Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hamilelikden önce yapılması gereken neler var arkadaşlar ?

aşı maşı olunacak mı tetenoz aşısı falan ?

doktorlarınız bişey söyledi mi ?

tetanoz aşısını hamilelikte yapıyolar.önceside ise folik asit e başlatıyolar.ama bişey itiraf edeyim ben 3 hamilelikte de aşı olmadım.ama olanlarda var.

Selam kizlar, bende araniza katilayim.
Benimde son adet günüm bugündü. Maalesef bu ay´da hüsranla sonuclandi.
Insallah tüm bebis isteyenlerin birdaki ay´a dilegi gerceklesir..

mart transferiyim bende sayfalarda liste görmedim atlamış olabilirim ama beni de ekleyin please...bu arada herkese selam kader arkadaşlarım bu ay bütün dualarım tüm bebek hasreti çekenlere..
ayy bu ne yaaa radyodan istek parca armağan eder gibi oldu
sanırım 4 nisan BEKLENMEYEN GELEMEYESİCE ADET TARİHİM..

aramıza hoş geldin arkadaşım.cardelencim sen nisana düşünmüyodun?neden vazgeçtin.*ama olsun iyiki geldin yaa.kalığımız yerden devam ederiz bizde

AMİN CANIM inşallah fazla beklemezsin alırsın miniğini kucağına sen kafana takma rahat gerisi ni allaha bırak....

kızlar hemilelikden önce ve hamileyken maydonoz tüketmek düşük riski oluşturuyormuş. daha dün 2 demet maydonoz almıştım iyiki okudum. dikkat edin sizde

ilk defa duydum canım teşekkürler bizlerle paylaştığın için aklımın bi köşesinde...

canım üzülme yaa kısmet bu üzülsen ne fayda ki ... sen rahat ol allaha güvennn rabbim hayırlı zamnı bekliyodur vermek için yavrnu seni sabırla imtihan ediyo çoğu kişiler gibi lütfen sende bu sınavdan hayırlısıyla mutlu bi şekilde çıkarsın allah yardımcın olsun...

çok iyi yapmışsın canım kontrol altında gebelik herzamn daha iyidir.... sen canın ı sıkma inşallah bebeğine en kısa zamnda kavuşman dileğiyle..

[/COLOR

selam kızlarr dün annem aradı tembel dedi((((((((((((((( şubat 5te kuzenim evlendi eşi hamileymiş

üzülme canım sende inşallh en kısa zamnda yavruna kavuşursun...

canım önceki sayfalara bak ben yazmıştım ...

Selam kizlar, bende araniza katilayim.
Benimde son adet günüm bugündü. Maalesef bu ay´da hüsranla sonuclandi.
Insallah tüm bebis isteyenlerin birdaki ay´a dilegi gerceklesir..

inşallah canım tabiki hoşgeldin ekledim senide canım listeye inşallah sende kavuşursun meleğine...

ekledim canım hoş geldin inşallah sende meleğine kavuşursun canını sıkma benimde bol bol dualarım sizlerle...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ne güzel bi gün de mi........... sabah kalktım... ateşimi ölçtüm 36,6 çıktı çok mutluyum..................

yaparsın canım benim... biz forum olarak sana güveniyoruz... minikler içn o kadar şey yapıyosun... bi küçücük sigarayı mı bırakamayacaksın.......

2 gundur giremedim listemiş çoğalmış gene.inş.hamiş smileylerinide görürüz yanlarında

aa ilk defa duyuyorum ben bunu her ay yumurtlama olcak diye birsey yokmus olemi yandim ben ya zaten adetim 40 gunde oluyor bide yumurtlama her ay olmuyorsa cok uzucu bir haber benim icin bu

doktordan geldim az önce...bayanlar her ay yumurtlama olacak diye bişey yokmuş.. haberi olan varmıydı????

Canım senin yazından sonra internetten araştırdım, gerçekten de kadınlar bazı aylarda yumurtlayamayabilirmiş, bu normal bir durummuş.belirtileri takip ederek anlayabiliriz artık, inşallah yumuoşlarımız oluşmuştur..

çok sinirliyim şu anda..... öyle berbat bi okulda çalışıyorum ki... bayanları adam yerine koymuyolar ayol..... bilgi yarışmasına öğrenc seçmişler ben matematikçiyim ne benim haberim var ne de bayan olan fencimizin bu ne biçim uygulama ay............. sinirlerim alt üst...........

Allah Allaaaaaaaaaahhhh öğretmen dediğin aydın olur duuu eskiden şimdi örümcek kafalı çoğu yaa bu nası işşşşşşşşşşşşşş

Selam kizlar,

bende 4 hafta evvelsi doktoruma gitmistim cünkü ilk defa Adetim tam 3 hafta sürmüstü. Ilk 2 hafta kahverengisi bir akintiydi 3. haftada ise normal kanamam gelmisti.
Doktorum bana bitkisel, yani hormonsel birsey icermeyen, bir ilac vermisti hem adetim daha düzenli olur demisti hemde bu ilaci kullananlarin daha cabuk hamile kaldigini söylemisti. Ilacin adi " Agnucaston".
Bu ilaci aranizda kullanan oldumu veya taniyormusunuz bu ilaci??
Ben henüz almaya baslamadim, acikcasi yan etkilerinden korktum biraz.
Bilgisi olup benimle paylasirsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…