- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.681
günaydınn canım
inşallah canım hamilesindir bendede aynı sorun var 10 gündür yemek yemiyorum çok sancım var ama ben bu ay klomen ve iğne kullandım ilaçların etkisi hastalanırım diye düşünmeye başladım
insallah canım ya hepimiz hamiş kalırız ....ya o kadar insanların dikkatini çekiyorumki şaşkın şaşkın bakıyorlar sofrayı silip süpüren ben sofrada elim kolum bağlı böğğğğğ diyorum bi tek çay içiyorum peynir biraz midemin bulantısının yatırstıyor kaşar bide kandil simiti 2 gündür bunları yedim dün bütün gün 1 bardak çayla aksam ettim aksamda 1 tabakmantı yedim bitti......batıma 4 gün kaldı 4 temmuzda ......pazartesine göre dayanabilsem pazartesi test alıp salı yapıcam senin bat ne zaman kaç yıldır uğrasıyorsun kaç yasındasın ..
üç buçuk senedir evliyim hiç çocuğum olmadı 27 yaşındayım bu 2. denemem ayın 18 inde çatlama iğnesi vuruldum 15 gün sonra belli olur dedi günlerimiz aynı ben 10 gündür yemek yemiyorum mide bulantısına ne yesem çıkartıyorum anında zaten dostinex diye ilaç kullandım bide ilaç ta yapıyor bunları bilmiyorum hayırlısı ne ise o olsun
üç buçuk senedir evliyim hiç çocuğum olmadı 27 yaşındayım bu 2. denemem ayın 18 inde çatlama iğnesi vuruldum 15 gün sonra belli olur dedi günlerimiz aynı ben 10 gündür yemek yemiyorum mide bulantısına ne yesem çıkartıyorum anında zaten dostinex diye ilaç kullandım bide ilaç ta yapıyor bunları bilmiyorum hayırlısı ne ise o olsun
sare hg canım okuyunca birden mutluluktan uçtum ay öyle mutlu oldumki ağzından bal damlıyor canım benim ....gerçektenmi tutunuyor e peki tutunmaya çalıstığını nerden anladın canım ....ebrucuummm tebrik ederim kuşum büyük bir ihtimal bebeğin sana tutunmaya çalışıyor
sendemi 4 temmuzda adet bekliyorsun....hadi hayırlısı olsun bende yediklerimi gerçi yiyemediklerimi çıkartmıyorum sadece içimde mide bulantısı var ne kusuyorum nede bişey yiyebiliyorum ama ben 2 kere gebe kaldım 2 sindede hiç midem bulanmadıki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?