- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
- Konu Sahibi imporatogrly
-
yasmincim sen tecrubelisin benim adete daha var niye bu bel ve karin agrisi ya anlamadim ben gecen ay 17 de oldum ben sogan suyu ictim bu ay 17 de gelmez diyom cunku benim adet 40 gunde bir oluyor kurtajdan sonra sogan suyu erken getirirmi dersin yoksa bu ne olabilir ardasim aydinlatin beni ya
ben mi canımm bana dediysen gebelik belirtisi sormuomdaa yumurtladımmı bilemiyorumm gelecek ay ovulasyon testi alcam
yumurtaların olgunlaşmışsa bel ve karın ağrısı olabilir.yada gebelik başlamıiş da olabilir.benim özellikte ağırr yorucu işler yaptığımda böyle bel ve kasık ağrılarım olmuştu adetime 10 kala ben test yaptım kızıma hamile olduğumu öğrendim.riskli bi gebelikti hemen doktora gittim.o bile şaşırdı daha gününe çok var nasıl anladın diye.inş.seninde bebiş ben burdayım diye sinyaller veriyodur canım.
bişey söyliyeyim ama yanlış anlamayın sakın haa.size söyliyeceğim tek şey çok fazla stres yapmayın acaba hamilemiyim diye için için meraknıp,ovilasyon tastlarine ne gerek var.kadınlar genelde adeti bittikten 12 gün sonra yumurtlamaya başlar.ozaman çalışmaları hızlandırın.ben ilk evlendiğimde 40 falan ara ara adet gördüm.belinizin altına yastık koyup,hemen kalkmayın.benim ilki böyle oldu.stres çok önemli.
anladım yasmincim doğru sölüosunn sadece bu ay daha umutluyum rahim filmi çektirdim die stres en büyük engel onu da biliyorum ama beklediğin zaman arttıkça mümkün müdür sakin olmak.yaş olmuş 29 bu yaşta çoğu ikinci üçüncüyü düşünürken biz daha baştayız 9 aylık evliyiz herkes beklenti içerisinde tembel deyip duruyolar kayınvalidem annem telaşla bekliyo gelde sakin ol
ay gitme son soru
baktim simdi
seffamis
yarin olsak birlikte
olmazmi ya
esimin beli agriyor tutuldu adam ilac aldi
simdi illa olcak dersem keyfide kacarcunku basladi benim yumurtlama herhalde
aa ilk defa duyuyorum ben bunu her ay yumurtlama olcak diye birsey yokmus olemi yandim ben yazaten adetim 40 gunde oluyor bide yumurtlama her ay olmuyorsa cok uzucu bir haber benim icin bu
Canım senin yazından sonra internetten araştırdım, gerçekten de kadınlar bazı aylarda yumurtlayamayabilirmiş, bu normal bir durummuş.belirtileri takip ederek anlayabiliriz artık, inşallah yumuoşlarımız oluşmuştur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?