- Konu Sahibi imporatogrly
-
Allah Allaaaaaaaaaahhhh öğretmen dediğin aydın olur duuu eskiden şimdi örümcek kafalı çoğu yaa bu nası işşşşşşşşşşşşşş
çok sinirliyim şu anda..... öyle berbat bi okulda çalışıyorum ki... bayanları adam yerine koymuyolar ayol..... bilgi yarışmasına öğrenc seçmişler ben matematikçiyim ne benim haberim var ne de bayan olan fencimizin bu ne biçim uygulama ay............. sinirlerim alt üst...........
ay branşdaş çıktık gördünmü.ya benide okulda çok sinirlendiren durumlar oluyo.sonra diyomki kendi kendime bu dönem geçti işte.seneye 1.dönemde sıkarım dişimi.2.dönem doğum izni
kızlar yaa dün gece bulantıma uyandım wcye koştum sadece aşırı bi tükürük salgısı oldu okadar.sabahta okulda hafif bi bulantı oldu 12 gün var daha belirti için erken değilmiiiii
ehliyet alıcam arkadaşlar... hiç soför koltuğuna bile oturmamıştım... ta kii geçen pazartesiye kadar.... şimdi ay bi görseniz bi güzel sürüyorum ki... kendimle gurur duyuyorum
kimse yok tabi herkeşler çalışmada
aramıza hoş geldin arkadaşım.cardelencim sen nisana düşünmüyodun?neden vazgeçtin.*ama olsun iyiki geldin yaa.kalığımız yerden devam ederiz bizde
canim fikir degistirmissin diger topikte gelmem diyordun yaamadin deme bizsiz insallah bu ay yuzumuz guler
doktordan geldim az önce...bayanlar her ay yumurtlama olacak diye bişey yokmuş.. haberi olan varmıydı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?