Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

birde geleceği bunlarda şekillendiriyo kendini kapatıp çoocuğu nası açacaksın töbe töööbeee.
ben sallamıom yaa işime bakıom zaten eşimde aynı okulda idareyle hiiiiç işim olmuyo

kızlar yaa dün gece bulantıma uyandım wcye koştum sadece aşırı bi tükürük salgısı oldu okadar.sabahta okulda hafif bi bulantı oldu 12 gün var daha belirti için erken değilmiiiii

merhaba kızlar nasılsınız? benim adetim 14 marttı hala gelmedi bugün 37. günüm. kan testi de yaptım negatif çıktı. Doktor yumurtlama tembelliği var demişti. acaba doktora gidip günlerimi takip ettirsem mi ne dersiniz?

benimde bugun belim agriyor sabahtan beri bide ara ara karnim niye anlamadim goguslerime hafif bastirinca aciyor yani benim adetime var daha bu neden yumurtlama desem akintim yok benim suan sizce bu nedir kizlar

merhaba herkese benimde ümidim nisan artık..martta olmadı 12 marttı test yaptım negatif.. listeye benide eklermisiniz yaş 27 adet tarihi belli değil düşüğü sayarsak 2. gebelik

ay branşdaş çıktık gördünmü.ya benide okulda çok sinirlendiren durumlar oluyo.sonra diyomki kendi kendime bu dönem geçti işte.seneye 1.dönemde sıkarım dişimi.2.dönem doğum izni

ay branşdaş çıktık gördünmü.ya benide okulda çok sinirlendiren durumlar oluyo.sonra diyomki kendi kendime bu dönem geçti işte.seneye 1.dönemde sıkarım dişimi.2.dönem doğum izni

vayyyyyyyyyyyy bak sevdim bu mantığı hem de kendi kendini motive ne hoş..... bende içimden dedim ki bugün sixin yüzünüzden çocuğum olmayacak ...stres sıkıntı

ehliyet alıcam arkadaşlar... hiç soför koltuğuna bile oturmamıştım... ta kii geçen pazartesiye kadar.... şimdi ay bi görseniz bi güzel sürüyorum ki... kendimle gurur duyuyorum

Kızlar Mart ayından umutları kestik Listenize benide eklermisiniz..Lütfennnnn yaş27 kilo 57 1. çoçuk bat tarihim 16 Nisan Hadi bakalımmm .Bu ay hep berabeer sevinelim.

Son düzenleme:
kızlar yaa dün gece bulantıma uyandım wcye koştum sadece aşırı bi tükürük salgısı oldu okadar.sabahta okulda hafif bi bulantı oldu 12 gün var daha belirti için erken değilmiiiii

başka bi sebepten bulanmıştır.adet öncesi miyden bulantıları,kusmalar olmaz.günün geçtikten 2 hafta sonra başlar.

ehliyet alıcam arkadaşlar... hiç soför koltuğuna bile oturmamıştım... ta kii geçen pazartesiye kadar.... şimdi ay bi görseniz bi güzel sürüyorum ki... kendimle gurur duyuyorum

hadi bakalım inşallah.böylece vakitte çabuk geçer senin için.bende vakit geçmek bilmiyo.uyusamda uyansam nisanda diyom

yasmincim sen tecrubelisin benim adete daha var niye bu bel ve karin agrisi ya anlamadim ben gecen ay 17 de oldum ben sogan suyu ictim bu ay 17 de gelmez diyom cunku benim adet 40 gunde bir oluyor kurtajdan sonra sogan suyu erken getirirmi dersin yoksa bu ne olabilir ardasim aydinlatin beni ya

aramıza hoş geldin arkadaşım.cardelencim sen nisana düşünmüyodun?neden vazgeçtin.*ama olsun iyiki geldin yaa.kalığımız yerden devam ederiz bizde

canim fikir degistirmissin diger topikte gelmem diyordun yaamadin deme bizsiz insallah bu ay yuzumuz guler

yavrular dayanamadım bişi olacağından değil ya işte kopmamak adına allahtan umut kesilmez bakcezzz artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…