- Konu Sahibi imporatogrly
-
evet öyleymiş..normalde adet döngülerini 28 günde bir alıyorlar ve adetinin ilk gününden itibaren 14. gün yaklaşık olarak yumurtlama günümüş.ama benim 35 gün bazen 40 günde oluyor diye sordum doktora ozaman adetinden itibaren 16. 17. günleri sayacaksın dedi.ama en garantilisi haftaya tekrar kontrole çağırdı muayene edip yumurtlama günümü tam söyleyecek..yumurtlama olmadığı aylarda olabiiliyormuş oda kısmet....
slm cnm bende 7 martta oldum 16 sında gittimde 15,6 mm olmus bir yumurta 19 unda gel çatlamıssa iş bitmiştir dedi ..bende 29-30 gunde regl olurum..ve her zmn çatlamanın 14. veya 15.gün oldugunu dusunurdum
kızlar benide ekleyin listeye yaş 28 ilk gebeliğim olucak 1.5 senedir evliyim... Ama burdaki listeye bakıyorumda herkesin yaşı baya ufakmış ben yaşlı sayılırım size göreo kadar genç olsam valla çocuk için bu kadar zorlamam ama 30dan önce bir tane olsun istiyorum.Bu ay daha adet zamanım gelmedi ayın 20sinde olmam gerekio ama daha göğüslerim bile şişmedi hiç belirti yok ama hamileliğe dairde bi belirti yok o yüzden pek ümidim yok bakalım inş önümüzdeki aya
kızlar benide ekleyin listeye yaş 28 ilk gebeliğim olucak 1.5 senedir evliyim... Ama burdaki listeye bakıyorumda herkesin yaşı baya ufakmış ben yaşlı sayılırım size göreo kadar genç olsam valla çocuk için bu kadar zorlamam ama 30dan önce bir tane olsun istiyorum.Bu ay daha adet zamanım gelmedi ayın 20sinde olmam gerekio ama daha göğüslerim bile şişmedi hiç belirti yok ama hamileliğe dairde bi belirti yok o yüzden pek ümidim yok bakalım inş önümüzdeki aya
hoşgeldin matnessssssssssssssss
hoşbulduk canım.nasıldı günün?
okuldakilere sinirlenmem dışında iyiydi.... ya ben bu aydan ümitliyim... bat yaklaştıkça da heyecan basıyo :)
sorma ya aynen bende çok heyecanlıyım.sabırsızlıkla nisan 8 i bekliyorum.zaman geçmiyo sanki.bi taraftanda korkuyorum ya olmazsa diye bu kadar ümitlenmeden sonra.Allahım hayırlısını versin ve sabırda.
selam arkadaşlar
bende nisan ayında çalışmalara tekrar başlıcam
bu ay kürtaj oldum tüp bebek yöntemi ile hamile kalmıştım 8. hafta kalp atışı olmayınca önce düşük ardından kürtaj oldum
dün kontrolum vardı herşey iyi dedi dr bu ayı kontrollu geçirin olmazsa iyi olur dedi
nisandan sonraki adetinde başlayabilirsiniz dedi gerçi bizim uzun yıllarıdr olmuyordu ilk tüp bebek tedavisinde hamile kalmıştım
artık şans yaz sonuna kadar normal yolla deneyeceğiz olmazsa bayram sonrası dondurulmuşlara geçeceğiz
umarım bir mucizede beni bulur
olabilir canım.ama ben kür falan yapmıyom.sadece folik asit alıyom.ya diyorum ki listye kullanılan ilçaları yapılan kürleri de eklesek güzel olmaz mı????
selam arkadaşlar
bende nisan ayında çalışmalara tekrar başlıcam
bu ay kürtaj oldum tüp bebek yöntemi ile hamile kalmıştım 8. hafta kalp atışı olmayınca önce düşük ardından kürtaj oldum
dün kontrolum vardı herşey iyi dedi dr bu ayı kontrollu geçirin olmazsa iyi olur dedi
nisandan sonraki adetinde başlayabilirsiniz dedi gerçi bizim uzun yıllarıdr olmuyordu ilk tüp bebek tedavisinde hamile kalmıştım
artık şans yaz sonuna kadar normal yolla deneyeceğiz olmazsa bayram sonrası dondurulmuşlara geçeceğiz
umarım bir mucizede beni bulur
benim bu hafta yumurtlama haftam..ama hiç çalışma yok benim kocam çocuk istemiyor ve moralim çok bozuk..şimdi diyeceksiniz yaşın küçük bilmem ne bunun yaşla alakası yok hem benm küçük ama eşimin 35..
bana bi akıl verin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?