etrlersin böyle bı garıplik adet olacakmısım gibi
sonra bırden bı akıntı geldıgın ı hıssettım ayyy adet oldum die wc ye bi girdim sadece beyaz bı akıntı geldı...
2 gundur ateş ölçüyorum
dün:36,4
bugün sabah saat6 gibi36.4 saat 8 de tekrar ölçtüm sabah 36.7 cıktı
yanı bende anlam veremedım bu ölçümleri hareket etmeden hemen yatakta ölçüyorum canım :26:
cuma cunu balıkesire gidicem adet olsamda olmasamda orada ıyı bır doktor varmı ona görünücem birde
bakalım ne diecek
ben kan testı yaptırdıgım ıcın hıc umudum kalmadı aslında
o yuzden bu kadar rahatım idrar testı aldım yapmadım öylece duruyor
ha geldı ha gelecek kıvamında aslında belirtilerim 1-2 sivilce cıkmıs cunku
ya benım doktorumda iyice sapıttı aslında 3 ay bana tedavı verecektı
1.ay klomen
2. ay klomen + çatlatma iğnesi
3. aydada aşılama düşünürz demişti
ama bunların hepsinden vazgecıp kafasına göre aşılama düşünmus bana 5 tane iğne verdı telde görüştügümüzde
ben vuruldum bu iğneleri yumurta takıbıne gittik asılamaya karar verdıgını söyleyınce ben şok oldum
ve sımdılık düşünmedıgımı söyledım ve bıze bu ay ilişki planlaması yaptı uyguladık 3-4 kezde kafamıza göre halvete girdik
sanırım benım yumurtam gec olusup gec catlıyor zamanı tutturamıyoruz
kafam cok karısık
bu işler çok zor canım gerçekten bunların hiçbirini bilmeden hormon tahlili yaptırmadan muayene olmadan hamile kalanlar çok şanslı çünkü hiç stres yapmıyorlar biz inceledikçe kafaya çok takıyoruz ama sonuç hep negatif.hakkımızda hayırlısı olsun.
bu konuda cok cok haklısın ne prolaktın bılıyordum ne ateş ölçme nede baska kafa karııstıracak gereksiz bilgi..
Korunmayı bıraktık 8. ayımda hamıle kaldım inanırmısın betahcg ne demek onu bıle bılmıyordum 147 cıkmıstı degerım
devlet hastensıne gitmiştim dr yüzüme bıle bakmadı kucuk bişey var dedi kaldık eşimle öyle nasıl yanı gebemıyım degılmıyım dedim gebesın dedi yarım agızla
tmm dedik cıktık .. ne 1 hafta sonra gel degere bakalım dedi nede kesegi görelim yanı kesenın sonradan olustugunu bıle bılmıyordum
Cok bılmekte her zaman iyi gelmıyor ınsana aslında keşke şöylee herşeyı oluruna bırakıp salabılsek
güçlü durmaya calısıyorum ama cidden cok zor bı durum... dedigin gibi cnm hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
cıkıyorum tatlım ben yarın grşrüz Allah a emanet ol
iyi geceler tatlı rüyalar canım....
kızlar uyanık olan varmı benim size bir sorum var nisan 29 da kürtaj oldum bebeklerimi kaybettim 26 mayısta ilk adet kanamam gerçekleşti 10 gün sürdü kesildi 2 gün sonra siyah lekelenmem başladı 3 günde o sürdü 28 günde bir adet oluyodum 26 sında hastalanmadım gebelik testi yaptırdım 0.44 çıktı acil hekimi jinekolog a git dedi gebelilkten şüpleniyorum dedi ama benim bildiğim kadarıyla 0.44 negatif diye gitmedim ayın 30 u oldu hastalanmadım acaba tekrar hamile kalmışmıyımdır benzer durum yaşayan duyan varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?