- 5 Kasım 2010
- 167
- 4
- 96
- Konu Sahibi imporatogrly
-
ahanda yeni polemik nasıl yokk şimdiye kadar boşa mı uğraştık
valla canım bende duyunca şaşırdım..benim adet döngüm düzensiz olduğu için nasıl anlayacağım yumurtlama günümü dedim doktoruma.son adet tarihimin 7 mart olduğunu söyledim.22 mart ta yumurtlaman olur dedi.çünkü benim bazı aylar döngüm 35 günü bulabiliyor.ama ayın 22 sinde gel muayane ederim yumurtlaman başlamış yada başlamak üzere veya bu ay yumurtlaman olmuyor diye net bişey sölerim dedi..yumurtlama her ay kesin olacak diye bişey yok ama bayanlar her ay yumurtladıklarını zannederler dedi.vallla bol bol kabakçekirdeği yiyinyumurtaları olgunlaştırırmış
Herkese günaydın, nasıl gidiyor çalışmalar
günaydnn millet.bende bi çalışma yok bu ayı boş geçcez
kızlar benide ekleyin listeye yaş 28 ilk gebeliğim olucak 1.5 senedir evliyim... Ama burdaki listeye bakıyorumda herkesin yaşı baya ufakmış ben yaşlı sayılırım size göreo kadar genç olsam valla çocuk için bu kadar zorlamam ama 30dan önce bir tane olsun istiyorum.Bu ay daha adet zamanım gelmedi ayın 20sinde olmam gerekio ama daha göğüslerim bile şişmedi hiç belirti yok ama hamileliğe dairde bi belirti yok o yüzden pek ümidim yok bakalım inş önümüzdeki aya
bende aralıkta 29a girdimde 28 oluorum hani dolu dolu o yüzden 28 diorumD ya bu yumurtlama olayı nedir yumurtladığınızı fln nasıl anlıosunuz ben çok cahilim bu konularda
neden canım ya, bir problem mi var?
bende de şu kuşku oluştu şimdi, ya bu ay yumurtlamadıysam diye, hiç belirti görmedim çünkü..bugün adetimin 12. günü çünkü..
yok bu ay ev taşıyoruzda badana boya temizlk derken çalışmaya vakit ayıramıorz yorgunluktan.
ya benim eskiden bi hafta akıntım olurdu artık çok az akıntım oluo 2 3 gün onunda akıntı olup olmadığını da anlamıorum ama öle ağrı fln olmuo bende akıntı zamanı yani... ovulasyon testi eczanedemi satılıo
canım kolay gelsin, hayırlısı olsun ben de çok umutlu değilim bu aydan
çok sağol cnm verdiin bilgiler için ... inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırız sağlıkla doğururuz bebeklerimizi :)
slm kızlar 18.gün yumurtlayan var mı aranızda?lütfen yazın:97:
kızlar benide ekleyin listeye yaş 28 ilk gebeliğim olucak 1.5 senedir evliyim... Ama burdaki listeye bakıyorumda herkesin yaşı baya ufakmış ben yaşlı sayılırım size göreo kadar genç olsam valla çocuk için bu kadar zorlamam ama 30dan önce bir tane olsun istiyorum.Bu ay daha adet zamanım gelmedi ayın 20sinde olmam gerekio ama daha göğüslerim bile şişmedi hiç belirti yok ama hamileliğe dairde bi belirti yok o yüzden pek ümidim yok bakalım inş önümüzdeki aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?