- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
- Konu Sahibi imporatogrly
-
hamilelikden önce yapılması gereken neler var arkadaşlar ?
aşı maşı olunacak mı tetenoz aşısı falan ?
doktorlarınız bişey söyledi mi ?
mart transferiyim bende sayfalarda liste görmedim atlamış olabilirim ama beni de ekleyin please...bu arada herkese selam kader arkadaşlarım bu ay bütün dualarım tüm bebek hasreti çekenlere..
ayy bu ne yaaa radyodan istek parca armağan eder gibi oldu
sanırım 4 nisan BEKLENMEYEN GELEMEYESİCE ADET TARİHİM..
bende 4.5 yıllık evliyim,24 yaşındayım. şimdiye kadar açıköğretim okuduğum için ve evliliğin tadını çıkarmak için hiç çocuk düşünmedik ama geçen her zamanki gibi vajinal enfeksiyon oldum(çok sık yakalanıyorum)ve adetim 8 gün gelmedi tam kan testi yaptırıcam o zaman geldi karar verdim çalışmalara başlamaya .tam adettim bitti başlayayım dedim bu seferde şeker yüklemesi yaptırmıştım onun sonucunda açlık kan şekerim çok düşük çıktı doktor ilaç verdi ondan nisana kaldı.
şimdi soğan kürüne başladım sonra şeker ilacını doktor 3 ay demişti ama ben 1 ay kullanıp bırakıcam dayanamam 3 ay beklemeye nisanın 8 inde ilacı bırakıp çalışmalara başlıcam.ben olacaqğına hemen inanmıyorum sık vajinal enfeksiyon olduğum için tüplerim tıkalıdır diye çok korkuyorum biz çocuk sahibi olmak için uğraşıcazgibime geliyor ama bakalım kısmet insan içinde bir umut taşıyor genede.
inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur ve hemen hamile kalabilirizz
kızlar hemilelikden önce ve hamileyken maydonoz tüketmek düşük riski oluşturuyormuş. daha dün 2 demet maydonoz almıştım iyiki okudum. dikkat edin sizde
canım sağol desteğin için dua et nolur bende bırakayım artık.Rabbim yardım etsin.bu gün okadar daraldım ki gözlerimden yaşlar süzüldü.içim yanıyo valla.o kadar istiyo canım.normalde çok sabırlıyım ama bugün çok gergin ve tahamülsüz oldum.
kızlar iyakşamlar..benim adetim bitti bugün.yarın doktora gidicem kontrole.geçen hafta gitmiştim bir sürü tahlil verdi sonuçları çıkınca ve adetin bitince tekrar muayene edicem dedi.bakalım artık yarın nedicek... 1 düşük yaşayınca artık gebelik doktor kontrolünde olsun istiyorum .oyüzdende hamilelik öncesi yapılması gereken rutin tahlilleri yaptırdım..edindiğim bigileri aktarırım size...bana dua edin....
selam kızlarr dün annem aradı tembel dedi((((((((((((((( şubat 5te kuzenim evlendi eşi hamileymiş
hamilelikden önce yapılması gereken neler var arkadaşlar ?
aşı maşı olunacak mı tetenoz aşısı falan ?
doktorlarınız bişey söyledi mi ?
Selam kizlar, bende araniza katilayim.
Benimde son adet günüm bugündü. Maalesef bu ay´da hüsranla sonuclandi.
Insallah tüm bebis isteyenlerin birdaki ay´a dilegi gerceklesir..
mart transferiyim bende sayfalarda liste görmedim atlamış olabilirim ama beni de ekleyin please...bu arada herkese selam kader arkadaşlarım bu ay bütün dualarım tüm bebek hasreti çekenlere..
ayy bu ne yaaa radyodan istek parca armağan eder gibi oldu
sanırım 4 nisan BEKLENMEYEN GELEMEYESİCE ADET TARİHİM..
canım sağol desteğin için dua et nolur bende bırakayım artık.Rabbim yardım etsin.bu gün okadar daraldım ki gözlerimden yaşlar süzüldü.içim yanıyo valla.o kadar istiyo canım.normalde çok sabırlıyım ama bugün çok gergin ve tahamülsüz oldum.
doktordan geldim az önce...bayanlar her ay yumurtlama olacak diye bişey yokmuş.. haberi olan varmıydı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?