- 1 Şubat 2009
- 2.131
- 27
- 683
- Konu Sahibi imporatogrly
-
cardelencim eşin neden istemiyor?maddi yöndenmi?çocukları sevmiyomu yoksa bebeğin bakımından falanmı korkuyo?
maddi durumumuz allaha şükür iyi çocukları da çok seviyor aşırı hemde...ama bana söylediği tek şey psikolojim müsait değil demesi..artık sormuyorum istemiyor gibi davranıyorum ama çok koyuyor bana..
o yüzden her ay böyleyim zaten pek cinsel hayatımızda yok sayılır
canım nasılsın hoşgeldin marttan hatırladım seni iyi misin nasıl giidyor.Merhaba hanımlar, Mart topiğinden buraya transfer oldum:)) Bugün regl günümdü ve sağolsun aksatmadan geldi
Listeniz vardır muhakkak, benide eklermisiniz... sat 17 mart bat 14 nisan...
hoşgeldin kayyum .mrhb arkadaşlar bende nisan ayına transfer olanlardanımmm maalesefff 13 nisan gnm bnm dee
amin canım cümlemize.slm benımde adetım Nisan 5 inşallah hamıle kalırım bU ay ... İsteyen herkesele beraber banada nasip etsın Allah
hoşgeldin kayyum .
amin canım cümlemize.
ya ben o anlamda demedim tabiki bebk evlilik kurtarmak için yapılmaz.. ben şahsen kendi adıma konuştumnormalde şuan bebek çok istiorum çünkü etrafmda herkes ya bu sene doğurdu yada bu sene hamile ama normal zamanda acaba yapabilirmiyim diorum hala keşke diorum yaşım ufak olsa hani kasmazdım kendimi olsada olur olmasada olur 3 4 sene düşünmezdim gezerdim fln ama yaşım büyük olduğu için biraz ypamak zorunda hissediyorum kendimi oda beni daha çok kasıyo.. yoksa sizin yaşlarınızda çocuk için çok normal hatta daha da güzel ..ilerde çocuklarınızla aranızda fazla yaşla farkı olmaz bnm çok olucak mesela :) bide bana nedense sanki hiç hamile kalamazmışım gibi gelio yaa halbuki bi sorunda yok ama nedense öle gelio
kizlar nasilsiniz hersey yolundami ya benim nedense iki gundur bel agrim var yoruluyorum hemen belim agriyor nedenki yasmincim valla hic hamilelige yormuyorum kesinlikle cunku uzulmekten korkuyrum gectigimiz aya kadar kafayi bozmustum resmen esimde bunalmisti ama soz verdim kendime ne umutlancam nede yikilcam ceeee yapsin kuzum bana insallah ama anlamiyorum yani neden boyle goguslerimi sikinca hafifi aci var ya dun yumurtluyom diye yordum ama ne akinti var ne birsey ayni bende durumlar ne acayip bir anatomim var yaw normal disimiyim ben yoksaallahim bu endisemi mutluluga cevir lutfennnnnnnnn
kizlar bu arada sizden bir ricam olcak ablamin 22 martta mahkemesi var adi bir virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusden bosanmaya ugrasiyor ama couklari ole kullaniyorki asagilik herif ablama iftira subu simdi bu mahkeme cocuklarin kime verilcegini kararlastircak lutfen dua edin canlarim ayirmasinlar ablamdan cocuklarini yoksa yasamaz onlar olmadan dualarinizi eksik etmeyin olurmu sagolsun simdiden allah hepiminizden razi olsun
benıde Listeye alın Canım SAT: 5 mart BAT: 5 nısan hepimizden hayırlı haberler gelır Insallahhhh Şu klomen bakalım bı işe yarayacakmı cok umutluyum bu aydan 2 yumurtam olusmus 13. günü baktı doktorum biri 13 digeri 11 mm Dualarınızı eksik etmeyın canLarrrr
merhaba hanımlar, mart topiğinden buraya transfer oldum:)) bugün regl günümdü ve sağolsun aksatmadan geldi
Listeniz vardır muhakkak, benide eklermisiniz... sat 17 mart bat 14 nisan...
topsoplazma testi ne ya ilk defa duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?