Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

slm kızlar diyeceğim ama topikte bir allahın kulu yok :):):)
bu sabah ateşimi ölçtüm 36,3 çıktı
bir gün iniyor birgün çıkıyor napıyor bu ateş benle dalgamı geçiyor anlamadım :)
midemde hafif bir bulantı var öyle ağır şeyleri et tavuk ve yağlı şeyleri değil yemek görmek bile istemiyorum
insallah bu sayede kilo veririrm yemek yemiyorum dünden beri ama karnım hep tok gibi
adetime 4 gün kaldı ..
gögüslerim çok fena şişti ve elimi sürdüğümde ağrı var ayrıca uclarına dokunduğumda acıyor ...
diğer aylar olsaydı hemen koşa koşa idrar tesi almıstım ama yok almıcam içimden bir his alma diyor ...
hem hamileysemde adetim geçmiştide öyle öğrendim diye hava atarım :)):):)
pazartesi günü 4 temmuz aksama kadar beklicem kırmızılar gelmezse test alıcam 5 temmuz salı günü allah nasip ederse yapıcam ...
yarında benim doğum günüm 28 yasına giriyorum kızlar ...

ayyy gögüslerimmmm ayyy belim belim belim ay midemmmmm ay çok rahatsız edici bu durum insallah gebeyimdir
çok iştahlı herşeyi yiyen biriydim ama 2 gündür ağzıma hiçbir şey sürmüyorum sadece kandil simiti yedim çaylaz bide kaşar ...
acaba gebe kalıpta iştahı kesilen varmıdır ????

inşallah canım hamilesindir bendede aynı sorun var 10 gündür yemek yemiyorum çok sancım var ama ben bu ay klomen ve iğne kullandım ilaçların etkisi hastalanırım diye düşünmeye başladım

test almıcaktım ama gidip alsammı yaa midem ciddi ciddi sabahtan beri bulanıyor ama öğürmüyorum kuru kuru bulanıyo ....ve yiyecekleri yemek istemiyorum....sizce test alsammı ya

inşallah canım hamilesindir bendede aynı sorun var 10 gündür yemek yemiyorum çok sancım var ama ben bu ay klomen ve iğne kullandım ilaçların etkisi hastalanırım diye düşünmeye başladım

insallah canım ya hepimiz hamiş kalırız ....ya o kadar insanların dikkatini çekiyorumki şaşkın şaşkın bakıyorlar sofrayı silip süpüren ben sofrada elim kolum bağlı böğğğğğ diyorum bi tek çay içiyorum peynir biraz midemin bulantısının yatırstıyor kaşar bide kandil simiti 2 gündür bunları yedim dün bütün gün 1 bardak çayla aksam ettim aksamda 1 tabakmantı yedim bitti......batıma 4 gün kaldı 4 temmuzda ......pazartesine göre dayanabilsem pazartesi test alıp salı yapıcam senin bat ne zaman kaç yıldır uğrasıyorsun kaç yasındasın ..

üç buçuk senedir evliyim hiç çocuğum olmadı 27 yaşındayım bu 2. denemem ayın 18 inde çatlama iğnesi vuruldum 15 gün sonra belli olur dedi günlerimiz aynı ben 10 gündür yemek yemiyorum mide bulantısına ne yesem çıkartıyorum anında zaten dostinex diye ilaç kullandım bide ilaç ta yapıyor bunları bilmiyorum hayırlısı ne ise o olsun

ebrucuummm tebrik ederim kuşum büyük bir ihtimal bebeğin sana tutunmaya çalışıyor

na zaman test yapıcan tatlım inşallah güzel haberleri verirsin kuşum üçüz üçüz

sendemi 4 temmuzda adet bekliyorsun....hadi hayırlısı olsun bende yediklerimi gerçi yiyemediklerimi çıkartmıyorum sadece içimde mide bulantısı var ne kusuyorum nede bişey yiyebiliyorum ama ben 2 kere gebe kaldım 2 sindede hiç midem bulanmadıki...

Yumurta ve spermin birleşmesi ile oluşan zigot döllenmeden sonraki 6-7. günlerde embriyo halinde anne rahmine tutunur ve bu dönemden sonra bu hücreler programlı bir şekilde bölünüp çoğalarak fetusu oluşturur. Gelişen embriyo anne karnında yerini alarak gelişimini tamamlamak için daha ilk günlerden çeşitli hormonlar sentezlemeye başlar. Gerek anne adayının yabancı olduğu bu hormonlar ve gebeliğin idamesi için vücutta oluşan adaptasyon mekanizmaları, gerekse gebeliğin ilerleyen haftalarında rahim içinde büyüyen fetusun meydana getirdiği fiziksel değişimler sonucu annenin vücudunda ve ruh halinde birçok değişikliğin meydana gelmesi çok doğaldır.

hiracım hoşgeldin okudunmu geçmişi hakkımda ne düşünüyorsun sare yerleşme dedi sen ne düşünüyorsun....
inanın şu anda yazarken bile belimin ağrısından duramıyorum arkama yaslanınca geçiyo biraz ...
sen ne yaptın hiram

canım seni üzmek istemem inşallah hamilesindir ama her ay aynı belirtiler oluyor ve ardından adet oluyorsun. sonra hem kendine hem bize küsüyor uzun süre gelmiyorsun. inşallah hamilesindir ama adetin 4 gün geçince test yapcaksın ddeğil mi anca o zaman. bunu diyen sensin
Dileğim 2. defa anne olman
peki ateşin ne durumda yazsana buraya tablonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…