Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

offf ya oluşmuş olsun lütfen..

kızlar benide ekleyin listeye yaş 28 ilk gebeliğim olucak 1.5 senedir evliyim... Ama burdaki listeye bakıyorumda herkesin yaşı baya ufakmış ben yaşlı sayılırım size göre o kadar genç olsam valla çocuk için bu kadar zorlamam ama 30dan önce bir tane olsun istiyorum.Bu ay daha adet zamanım gelmedi ayın 20sinde olmam gerekio ama daha göğüslerim bile şişmedi hiç belirti yok ama hamileliğe dairde bi belirti yok o yüzden pek ümidim yok bakalım inş önümüzdeki aya

üzülme canım ben de mayısta 29 olcam, yalnız değilsin

bende aralıkta 29a girdimde 28 oluorum hani dolu dolu o yüzden 28 diorum D ya bu yumurtlama olayı nedir yumurtladığınızı fln nasıl anlıosunuz ben çok cahilim bu konularda

bende aralıkta 29a girdimde 28 oluorum hani dolu dolu o yüzden 28 diorum D ya bu yumurtlama olayı nedir yumurtladığınızı fln nasıl anlıosunuz ben çok cahilim bu konularda

canım bunu anlamak için ovulasyon testleri satılıyor, en garanti yolu bu sanırım, bir de vucut sıcaklığı takipiyle de belirlenebiliyor, herkeste farklılık göstermek üzere bende bel ağrısı, batma ve yumurta akı kıvamında akıntı geliyor, 2 parmak arasında uzayan bir akıntı bu, bu belirtileri gördüğünde çalışmalara başlaman gerekiyor, çünkü yumurta sadece 24 saat yaşayabiliyor..benim bildiklerim bunlar..

neden canım ya, bir problem mi var?
bende de şu kuşku oluştu şimdi, ya bu ay yumurtlamadıysam diye, hiç belirti görmedim çünkü..bugün adetimin 12. günü çünkü..

yok bu ay ev taşıyoruzda badana boya temizlk derken çalışmaya vakit ayıramıorz yorgunluktan.

ya benim eskiden bi hafta akıntım olurdu artık çok az akıntım oluo 2 3 gün onunda akıntı olup olmadığını da anlamıorum ama öle ağrı fln olmuo bende akıntı zamanı yani... ovulasyon testi eczanedemi satılıo

eczanede de satılıyor, ama gitti gidiyorda daha uygun fiyata bulabilirsin canım..

çok sağol cnm verdiin bilgiler için ... inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırız sağlıkla doğururuz bebeklerimizi :)

slm canim evleneli iki yil ldu haliyle insan bebek sahibi olmak istiyor mesela benim yasim 25 daha yeni girdim ama cocukluktan beri bebekleri cok severdim ve suan kendi bbegimi istiyorum allahtan evimizde bir nese olucak ihtiyacimiz yok biz zaten cok mutluyuz evliligimi kurtarmak icin degil mutlulugumuzu arttirmak icin istiyorum bu baska birsey cunku ben bir kere hamile kaldim aama dusukle sonuclandi o zaman bile cok guzel duygular yasadik esimle ya yuzunu gorseydim bebegimin kim bilir neler yasardik kuuzucugumla inaniyorum kisa zamanda yine olcak allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…