- 5 Aralık 2010
- 3.802
- 125
- 123
- Konu Sahibi imporatogrly
-
buarda benim ilk bebiş olcak inşallah,1,5 yıllık evliyiz ama 4 aydır falan deneme yapıyoruz bundan öncekilerde çok umutlandım ama olmadı.buarada bende bazı belirtiler var ama ne kadar gebelikle ilgili bilmiyorum deneyimli arkadaş varsa yardım etsin lütfennnnnn. 3 gündür şiddetli kasık ağrım var ama hiç adet sancısı gibi değil zaten adetede 12 gün falan var çok az akıntı var normalde olmazdı bide sürekli gaz dolu karnım ama uyku falan hissetmiyorum fakat çok az iş yapsamda belim çatlayacak gibi oluyor .....sizce hamilelik belirtisimiii
Aramıza hoşgeldin.. bana kalırsa belirtilerin yumurtalarının çatladığının göstergesi.. bu günler döllenme için uygun.. hamilellik belirtileri bu kadar erken çıkmaz..döllenme olduysa bile daha rahmine yerleşen bir durum yoktur. adetten 14 gün öncesi yumurtlamadır ve 2 3 gün öncesi ve sonrasında da olabilir... sen çalışmalara devam et...benim 3. denemem. 1.5 yıllık evliyim.. doktor takibindeyim polikistik var bende..3 aydır bu konuda baya birşey öğrendim.. gerçi bazen bilmemek daha iyi ama,öğrendik işte yaşayarak...
buarada meslektaşız heralde ,canım inşallah gönlünce olur bize ilk sene aman hamile kalmym daha çok erken diye çok dikkat ediyoduk ,sanki hemen hamile kalcakmış gibi.ilk ayda adetim 8 gün gecikti ama o kadar kolay olmuyomuş inşallah bu ay hayılısı ise olur allah herkezin gönlünce versin .bid insan düşünüyoda allah bu dünyadan nasibini vermeyince bizim düşünmemeiz faydsız ,allah isterse inş olur
hayirlisi bakalim bu ay kimin bebesi cee yapcak benimde gunum yaklasiyor heycanlanmaya basladim ama hic umutlu degilim ben ne belirti yasadim nede yumurtlama gunumden emin dgeilim yani zaten esiminde beli tutulmustu bilemiyorum yani olursa cok sasisirim kesinlikle
ya biz bu ay oyle formda calismadik bilemiyorumki yumurtlama gunumu anlayamiyorum onun icin akisina gore yani ole gun asiri olmadi hatta bazen 4 gun falan olmadi bilemiyom olursa super olur ama olmzasa cok uzulmem bu ay icin sogan suyu yaptim belki faydasi olur diye dusunuyrum insallah hayirlisi ya
hamileyken bendede vardı ve geçti kist doğumdan sonra ...
folik asit kulllan ve yataktan hemen kalkma bir saat yat...
bek altına yastık koy....
yaa bir saat nasıl duruyorsunuz o şekilde ben 10 dk anca kalıyorum yanlız ayağa kalktğmda idrar yapıyor gibi oluyor sizde de öle mi?
bir de bu yazdığın gebeliğe hazırlık mı?
soğan kürü zarar vermez dimi?
ayy ne çok soru sordum
slm cnm
bende 7 martta regl oldum 16 martta gittimde doktora 15,6 mm olmus simdi senide okuyunca ben bu ay erken yumurtlama mı yasadım acaba ve 19 martta gel çatlamıs olcak dedi..normal mi acaba hersey yaa
canım bunları doktor söyledibende hiç bi saat durmadım hatta belimede yastık felan koymadım ilk ay denedik çocuk için rabbime çok şükür bekletmedi bizi fazla hemencicik oluverdi ilk ayda hamile kaldım ama ben yani hiç doğum kontrol hapı ile korunmadım eşim korundu ve öylede bi kaza olmadı biz öyle korunuyoruzz.... çünkü doğum kontrol hapı kullananlar 3 ve 6 ,8 ay sonra hamile kalabiliyo...
ruuhicim bu ay bekleyişteyken soğan kürü yapsam bişi olur mu diye düşünüyordum bende..bugün yumurtlama günüm hesaba göre 14.gün...ve ben işlemi akşam saatlerinde hallettim kocama zahmet oldu ama neyseeee
GUNAYDIN kıssslar,
ben 19 unda gittim daktıra o gun çatlar dedi 22 mm olmus calısın dedi ayy oyle ısmarlama işte ne komik yaadam cok kotu hissediyor kendini durum boyle yani benim 14.gunumde yumurtam çaltlamıs oluyr hani oyle 28-29-30 gune gore hesaplayınca tutmuyor..simdi onumuzdeki hafta sonunu beklicez belirtelere bakacaz
canım hayırlısıyla inşallah hamilesindir, Allah' ım bu topikteki bütün arkadaşlarım tez zamanda hamile kalsınlar inşallah, Amin...
kızlar idrar için hemen kalkma yapma ilişkiden hemen kalma yıkanmak veya idrarı yapma bir korunma yöntemi sayılırmışyaa bir saat nasıl duruyorsunuz o şekilde ben 10 dk anca kalıyorum yanlız ayağa kalktğmda idrar yapıyor gibi oluyor sizde de öle mi?
bir de bu yazdığın gebeliğe hazırlık mı?
soğan kürü zarar vermez dimi?
ayy ne çok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?