Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Aramıza hoşgeldin.. bana kalırsa belirtilerin yumurtalarının çatladığının göstergesi.. bu günler döllenme için uygun.. hamilellik belirtileri bu kadar erken çıkmaz..döllenme olduysa bile daha rahmine yerleşen bir durum yoktur. adetten 14 gün öncesi yumurtlamadır ve 2 3 gün öncesi ve sonrasında da olabilir... sen çalışmalara devam et...benim 3. denemem. 1.5 yıllık evliyim.. doktor takibindeyim polikistik var bende..3 aydır bu konuda baya birşey öğrendim.. gerçi bazen bilmemek daha iyi ama,öğrendik işte yaşayarak...

tabi bide nezaman ulrason yaptıklarıda önemli adete yakın bi dönemse eğer kist var demeleri normal çünkü yumurtayı bazen kist zannediyolar .bende bebek düşünmeye başlayınca dotora gittim o kist var ama bişey olmaz dedi aklıma takıldı geçen hafta başka doktora gittim altan ultsn yaptı ama bişey yok sadece küçük bi basit kist hamile kalmayı engellemez dedi

ama daha önce böyle bşey olmamıştı yani sonuçta her ay yumurtlama dönemi geçiriyoruz ama daha önce böyle bi ağrı hissetmemiştim ayrıca son adet tarinim 5 mart uygun dönem 15-20 arası değilmi .bat 2 nisan

buarada meslektaşız heralde ,canım inşallah gönlünce olur bize ilk sene aman hamile kalmym daha çok erken diye çok dikkat ediyoduk ,sanki hemen hamile kalcakmış gibi.ilk ayda adetim 8 gün gecikti ama o kadar kolay olmuyomuş inşallah bu ay hayılısı ise olur allah herkezin gönlünce versin .bid insan düşünüyoda allah bu dünyadan nasibini vermeyince bizim düşünmemeiz faydsız ,allah isterse inş olur

cimeka ya yazmıştım

inş bu ay hamile kalabilirim doktora gideceğim regl biter bitmez 8 aydır bir sonuç olmadı 2. çocuk istiyoruz ama ilki kadar kolay gelemedi bebeğim

listeyi düzenleyen arkadaşım..beklenmeyen adet tarihim 20 nisan ve kilo 60 bunlarıda ekler misin?yeni bir ay yeni bir ümit..

hayirlisi bakalim bu ay kimin bebesi cee yapcak benimde gunum yaklasiyor heycanlanmaya basladim ama hic umutlu degilim ben ne belirti yasadim nede yumurtlama gunumden emin dgeilim yani zaten esiminde beli tutulmustu bilemiyorum yani olursa cok sasisirim kesinlikle

canım hayırlısıyla inşallah hamilesindir, Allah' ım bu topikteki bütün arkadaşlarım tez zamanda hamile kalsınlar inşallah, Amin...

ruuhicim bu ay bekleyişteyken soğan kürü yapsam bişi olur mu diye düşünüyordum bende..bugün yumurtlama günüm hesaba göre 14.gün...ve ben işlemi akşam saatlerinde hallettim kocama zahmet oldu ama neyseeee

hamileyken bendede vardı ve geçti kist doğumdan sonra ...

folik asit kulllan ve yataktan hemen kalkma bir saat yat...

bek altına yastık koy....

yaa bir saat nasıl duruyorsunuz o şekilde ben 10 dk anca kalıyorum yanlız ayağa kalktğmda idrar yapıyor gibi oluyor sizde de öle mi?
bir de bu yazdığın gebeliğe hazırlık mı?
soğan kürü zarar vermez dimi?
ayy ne çok soru sordum

canım bunları doktor söyledi bende hiç bi saat durmadım hatta belimede yastık felan koymadım ilk ay denedik çocuk için rabbime çok şükür bekletmedi bizi fazla hemencicik oluverdi ilk ayda hamile kaldım ama ben yani hiç doğum kontrol hapı ile korunmadım eşim korundu ve öylede bi kaza olmadı biz öyle korunuyoruzz.... çünkü doğum kontrol hapı kullananlar 3 ve 6 ,8 ay sonra hamile kalabiliyo...

slm cnm
bende 7 martta regl oldum 16 martta gittimde doktora 15,6 mm olmus simdi senide okuyunca ben bu ay erken yumurtlama mı yasadım acaba ve 19 martta gel çatlamıs olcak dedi..normal mi acaba hersey yaa

GUNAYDIN kıssslar,
ben 19 unda gittim daktıra o gun çatlar dedi 22 mm olmus calısın dedi ayy oyle ısmarlama işte ne komik ya adam cok kotu hissediyor kendini durum boyle yani benim 14.gunumde yumurtam çaltlamıs oluyr hani oyle 28-29-30 gune gore hesaplayınca tutmuyor..simdi onumuzdeki hafta sonunu beklicez belirtelere bakacaz

bende korunmadım sizin gibiyiz benim 3 ayım ama umarım çok bekletmez.rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın.

canim sogan suyu adetin bitince yedinci gun baslanip 15 gun iciliyor sabah aksam nasil yapildiginida bilmiyorsan tarif ederim saracoglunun sitesine baktim hamile kalmayi kolaylastiriyor yumurtanin kalitesini arttiriyormus yani daha cok faydasi varmis ve ayrica eger hamileysende oyle dusuk riski asla yapmaz diyede eklemis bir bayan sormus cvp buydu benimde icim rahat kullandim ve inaniyorum allahin izniyle vesile olur bizlerede insallah hamile kaliriz

canim cok sevindim hersey olumlu devam ediyor birde guzel haberini alirsa samda kayisi olcak kizlar artik birileri guzel haberler versin yawwwwww

kizlar tablo yaptinizmi?solemismiydim bilmiorum ama bnm de bat 15 nisan yas 24.bu arada nbr nasilsiniz calismalara basladinizmi kendime hic bi topikte yer bulamadim insalllah burda kalici olurum

kızlar idrar için hemen kalkma yapma ilişkiden hemen kalma yıkanmak veya idrarı yapma bir korunma yöntemi sayılırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…