Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

yumurtaların olgunlaşmışsa bel ve karın ağrısı olabilir.yada gebelik başlamıiş da olabilir.benim özellikte ağırr yorucu işler yaptığımda böyle bel ve kasık ağrılarım olmuştu adetime 10 kala ben test yaptım kızıma hamile olduğumu öğrendim.riskli bi gebelikti hemen doktora gittim.o bile şaşırdı daha gününe çok var nasıl anladın diye.inş.seninde bebiş ben burdayım diye sinyaller veriyodur canım.

benimde sağ kasığım ağrıyo yumurtammı gelişemedi acaba 16.gün bugün yumurtlama olduysa olmalıydı rahim filmi çektirdiğimden akıntı kontrolude yapamadım zaten hergün akıntı var 6 gündür

erken gebelik içinmi soruyosun?eğer gebelik içinse sadece kasık ağrısı olmaz.böyle halsiz,iştahsız olursun.ikl ay karnın şişmez kasığında hafif bi şişlik olur.sık sık idrara çıkarsın.aranızda en fazla ben doğurdum galiba.

canim bilmiyomki valla hamileligede yoramiyom ben
cunku benim adet gecen ayin 22 de bitmisti yani ne zaman yumurtam olcakta ne zaman hamile olcam ben yani ben her ay 10 gun ileri atarak oluyorum 40 gun yani adet zamanim eger oyleyse 27 martta olmam gerekiyor ama sogan suyu ictim ya ben belki o fayda ettiyse bilmem erkn yumurtlamis olabilirim insallah hamileyimdir canim ya dua edin artik istiyorum 2 yillik evliiyz nerdeyse biliyosunuz bir bebegim gelismedi aldilar cok uzuldum insan gurbette olunca iyice uzuluyor kimsem yok ailem turkiyede tek tesellim esim bide minik kuzum olsa ne isterim allahtan

ben mi canımm bana dediysen gebelik belirtisi sormuomdaa yumurtladımmı bilemiyorumm gelecek ay ovulasyon testi alcam

ben mi canımm bana dediysen gebelik belirtisi sormuomdaa yumurtladımmı bilemiyorumm gelecek ay ovulasyon testi alcam

bişey söyliyeyim ama yanlış anlamayın sakın haa.size söyliyeceğim tek şey çok fazla stres yapmayın acaba hamilemiyim diye için için meraknıp,ovilasyon tastlarine ne gerek var.kadınlar genelde adeti bittikten 12 gün sonra yumurtlamaya başlar.ozaman çalışmaları hızlandırın.ben ilk evlendiğimde 40 falan ara ara adet gördüm.belinizin altına yastık koyup,hemen kalkmayın.benim ilki böyle oldu.stres çok önemli.

canim bide bir sorum olcak simdi benim yumurtam olusuyor ya benim akinti geldigimde birlikte olmammi lazim yoksa gecmi oluyor sivi geldiginde bunu merak ediyorum ben

canim valla sitres oluyor iste zaman gecince ya onu bosverde benim belli olmuyor bu yumurtlama olayi ben sivi geldigindemi birlikte olmaliyim yoksa oncesindemi onu merak ettim ben simdi acaba hamileyim demiyom bu yumurtlama olayini kacirmiyim diye soruyom hani bugun bu belirteleri yasiiyom ama oyle dendigi gibi uzanyan yogun akinti yok yani benim sadece ole seffafla beyaz karisik akintim var oda az yani ay utandim

yumurta çatladığında oluşan akıntı şeffef,beyza bişey.böyle bayağı insanı kendisini ıslak hissettiriyor.ozamanlar başla.

anladım yasmincim doğru sölüosunn sadece bu ay daha umutluyum rahim filmi çektirdim die stres en büyük engel onu da biliyorum ama beklediğin zaman arttıkça mümkün müdür sakin olmak.yaş olmuş 29 bu yaşta çoğu ikinci üçüncüyü düşünürken biz daha baştayız 9 aylık evliyiz herkes beklenti içerisinde tembel deyip duruyolar kayınvalidem annem telaşla bekliyo gelde sakin ol

ben kaçar kızlar.hepiniz iyi geceler.sabah oğlumla ders çalışıcaz yatmam lazım.erken kalkıcam.:95::95:hadi öpüldüz can kuşlar

ay gitme son soru
baktim simdi
seffamis
yarin olsak birlikte
olmazmi ya
esimin beli agriyor tutuldu adam ilac aldi
simdi illa olcak dersem keyfide kacar cunku basladi benim yumurtlama herhalde

insanların seni üzmesine izin verme.yeni evliyim.ne aceleniz var.kimse için değil kendin için doğurucan bunu unutma canım.söylenenlerin altında kalınca daha çok strese girirsin unutma.sende bebek olayını kafandan sil.bak ben 2 ay denemiştim.hep adet gördüm.artık boşverdğimde hamile olduğumu öğrendim.o kadar boş vermişimki.adetim geçeli 15 gün olmuş komşum hatırlattı bana.beraber olmuştuk.onun ısrarıyla test yaptım.

ay gitme son soru
baktim simdi
seffamis
yarin olsak birlikte
olmazmi ya
esimin beli agriyor tutuldu adam ilac aldi
simdi illa olcak dersem keyfide kacar cunku basladi benim yumurtlama herhalde

yumurtlama bir günlük bişey değil panik olma ruhicim yaa.önün de bi lkaç gün var.unutma hemen kalkmak yok.beline yastık koy.bi sorun olursa her zaman cevaplamaya hazırım.

aa ilk defa duyuyorum ben bunu her ay yumurtlama olcak diye birsey yokmus olemi yandim ben ya zaten adetim 40 gunde oluyor bide yumurtlama her ay olmuyorsa cok uzucu bir haber benim icin bu

evet öyleymiş..normalde adet döngülerini 28 günde bir alıyorlar ve adetinin ilk gününden itibaren 14. gün yaklaşık olarak yumurtlama günümüş.ama benim 35 gün bazen 40 günde oluyor diye sordum doktora ozaman adetinden itibaren 16. 17. günleri sayacaksın dedi.ama en garantilisi haftaya tekrar kontrole çağırdı muayene edip yumurtlama günümü tam söyleyecek..yumurtlama olmadığı aylarda olabiiliyormuş oda kısmet....

valla canım bende duyunca şaşırdım..benim adet döngüm düzensiz olduğu için nasıl anlayacağım yumurtlama günümü dedim doktoruma.son adet tarihimin 7 mart olduğunu söyledim.22 mart ta yumurtlaman olur dedi.çünkü benim bazı aylar döngüm 35 günü bulabiliyor.ama ayın 22 sinde gel muayane ederim yumurtlaman başlamış yada başlamak üzere veya bu ay yumurtlaman olmuyor diye net bişey sölerim dedi..yumurtlama her ay kesin olacak diye bişey yok ama bayanlar her ay yumurtladıklarını zannederler dedi.vallla bol bol kabakçekirdeği yiyin yumurtaları olgunlaştırırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…