Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

cardelencim eşin neden istemiyor?maddi yöndenmi?çocukları sevmiyomu yoksa bebeğin bakımından falanmı korkuyo?

maddi durumumuz allaha şükür iyi çocukları da çok seviyor aşırı hemde...ama bana söylediği tek şey psikolojim müsait değil demesi..artık sormuyorum istemiyor gibi davranıyorum ama çok koyuyor bana..
o yüzden her ay böyleyim zaten pek cinsel hayatımızda yok sayılır

benimde eşim istemiyordu.bizim bi kaybımız var.kızımda ölümden döndü.aynı şeyleri yaşamaktan korkuyodu.ama ben kendi ruh halimden bahsettim.kendini benim yerine koy öyle cevap ver dedim.hak verdi.ben çocukları çok seviyorum.eşinle konuşup derdini anlatmaya çalış.inş.ikna olur canım yaa.

Merhaba hanımlar, Mart topiğinden buraya transfer oldum:)) Bugün regl günümdü ve sağolsun aksatmadan geldi

Listeniz vardır muhakkak, benide eklermisiniz...
sat 17 mart bat 14 nisan...
canım nasılsın hoşgeldin marttan hatırladım seni iyi misin nasıl giidyor.

cardelenns canım kaç yaşındasın özellikle bazı erkekler serbestliğinin bozulacağından dengelerinin cocuk etrafında dönmesinden rahatsızlık duyarlar acaba öyle bir şey mi.
gezmeye vs çok düşkünse olabilir haliyle bebek olunca biraz daha kısıtlı davranıyorsun herşeyi bebeğe göre yaşamak zorunda kalıyor yeri geliyor tabi çok zor oluyor bakımları vs.maddiyat değil asla sorumluluğu ağır birşey anlatmak istediğim.

slm benımde adetım Nisan 5 inşallah hamıle kalırım bU ay ... İsteyen herkesele beraber banada nasip etsın Allah

hoşgeldin kayyum .

amin canım cümlemize.

benıde Listeye alın Canım SAT: 5 mart BAT: 5 nısan hepimizden hayırlı haberler gelır Insallahhhh Şu klomen bakalım bı işe yarayacakmı cok umutluyum bu aydan 2 yumurtam olusmus 13. günü baktı doktorum biri 13 digeri 11 mm Dualarınızı eksik etmeyın canLarrrr

bende ole dusunuyordum sanki ben hamile kalamam ama oldu aslinda bole dusununce insan ay kaldimmi solemi demiyor daha cabuk kaliyor insallah seninde boyle olur canim allah gonlune gore versin insallah yakin zamanda guzel haberler duyariz

kizlar nasilsiniz hersey yolundami ya benim nedense iki gundur bel agrim var yoruluyorum hemen belim agriyor nedenki yasmincim valla hic hamilelige yormuyorum kesinlikle cunku uzulmekten korkuyrum gectigimiz aya kadar kafayi bozmustum resmen esimde bunalmisti ama soz verdim kendime ne umutlancam nede yikilcam ceeee yapsin kuzum bana insallah ama anlamiyorum yani neden boyle goguslerimi sikinca hafifi aci var ya dun yumurtluyom diye yordum ama ne akinti var ne birsey ayni bende durumlar ne acayip bir anatomim var yaw normal disimiyim ben yoksaallahim bu endisemi mutluluga cevir lutfennnnnnnnn

Umutlar benimde nisana kaldı ama yumurtluyomuyum o bile belli değilki en son 21 ocakta adet gördümm başkaa yok ne bebekk ne adet hiçbiriii

bel agrısı göğüs lerde hassasıyet adet belirtiside olabılır ama inşallah hamılesındır canım bende senın gibiyim sürekli kendımı inceliyorum umutlanıyorum ya bıde adetıme yakın göğüslerim sekil degıstırıyor oda cok umutlandırıyor benı Allah hayırlısıyla gönlumuze göre versın Canım güzel haberlerini beklıyorumm

insallah canim ben fazla umutlanmak istemiyorum cunku sonra uzulmek daha zor geliyor hayirlisi diyelim artik vakit gelince ceee yaparlar bize insallah

kizlar bu arada sizden bir ricam olcak ablamin 22 martta mahkemesi var adi bir virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusden bosanmaya ugrasiyor ama couklari ole kullaniyorki asagilik herif ablama iftira subu simdi bu mahkeme cocuklarin kime verilcegini kararlastircak lutfen dua edin canlarim ayirmasinlar ablamdan cocuklarini yoksa yasamaz onlar olmadan dualarinizi eksik etmeyin olurmu sagolsun simdiden allah hepiminizden razi olsun

Dualarımız ablanla canım, Allah yardımcısı olsun

slm cnm
bende 7 martta regl oldum 16 martta gittimde doktora 15,6 mm olmus simdi senide okuyunca ben bu ay erken yumurtlama mı yasadım acaba ve 19 martta gel çatlamıs olcak dedi..normal mi acaba hersey yaa

merhaba hanımlar, mart topiğinden buraya transfer oldum:)) bugün regl günümdü ve sağolsun aksatmadan geldi

Listeniz vardır muhakkak, benide eklermisiniz...
sat 17 mart bat 14 nisan...

birtanecimmm bende geldim yine burda buluştukkk!!
Bende geldim arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!benimkiiiii 13 nisannnnn!!!

topsoplazma testi ne ya ilk defa duydum.

selam,
toksoplazmaya muhakkak baktırın, bazı doktorlar çocuk hastalığı ve bu yaşlara gelinceye kadar geçirilmiştir düşüncesiyle bakmıyorlar,hayatta 1 kez geçirilen ve bağışıklık oluşan bir hastalık iyi pişmemiş etten ,steril yıkanmayan yeşilliklerden geçen hayvansal bir mikrop diyim size yani,ben bebeğimi bu tahlili bana böyle düşünerek yapılmamasından dolayı 8 haftalıkken başka bir doktora gitmem sonucu aldırmak zorunda kaldım,
bebekte %20-25 körlük ,ve buna benzer sakatlıklar oluşturan bir mikrop, tokso tahlili yaptırmak lazım kesinlikle hamile kalmadan önce çünkü kaldıktan sonra yapılınca bir faydası yok aldırmak gerekiyo riskli çünkü. daha önceden geçrmediğiniz görülürse tahlilde hamilelik boyunca ve öncesi çok pişmiş et yemeli ve bilmediğiniz yerlerde et ve tavuk ürünleri yanmemeli,yeşillikler iyi yıkanmalı, haa geçirmisseniz bir daha olmayan bir durum rahatlıkla yemeklerinizi yiyebilirsiniz.
TORCH TAHLİLLERİ YAPTIRIN, (tOKSOPLAZMA,RUBELLA GİBİ BİR SERİ TAHLİL BUNLAR ) ÇOK ÖNEMLİ
aydınlatabildiysem ne mutlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…